Bosma ‘geïnterviewd’ door extreemrechtse Junge Freiheit

Ter ondersteuning van zijn niet aflatende strijd tegen links en de Islam gaf Martin Bosma, de ideoloog van de PVV, afgelopen week een ‘interview’ met het Duitse extreemrechtse weekblad Junge Freiheit. Tenminste dat vond de fascistische website Dietsland Europa. Het artikel in de Junge Freiheit is namelijk geen interview, maar een vertaling van een artikel in De Pers van september vorige jaar, aangepast tot lofrede op de ‘kroonprins’ van Wilders. Mocht de grote leider vallen, dan is de strijd tegen links en de moslims bij Bosma in goede handen. De ‘enige geloofwaardige kroonprins’, zoals Kustaw Bessems op 29 september 2010 in De Pers (op pagina 8 ) schreef.

Het artikel staat vol met ditjes en datjes en andere wetenswaardigheden uit het leven van Bosma. Uiteraard is dit ondertussen oud nieuws en is er verder weinig nieuws te berichten, want Bosma excelleert in het herhalen van telkens hetzelfde riedeltje met gebruik van valse beschuldigingen, onjuiste cijfers en tirades tegen bijvoorbeeld kunstenaars, maar men moet toch even kwijt dat 70% van de Nederlandse politieagenten op orde-en-tucht-partijen als de PVV stemmen. Zijn er dan nog meer partijen als de PVV in Nederland? Kunnen wij net als de Egyptenaren onze politie niet vertrouwen?

Enkele jonge Nederlandse fascisten vonden het blijkbaar de moeite waard om het Duitse artikel te ‘vertalen’ en te presenteren als ‘interview’. Op de extreemrechtse website Dietsland Europa verscheen het gisteren aangevuld met enkele persoonlijke aanbevelingen van de jeugdige vertalers Thomas Wentzel en Warner de Vries. Wentzel is de eigenaar van Dietsland Europa, waar men droomt van een Groot-Nederland. Wentzel werkt naar eigen zeggen nauw samen met onder andere het Duitse racistische haatblog PI-News en de Nederlandse extreemrechtse haatblogster Cassandra Troy. Uw echte Nederlandse haat is in goede handen!

2 gedachten over “Bosma ‘geïnterviewd’ door extreemrechtse Junge Freiheit”

 1. Wat voor grotere bewijs wil je hebben dat Bosma, Wilders, PVV enz. extreem-rechtse fascisten zijn?

  Kijk alleen hoeveel extreem-rechts fascistisch bijval ze krijgen!

 2. De extreemrechtse monster-haatblog PI is ook de favoriete uitlaat van Wilders zelf, als hij zich tot Duitsers en Oostenrijkers richt. Zie http://www.pi-news.net/2011/01/video-pi-interview-mit-geert-wilders/
  Daarin legt Wilders in het Engels bijna 30 minuten lang (!) zijn standpunten uit. Het gesprek met een slaafse interviewer is op 21 jabuari jongstleden opgenomen in de PVV-lokalen van de Tweede Kamer. Wat PI natuurlijk trots vermeldt.
  Het was een druk dagje voor PI-News, want er werd ook nog een driemans-vraaggesprek opgenomen met Wilders samen met René Stadtkewitz en Marc Doll van de nieuwe anti-islam-partij Die Freiheit. Dit keer in het Duits: http://www.pi-news.net/2011/01/pi-interview-mit-wilders-stadtkewitz-und-doll/
  Ik vond twee dingen opmerkelijk daarin:
  1. Stadtkewitz is blijkbaar teruggekeerd van zijn overspelige reis naar Israel. Overspelig, omdat hij daar de JeruNazi-verklaring ondertekende samen met HC Strache en Filip De Winter, twee nauwelijks verholen antisemitische partijen, die Wilders verfoeit.
  2. Wilders gaf hoog op van de enorme invloed die hij nu als gedoger heeft op de Rutte-Verhagen regering. Er wordt als maar strenger opgetreden tegen immigranten. Tevens onderstreept Wilders, dat, nu hij feitelijk meebestuurt, het steeds moeilijker is, om hem als de sektarische fanatiekeling (die hij toch echt is, HR) weg te zetten bij het kiezerspubliek.
  Daarin heeft hij gelijk, helaas. En Rutte-Verhagen zullen eeuwig in de hel branden vanwege hun giechel-staatsgreep van zomer 2010.

Reacties zijn gesloten.