Camera’s met gezichtsherkenning, daar word je pas sterk en sociaal van

Opstelten vindt het een prachtig idee: Sperrgebied voor Roemenen (en natuurlijk iedereen die er op lijkt).
Zijn PVVDA-partijgenoot Van der Laan wil zoiets invoeren in Amsterdam.
De fractievoorzitter van de Vrijheid-en-Democratie-bloedgroep:

VVD-fractievoorzitter Robert Flos pleitte er al eerder vandaag voor om een eventueel gebiedsverbod voor zakkenrollers te handhaven met cameratoezicht met gezichtsherkenning.

De verwildersing kruipt niet, zij marcheert.

5 gedachten over “Camera’s met gezichtsherkenning, daar word je pas sterk en sociaal van”

 1. Misschien liggen er in Amsterdam ergens in een kelder of op een zolder nog van die bordjes met de tekst “Joden niet gewenscht” of “Voor joden verboden”. Hoeft dat fascistoïde misbaksel van der Laan alleen het woordje ‘joden’ maar even te vervangen door de naam van de groep die op het moment uit de gratie van de PVV/NSB-Telegraaflezende-één-partijstaat Nederland is. Roemenen bijvoorbeeld.

 2. De vraag die men kan stellen is zou dat ze tegenhouden ,geen denken aan .Ook met dit idee word weer een schijn veiligheid de wereld in geholpen .En ook van der laan begint zich schuldig te maken aan die onzin .

 3. Het gaat om een object voor het burgeroorlog aan te wijzen.

  Robert Flos is in oorlog met allochtonen die sowieso door manipulaties de algemene bankcrisis hebben veroorzaakt waaronder de Nederlandse Economie kapot gaat.

  Daarom zegt hij: “Gezichtherkenning! und Schnell!”

  Wacht ff dan, mogen de bankiers dan niet meer op straat?
  Ik bedoel de grote ZakenRovers, hoor!

 4. Is het installeren van een exploderende chip in de nek van zakkenrollers wellicht een idee ? Die afgaat bij betreden van dat gebied ?

Reacties zijn gesloten.