Annemarie Jorritsma is zelfs DDS te gortig

Annemarie Jorritsma, VVD-burgemeester van Almere, wil het leger inzetten voor politietaken. Dit kennen we van de bezettingstijd en uit het buitenland, bijvoorbeeld uit het Chili van Pinochet. Het spreekt vanzelf dat Krapuul Joritsma’s voornemen veroordeelt. Maar zelfs De Dagelijkse Standaard (DDS) vindt het te gortig. DDS is een site waarop mislukte pennenlikkers hun zuur uitkotsen. Journalisten die er door de reguliere media zijn uitgetrapt of would-be scribenten die het nooit zover hebben geschopt. Het verongelijkte PVV-gehalte is dan ook standaard.

Michael van der Galien schrijft daar echter over de burgermoeder:

Nog even en Jorritsma stelt voor om het leger maar in het hele land in te zetten.
Wat een schande dat dit soort mensen tegenwoordig macht en invloed hebben in ons land.
(DDS)

Overigens is Eberhard van der Laan (PvdA) in Amsterdam in hetzelfde bedje ziek.

3 gedachten over “Annemarie Jorritsma is zelfs DDS te gortig”

 1. Wees eerlijk Sjaak, Jorritsma heeft het van Eberhard van der Laan afgekeken. Jahoor, Eberhard van der Laan is het mannetje die zonodig het leger zal inzetten om zijn lievelingsfiguurtje Zwarte Piet, met of zonder oorbellen, te verdedigen.

  Durf maar nu eens voor je vrijheid van mening over de Zwarte Piet tijdens de intocht van die Rooje op te komen – en je wordt in Pinochet stijl meteen meegenomen. Nu ook met het leger.

 2. Blijkbaar Politiestaat zijnde is niet voldoende, nu moet deze rechtse neoliberale junta ook het leger inzetten.

 3. zoal 60 jaar na de oorlog gedocumenteerd werd was A..Hitler lid van een 50 leden groot socialistisch partytje al vanaf dag 1 gesubsidieerd en gecontrololeerd door de rechtse Elite van die tyd.

  De huidige en toekomstige situatie in Nederland en Europa zal lyken op een drol met een rozerood saussje.

  om de verwarring nog groter te maken gooien we er wat groene bralpraatby, zodat mensen die niet uitgeknepen willen worden meteen MILIEUtrroristen genoemd worden.
  En zoals de verschillende pakten in Europa duidelijk stellen tegen TERRORISTEN mag je neen moetje het leger inzetten.

Reacties zijn gesloten.