Collaborateurs!!!

Ach van de VVD naar de PVV is een kleine stap:

PvdA-lijsttrekker Rabin Baldewsingh houdt de mogelijkheid open om na de gemeenteraadsverkiezingen een coalitie te vormen met de PVV van Geert Wilders.

De goorlappen.

De enige optie voor de nog weldenkende Hagenezen is D66…

D66-lijsttrekker Ingrid van Engelshoven was bij de start van haar campagne wel duidelijk over samenwerking met de PVV. ‘Dat doen we nu niet, dat doen we nooit niet’, zei zij begin januari.

Maar of dat nu een reële optie is?

21 gedachten over “Collaborateurs!!!”

 1. Baldewsingh:
  ‘Daarom willen wij een banenplan opstellen om zo duizenden aan een baan te helpen. Dat kan door jongeren een sociale stage te laten lopen en door als gemeente mensen in dienst te nemen die gedetacheerd kunnen worden bij bedrijven.’

  En nog meer dwangarbeid.

 2. Ach, die socialisten leren het ook nooit. Nooit iets geleerd van het drama Melkert banen.Nu wil de PvdA dat de gemeenten uitzendbureautje gaat spelen. Nou, als de uitzendbureaus in de regio’s al moeite hebben om mensen te plaatsen, omdat er domweg te weinig aanbod is, waarom zal het een gemeente dan wel lukken? Socialisten, blijf met je poten van de flexibele arbeidsmarkt af. Jullie hebben er geen verstand van en jullie ambtenaren apparaat is er veel te log voor.

 3. Toch weer D66! De enige redelijke fatsoenlijke partij voor lankmoedige vredelievende mensen die we nog hebben.

 4. Ik houd niet zo van D66, ze zijn me teveel van midden-links naar neo-liberaal opgeschoven. Maar ik krijg de indruk dat dat werkelijk nog de enige partij is die volhardt in hun afkeer van de PVV. Nuja, GL misschien ook nog, maar die kan ik niet meer zo serieus nemen …

 5. Eerst moet duidelijk worden of dit poging van de sociaal-liberalen van PvdA tot de Nationaal -socialisten van PVV door de hele PvdA partij, inclusief Spekman wordt ondersteunt. Pas dan weten we hoe groot het gevaar voor Nederland is.

 6. Wat is dat dan voor een zinloze opmerking, “ik sluit een partij niet uit als ze gewoon een andere partij worden”, ja hèhè. Nee, het is wel degelijk een teken aan de wand.

 7. Feiten zijn irrelevant. We hebben in ieder geval weer ff die smerige PvdA ers voor nazi’s uitgemaakt, dat is wat telt!!!!

 8. Het is duidelijk een uitspraak bedoeld om het volk alvast wat te masseren voor de mogelijkheid, dat het niet meer absurd lijkt dat je met de kopvoddentaks- en moslimdeportatiepartij zou kunnen samenwerken.

 9. “Maar onmogelijk is het niet want misschien heeft de partij straks een verkiezingsprogramma waarin staat dat er niemand uitgesloten wordt en dat ze gaan proberen om samen stad te zijn. Dan is er met ons te praten.’”
  Ina, waarom staat dit niet in je artikeltje? Ik heb het artikel van Omroep West nu pas gelezen.
  Hij had het dus al gezegd. Lijkt meer op een aansporing voor de PVV om te veranderen.
  Mijn vorig commentaar trek ik (voorlopig) terug.
  Ik vind het jammer dat ik opeens aan BILD denken moet.

 10. Ja hoor, mensen die eerst miljoenen moslims wilden deporteren en kopvoddentaks wilden heffen worden ineens een heel redelijke en zinnige partij. De NSB deed zich naar buiten ook nog een beetje redelijk voor totdat de nazi’s aan de macht kwamen.

  Ik begrijp niet dat iemand ook maar overweegt ooit samen te werken met volslagen maniakken die ooit dit soort dingen gezegd hebben. Of nee, ik begrijp dat wel: de PvdA is zoals zovelen gewoon te lafbekkerig om desnoods alleen te komen staan en als enige te zeggen dat ze niet met dat soort tuig samenwerken, ongeacht het geslijm dat ze op dat moment voortbrengen.

 11. Waarom dan je artikel? Na het lezen van het Omroep West-artikeltje lijkt er mij geen reden om Collaborateurs!!! te koppen. Ik zie in de uitspraak van Baldewsingh, alhoewel misverstandelijk geformuleerd, eerder een uitdaging dan een uitnodiging aan het adres van de PVV. En geloof me, ik heb niets tegen een robbertje PvdA-bashen, maar het moet wel gegrond zijn.

 12. Dat eeuwige heilige dogma van ‘niemand uitsluiten’ wordt vaak op zo’n nobele, enorm redelijke toon gebracht. Partijen als de PVV moeten niet redelijk tegemoet getreden worden, die moeten aan hun taas getrokken worden! En er is geen enkele partij in Nederland die dat doet, en ik zie zomaar 15 zetels voor een partij die dat tot zijn voornaamste programmapunt maakt. Het zou een enorme opluchting zijn voor een substantieel deel van de bevolking als dat eens zou gebeuren,l in plaats van dat rechts-politiek correcte geneuzel sinds Fortuyn.

 13. Volgens de peilingen wordt de PVV de grootste in Den Haag. Denkt hierna iemand nog dat ze hun rabiate standpunten zullen weghalen of op z’n minst zullen verzachten? Wie dit denkt is naief en een beetje dom.

 14. Denk na,de PVV is al jaren ingeburgerd in ons land.Geeft is immers verkozen tot politicus van het jaar nog wel liefst.
  Wilders wordt gezien als normale politicus,er kan gewoon op de PVV gestemd worden ongeacht het programma wat het verkondigt.
  Denk na deze beweging is niet meer weg te denken,sowieso had zoiets in een ontwikkeld land verboden moeten zijn,maar wellicht is dit een aanwijzing dat er meer racisme en haat en extreem verboden rechtse zooi normaal gevonden gaat worden en de PVV echt aan de macht komt..pacis al groot en geeft nota bene met zijn gedachtegoed verkozen tot beste politicus kan je nagaan hoe erg

 15. Laten we even het volgende voor ogen houden: het is niet relevant wat die PvdA-kwiebes in Den Haag vindt of met wie hij al of niet wil samenwerken. Feit is dat de PvdA al hetgeen de fascisten voorstaan over heeft genomen: Asscher met zijn schedelmeterij, Klijsnma met haar herinvoering van de slavernij, de deelname aan Bruin II en daarmee samen met Schreibtischmörder Teeven verantwoordelijkheid dragen voor ongehoorde misdaden tegen onschuldige asielzoekers, de afbraak van de rechtstaat, de vernietiging van het milieu en straks de schaliegaswinning als ‘andere manier om gas te winnen’ in de woorden van fascisten-collaborateur Diederik Samsom , het naar de verdommenis helpen van de privacy van mensen en ga zo maar door…
  Laat niemand derhalve de illusie koesteren dat de PvdA Nederland wel zal hoeden voor een verder opkomst van het fascisme in Nederland. Integendeel, ze werken actief lokaal en landelijk eraan mee en doen het met veel enthousiasme….

 16. De PVDA is helaas bewust of onbewust gebruikt als springplank voor vreselijke typen die politicus wilde worden..Ayaan,Ehsan,en nog veel meer,het lijkt wel alsof de PVDA gebruikt of geïnfiltreerd wordt om die partij te vermorzelen van binnen uit,echte politiek dus

 17. Rechtse extreme politiek wordt de norm in ons land,de PVV is immers verkozen tot beste politicus van het land alsof er niks anders te kiezen was.daarom beetje bij beetje laten de andere verkiesbare partijen om de haverklap een rechtse luchtballon op,zodat men er aan went dat rechts en extremere rechtse groepen doodnormaal zijn.wat uitmondt naar een meer en meer rechtsere regering en samenleving waar uiteindelijk de PVV een minister-president geeft en de echte reden van Geerts langzame en soms met opzet ongesteunde moties gehuwde carrière verwezenlijkt wordt…Ach een man uit de geschiedenis is ook klein begonnen,vaak moties verworpen,even weer uit zicht en dan toch enorm de grootse geworden gewoon allemaal zeer doordacht uitgekiend werk

 18. De gemeenschap waar Baldewsingh uit komt , het Hindoe gedeelte van de Hindustanen , stemde de laatste verkiezingen , door uit India geimporteerde haat-Pandits opgejut , al vaak PVV . Nu kan het zijn dat dit “niet-uitsluiten” een truukje is om verloren stemmers uit die gemeenschap terug te winnen … PvdA grossiert per slot van rekening in valse posities en hypocritie als middelen om stemmen te winnen , halve beloften die na de verkiezingen slechts “geopperde maar nu afgewezen ideeen “blijken te zijn..
  De PvdA begint steeds meer stemmen uit de rest van de Allochtone gemeenschap kwijt te raken en ziet misschien deze in den Haag en Rotterdam grote gemeenschap als reddingsboei …

Reacties zijn gesloten.