Breng Frans Timmermans naar Den Haag

Donbass
Donbass

Stanitsa-Luganskaya-July-2014

Je vraagt je af wat deze arme mensen in Oost-Oekraïne Hans van Baalen (schaliegasevangelist en VVD’er), Frans Timmermans (leugenachtige ‘ambtenaar burgerlijke stand’ en eurocommissaris, Partij die absoluut niet aan cliëntelisme doet – PvdA) en Jacques Monasch (beroepsintrigant, Partij die absoluut niet aan cliëntelisme doet – PvdA) hebben misdaan.
Zij zijn slachtoffers van luchtaanvallen en andere oorlogsmisdaden gepleegd door het nazi-regime van schaliegasmaffia- en NATO zetbaas Poroshenko die met actieve steun van bovengenoemde drie aan de macht geholpen is.
Het zijn beelden die doen denken aan de tijden dat de SS moordend en brandschattend door het land trok en de overeenkomst tussen toen en nu is behalve dezelfde fascistische drijfveren dat de burgerbevolking ontstellend veel te lijden heeft.

Zoals ik al eerder schreef dacht Frans Timmermans met een jankverhaal over een trouwring al dansend op de honderden lijken van MH17 zijn kans nog een keer schoon te zien en een oorlog te provoceren met Rusland.
Van den Vaderlandschen Propaganda Kompagniën kreeg ie er zoveel veren voor in zijn reet gestoken dat zijn anus er welhaast een meter van uitgescheurd moet zijn: hij werd ‘politicus van het jaar.’
Nu de leugen over het (doelbewust) neerschieten van MH17 door ‘de rebellen’ eigenlijk niet meer vol te houden is, komen Propaganda Kompagnie NOS en de Volksche Haat- & Lasterbode er ineens achter dat er in het oosten van het land al heel lang luchtgevechten plaatsvinden:

‘Nu bekend wordt dat er ook luchtgevechten plaatsvonden boven het oosten van Oekraïne, blijkt dus dat het conflict groter was dan het destijds leek. Op basis van wat nu allemaal bekend is, had het luchtruim gesloten moeten worden.’

Timmermans is bij mijn weten nooit – druk als het journaille des vaderlands is met stemming te maken tegen moslims en de oorlog van de schaliegasmaffia in Oekraïne te verkopen – het hemd van het lijf gevraagd over de mogelijkheid dat MH17 door het nazi-regime is neergeschoten.
Vandaag dan die top-media van ons met hun ‘naar nu bekend is geworden.’
Lees hier en hier wat al vier maanden voor de tragedie met MH17 – een tragedie die wellicht door de Nederlandse overheid vermeden had kunnen worden door alle vluchten vanuit dit land over dat gebied te verbieden – bekend was.
En vier dagen voor die tragedie kwam dit bericht in de ‘Daily Mail.’
Vier hele dagen om uit alle macht te proberen een tragedie met bijna driehonderd doden te vermijden…
Mij lijkt dat de narcist Frans Timmermans steeds meer heeft om verantwoording over af te leggen.
Het International Criminal Court zou daartoe een prima plaats zijn.