Corrupte VVD’er du jour

Dat integriteitsoffensief van Mark Rutte werpt nog niet veel vruchten af, want jawel, we hebben er weer een: een corrupte VVD’er:

BODEGRAVEN – De locoburgemeester van de Zuid-Hollandse gemeente Bodegraven-Reeuwijk stopt tijdelijk. Ex-ambtenaren van de gemeente hebben geklaagd over het gedrag van wethouder Jan Christiaan Goudbeek (VVD). Ze vinden dat hij „niet altijd integer heeft gehandeld”, meldde de gemeente donderdag. Het is niet bekend waar Goudbeek concreet van wordt beschuldigd. (Telegraaf)

Zie dat glunderhoofd er ook naast, zo blij met hoe goed hij zijn zaakjes geregeld heeft. Succes is een keuze, willen is kunnen en maar participeren hè, voorál participeren. Daarom gaat hij voorlopig dan ook even – ongetwijfeld met behoud van vorstelijk salaris – thuis op de bank zitten participeren om de onderzoekers niet voor de voeten te lopen.

2 gedachten over “Corrupte VVD’er du jour”

 1. De integriteit van de Staatsinstellingen gaat straks nog een groter klap krijgen met de voorgenomen invoering van de “crimineel infiltrant”, reeds bekend van de IRT affaire.

  Daar komt de volgende episode in de neoliberale soap-opera: de staatsambtenaren en instellingen gaan vergroeien met het misdaad en straks zullen niet meer uit elkaar te scheiden zijn.

  D’r wordt de volgende niet te controleren machte gecreëerd, parallel aan de vereiste Rechtstaat.
  Corruptofielen zijn niet stoppen, weetjewel.

 2. Maar vooral: SSsSsstt, nooit belangrijke zaken opnoemen!
  Alles onder het tapijt wegen.

  We zijn per definitie een doofpotten land!
  Doofpotten creëren is in wezen een van de vormen van corruptie.

  Kijk voor de zoveelste voorbeeld de doofpot binnen de OM dat de moedige advocate Liesbeth Zegveld aan het aanwijzen is.
  OM die probeert oorlogsmisdaden in de doofpot te stoppen.

Reacties zijn gesloten.