Beveiliging Wilders op WC kan opgeheven

Dat begrijpen wij althans uit de woorden van Jhim van Bemmel, die dit in een ingezonden brief in De Volkskrant schrijft:

Maar de beveiliging moet zijn doel niet voorbij schieten, vindt hij. Met name de beveiliging in de PVV-vleugel van het Kamergebouw kan wat hem betreft minder.
(…)
“Als een angstige wolf loopt Wilders de hele dag heen en weer tussen het toilet en zijn kantoor, zonder ooit op te kijken of ooit maar iemand op te merken”, schrijft Van Bemmel.

Je weet inderdaad maar nooit of er een terrorist met een Kalashnikov achter de koffie-automaat schuilt, of dat de schoonmaakjuffrouw een bomgordel onder haar schort blijkt te dragen, die ze overigens beiden naar binnen gesmokkeld zouden moeten hebben door ’s nachts al via een ventilatierooster naar binnen te kruipen, want de toegang tot de PVV-vleugel is geheel afgezet met detectiepoorten.

Update: en hij is trouwens niet de enige die bedreigd wordt.

10 gedachten over “Beveiliging Wilders op WC kan opgeheven”

 1. Waarschijnlijk is de WC-pot van Wilders ook als detectiepoort uitgerust? Kan niets verdacht erdoorheen zonder nauwkeurige controle? 🙂

 2. Beveiliging Wilders is slechts demonstratie; kijk toch eens hoe gevaarlijk de islam is! Elke scherpschutter die Wilders zou willen neerschieten lacht om deze mensen, dus voor persoonlijke bescherming vrij overbodig

 3. Wat opvalt is de regel de hele dag loopt hij tussen de wc en kantoor .Je zou daar twee redenen voor kunnen bedenken of hij heeft zoveel angst dat het op zijn darmstelsel werkt .of hij bedenkt zijn plannen in afzondering ,wetende dat niemand hem daar lastig valt

 4. @3 Weet je dan niet waar de ‘bruine’ politici hun inspiratie vandaan halen?
  Geen koffiedik kijken maar drollen inspecteren.

 5. ‘Gore landverrader’ aan Spekman vind ik geen bedreiging.
  Dat is een vaststelling.
  Zal hij niet zo goed tegen kunnen natuurlijk.

  Ik heb geen facebook, dus ik weet niet wat er verder nog geschreven is.

  Maar de PvdA is een verraderspartij. Klaar als klontjes.Persoonlijke bedreigingen kunnen natuurlijk niet. If any.

 6. @8:

  Kan niet, maar ik begrijp niet goed waarom hij geen aangifte doet.
  Zou mooi zijn als eens boven tafel komt uit wat voor volk dat PVV-spul bestaat. Zo heeft niemand er iets aan.

 7. @9: Aanvulling:

  Eigenlijk dacht ik in eerste instantie dat hij verraad had gepleegd aan de beloftes van de PvdA ofzo, en dat daar mensen pissig om waren.

  Niet eens bij nagedacht dat het om PVV-haat zou gaan tegen de PvdA vanwege hun pro-moslim-buitenlanders en weet ik het allemaal.

  Hoppa, voor de echter ermee. Laat ze maar zien dat tuig. Trek ze maar onder hun stinkstenen uit.

Reacties zijn gesloten.