Argh! Dreigingsbeeld Terrorismebestrijding stelt verhoogd dreigingsniveau vast

Beproefd recept voor regeringen over de hele wereld: als je economisch slecht nieuws te vertellen hebt begin je te roepen over dreigingen van buitenaf, over vijfde colonnes of terreur: er is dan ook juist vandaag, nu de cijfers van het CPB bekend werden, een verhoogd dreigingsniveau vastgesteld. Althans, het rapport Dreigingsbeeld Terrorismebestrijding komt pas over twee weken uit, maar waarschijnlijk was het opportuun dat alvast vandaag naar de Telegraaf te lekken.

3 gedachten over “Argh! Dreigingsbeeld Terrorismebestrijding stelt verhoogd dreigingsniveau vast”

  1. Ik kan me voorstellen, dat de ronselaars wel succes hebben in een land, waar bepaalde (religieuze) minderheden door uitsluiting en blafferij direct in hun armen worden gedreven.

  2. Met het beleid van deAIVD los je terreur drijging niet op normaal gesproken binden zij het paard achte de wagen .Maar het is frappant dathet nu juist in de media komt .Net als de heisa rond de kroning het lijd af van hetgeen in den haag gebeurd .

  3. Dit is kwestie van verantwoordelijkheid dragen voor de komende heugelijke evenementen.

    Men wil straks grote feest bouwen en wil zich in verband ermee ervan verzekeren dat alles voldoende onder controle staat.
    Met verhoogde dreiging zijn allerlei soorten veiligheidsactiviteiten toegestaan, die anders niet onderbouwd kunnen worden.

Reacties zijn gesloten.