Ad Melkert overleeft aanslag: rechts nederland teleurgesteld

Ad Melkert, speciaal gezant van de VN in Irak, heeft een aanslag overleefd. Spijtig natuurlijk dat er wel een politie-agent om het leven kwam. Gelukkig dat andere families dat lot bespaard is gebleven.
Echter, bij de meeste ‘reacties’ bij dit nieuwsbericht zie je de volgende soort reacties van onze medelanders:

“Laat ik daar toch bijna van schrikken! Tot ik las dat het Melkert was.”
“Maar goed dat hij bij de PvdA zit. Dan ziet hij “dit incident” (Pechtold typering) door een roze (politiek over correcte) bril.”
“Damn…..weer niet gelukt.”
“Stom als ie nu op het voertuig waar hij daar mee rond host langs alle kanten een grote rode theepot schildert dan weten de terroristen dat zij met een geallierde te maken hebben – een medestander.”
“Waarom zijn het altijd de verkeerde mensen die zoiets overleven?”
“Voor de eerste keer dat een bermbom mijn zegen zou krijgen!”
“Hij had op de plaats van de politieman moeten zitten, jammer dat het zo heeft moeten lopen.”
“Al een tijdje had ik de ijdele hoop om over dit sujet nog maar een laatste nieuwsbericht te hoeve lezen… jammer, volgende keer beter.”
“altijd de verkeerde komen om :(”
“jammer,gemiste kans!!!!”

En zo kunnen we nog wel even door. Als het niet Ad, maar Greet, of om het even welke andere rechtse politikus dan ook zou zijn geweest, zouden de reaguurders op hun achterste benen staan. Maar nee, het is ‘maar’ een pvda-er, en de tegenstander van Pim nog ook. Dit is waar we zijn beland, mensen. Dit is waarschijnlijk een groot deel van die magische ‘1,5 miljoen’. Dit is het soort mening en uiting waar we tegenwoordig serieus mee om moeten gaan. Mijn vraag is: Waarom?

25 gedachten over “Ad Melkert overleeft aanslag: rechts nederland teleurgesteld”

 1. Hoe graag ik het ook eens met je eens zou wezen Tilbeart ( echt ) , ik geloof niet dat het een geval van eigendunk is , eerder een uit de kluiten gewassen minderwaardigheidscomplex , kijk eens naar het gemiddelde “Blanke klootjesvolk lid ” mensen met een kleurtje zijn beter met sport , dansen beter , zijn volgens de verhalen groter geschapen 💡 maken lekkerder eten ect ect . De Linkschmenschen hier in Nederland hebben vaak een betere opleiding en argumenteren vaak beter , wat H&I weer het gevoel geeft dat er op hun neer gekeken word (vaak terecht , vandaar dat de SP wel wat succes bij ze had “taal van het volk “) . En de ultieme afzeiker zijn natuurlijk de mensen die , van Moslim tot “Krakerstuig” helemaal niet bij “de groep” Willen horen …. Als je jezelf al minderwaardig voelt en allerlei minderheden vinden zelfs je cultuur (voor zover die nog bestaat ) zo te zien zelfs te “minderwaardig “om zich aan aan te passen , dan creeer je een farce van suprioriteit om je toch nog maar een beetje goed over jezelf te voelen …

 2. # kijk eens naar het gemiddelde “Blanke klootjesvolk lid ” mensen met een kleurtje zijn beter met sport , dansen beter , zijn volgens de verhalen groter geschapen 💡 maken lekkerder eten ect ect .

  Jah bless me son! Je raakt daar het punt!

 3. Aan Albert Schweitzer werd ooit de vraag gesteld: ‘Wat vindt u van de westelijke beschaving? Zijn antwoord: ‘Dat zou een goed idee zijn.’

 4. @5
  Een mooie – maar omdat ik hem ken als toegeschreven aan Gandhi vermoed ik dat een derde anoniemeling hem bedacht heeft.
  Hoe het ook zij, ten opzichte van de geciteerde typen hierboven kun je vaststellen dat hier een ontciviliseringsproces heeft plaatsgevonden, een proces waarbij inderdaad Wilders en andere troebelwatervissers opbloeien.

 5. Arnold J. van der Kluft Schreef:

  Hoe het ook zij, ten opzichte van de geciteerde typen hierboven kun je vaststellen dat hier een ontciviliseringsproces heeft plaatsgevonden, een proces waarbij inderdaad Wilders en andere troebelwatervissers opbloeien.

  Ik betwijfel dat , De opgejutte moordenaars van de Gebroeders de Witt ( toendertijd waren trouwens de Oranjes en niet Wilders de oproerders ) waren cultureel niet veel hoger verheven dan het klootjesvolk van heden ten dagen , en SBS en de Commercielen van de TV halen zal waarschijnlijk met de Amsterdamse kermisoproer te vergelijken rellen veroorzaken , net als in verre streken heeft ook hier de “Nobele Wilde ” , in dit geval “Nobele Wilde Hollander” nooit echt bestaan ..

 6. #2, #3, #4 wat een verschrikkelijk rascistisch denigrerende pietpraat. Gelukkig heb ik een grote en kan ik lekker koken, anders zou ik me misschien zelfs beledigd voelen.

  Over minderwaardigheidscomplexjes gesproken….

  Ik voel me noch superieur, noch inferieur aan wie dan ook van mijn 5 miljard medemensen. Jullie blijkbaar wel en baseren dat op de meest basale k-argumenten die kleine geesten meestal weten te bedenken.
  Hoe kun je dan Wilders hetzelfde verwijten. Jullie zijn onderdeel van het probleem als je denkt dat je vanuit intelligentie, ras, opleiding of zelfs kleurtje H&I wel in de bek kunnen pissen. Dan doe je namelijk precies hetzelfde als wat zij doen. Of je nou op iemand neerkijkt omdat ie voor SBS6 hangt en teveel frikandellen eet of omdat ie in religieuze gewaden rondloopt of 5 keer per dag bidt, daar zit echt geen verschil in.

  Dat is zo teleurstellend aan de hele situatie, dat je gewoon precies hetzelfde vindt in alle fora van alle ‘denominaties’, de haat en vooral arrogantie viert hoogtij. Je wordt geen beter mens door te poberen andere mensen af te schilderen als minder.

  Het leek me hier aardig, maar er is werkelijk geen verschil met GS, just another trench….

 7. Nou probeer het dan nog een tijdje en geef het goede voorbeeld. Reacties over “jullie hier” reken ik trouwens niet als goed voorbeeld.

 8. @ Human JoystickJullie zijn onderdeel van het probleem als je denkt dat je vanuit intelligentie, ras, opleiding of zelfs kleurtje H&I wel in de bek kunnen pissen.
  Dat is een waardeloze opmerking. Ten eerste dat gejullie. Wie ben jij? Wullie?
  Henk en Ingrid moeten eerst leren kritisch naar zichzelf te kijken en wat fatsoen leren. Misschien wil ik ze dan accepteren als buren, mits ze geen moslims bashen en zeuren over mijn voortuin.
  Ik heb geen medeleijden met ze, als ze willen kunnen ze wat leukers doen in hun vrije tijd dan naar SBS kijken en bukken voor hun Meester.

 9. Ja Abdul en de slaven van de Grote Blonde meester zeggen dat Abdul en Fatima eerst moeten leren kritisch naar zichzelf te kijken en wat fatsoen leren. Misschien dat ze ze dan willen accepteren als buren, mits ze geen christenen of homo’s bashen en zeuren over de kleding van hun vrouw.
  En ze vinden ongetwijfeld dat moslims leukere dingen moeten doen dan naar Al Jazeera kijken en bukken voor hun Meester.

  En zo gaan we maar door en komen dus geen steek verder. De sleutel ligt niet in het verketteren van H&I, maar het werkelijk bieden van een beter alternatief dan Wilders heeft. We komen er niet door 1 miljoen moslims (die bestaat uit een hele diversiteit van individuen waarvan het overgrote deel niemand kwaad doet, hard werkt, etc.) het land uit te wensen omdat we op ze neer zouden kunnen kijken, maar ook niet door 1,5 miljoen H&I’s (die bestaat uit een hele diversiteit van individuen waarvan het overgrote deel niemand kwaad doet, hard werkt, etc.) het land uit te wensen omdat we op ze neer zouden kunnen kijken.

  En “jullie” zijn in dit geval Tibaert, Al Bakrastani en Sjef,die hetzelfde doen met het blanke klootjesvolk als Wilders c.s. met de door hem benoemde geitenneukers uit het Rifgebergte. Namelijk zich generaliserend, denigrerend en smalend zich over hen uitlaten en daar je gelijk mee proberen te bewijzen. En omdat het natuurlijk een slip-of-the-tongue of een ondoordachte opmerking kan zijn van hen, staat er ook nog achter dat ik dat vindt, als ze zich echt superieur voelen aan 1,5 Nederlanders alleen omdat die op Wilders stemmen en niet meer wensen met hen de dialoog aan te gaan, of niet meer de moeite willen nemen om hen te overtuigen dat je Nederland ook op een andere manier beter kan maken dan door er een voorpost van Israel van te maken.

 10. Excuus, ik heb geloof ik via mijn ipad gereageerd als HumanJoystick, maar Ed is dus dezelfde.
  Moderator: email-adres is wel hetzelfde en in gebruik.
  Zat even niet op te letten.

 11. Ed of Joystick, wie je ook voorstelt, toevallig had de SP de vorige vier jaar meer zetels en stemmers dan jouw sneue partijtje en ik heb nog nooit een SP er horen mutsen over die anderhalve miljoen stemmers die compleet zijn genegeerd door Den Haag. Dus doe niet zo slachtofferig, anderhalf miljoen, geef me een breek 😥 Doe even normaal zeg.

 12. Maar goed mensen, we zijn weer offtopic bezig. Dit topic gaat niet over mensen met een kleurtje die groter zijn geschapen. 👿 Of chips-etende Henks en Ingrids. Het gaat over de aanslag op Ad Melkert en de reacties daarop. Dus graag ontopic blijven ❗
  ——————————————————————————————————————————————–

 13. Abdul, wat lees je toch slecht en ben je toch bozig, man.

  Ik zal nooit PVV stemmen en dat kun je volgens mij ook wel uit mijn posts opmaken, het beleid van Wilders spreekt me totaal niet aan. Dus dat ‘jouw sneue partijtje’ zal ik je maar snel vergeven, dus die breek krijg je van me. Ik heb er ook geen probleem mee dat je badinerend 😥 naar me doet hoor. Wie ik voorstel doet er ook niet toe. Ik heb ook geen flauw idee wie jij voorstelt, dus wat dat betreft staan we gelijk.

  Ik vind overigens ook totaal niet dat een partij in de regering moet omdat ze 1,5 miljoen stemmers hebben en ik vind het doodzonde dat Cohen zich er zo heeft laten inluizen, maar dat ligt vooral aan hemzelf en dat verschrikkelijke CDA dat nog liever een monsterverbond sluit in een afzichtelijke constructie zoals we nu nog als regering hebben, dan dat het de bittere pil van het vorige kabinet kan slikken en in de verhoudingen na de verkiezingen (CDA kleiner dan PVDA) met links wil samenwerken.

  En vier jaar geleden heeft de SP zich wel degelijk laten naaien door hun zogenaamde vrienden aan de linkerkant (alweer teleurstellend gedrag van de PVDA) en daar zouden ze toen volledig terecht over mogen hebben “mutsen” wat mij betreft (en stiekem heeft Jan dat ook wel gedaan, maar inderdaad niet in de mate waarin het nu is gedaan door de echte aanhangers van Geert). Het heeft in elk geval mijn stem toendertijd tot de oppositiebankjes veroordeeld… Helaas is het mutsen pas in de oppositie begonnen en heeft de oude linkse boosheid (of de schijn daarvan op TV en in de media) van Agnes veel van die stemmers en zetels verkwanseld. Dat dat niet haar bedoeling was en dat het een goeie meid en een bevlogen politica is wil ik wel geloven, maar het heeft niet gewerkt. Dat is niet de schuld van iemand anders, maar van de SP zelf.

  Maar om niet volledig off-topic te gaan: ik stoor me aan de uitingen over ‘de blanke man’ en ‘het gemiddelde blanke klootjesvolk lid’. En teruglezend: nog steeds. Zal wel komen omdat ik zelf een blanke man ben en 90% van mijn familie bestaat uit huisvrouwen en arbeiders met maximaal een beroepsopleiding en mijn schoolfamilie voor 90% uit rechtschristelijke blanke Amerikanen. Beide groepen worden voortdurend belachelijk gemaakt en uitgekotst door zogenaamd hoogopgeleiden hier in Nederland, terwijl ze soms inderdaad abjecte en ondoordachte politieke of religieuze meningen hebben, maar ook heel lief, zorgzaam en grappig zijn en in sommige gevalllen lekker kunnen koken.
  Politieke tegenstand waardeer ik en deel ik zelfs jegens hen, verkettering niet.

  Shit, nou weet je al meer van wat ik voorstel dan ik van jou. Maar goed, hop maar, je bent zo heerlijk lichtgeraakt, dat ik hoop op bevlogenheid en niet toegeef aan de schijn van misselijke drammerigheid en aggresiviteit.

 14. Sorry Sjef,

  Weet niet of je hier modereert, maar delete ze maar, als je het teveel wordt. Het is inderdaad nogal neigend naar café-gelul.

 15. @17 Ik laat het staan, maar houd er rekening mee dat de regels er niet voor niks zijn. En wat mij betreft is het daarmee klaar als jij en Abdul ontopic blijven.

 16. Ed Schreef:

  En “jullie” zijn in dit geval Tibaert, Al Bakrastani en Sjef,die hetzelfde doen met het blanke klootjesvolk als Wilders c.

  Nou niet gaan mekkeren Ed , Dit is gewoon Interne blanke klootjesvolk kritiek op “de Groep “en aangezien mijn genen ook gewoon blanke klootjesvolk genen zijn doe ik wat door het blanke klootjesvolk altijd van Moslims geeist word , interne kritiek leveren 😮

 17. Er is niets tegen cafégelul zolang het bij de draad blijft. En mits er Gods zegen op rust. :mrgreen:

 18. Een intresante opmerking Tilbeart , is het klootjesvolk onder te delen onder proletariaat of onder lompenproletariaat ?? volgens mij geen van twee . Ik denk dat Karl Marx het ontstaan van het klootjesvolk niet voorzien heeft , de met miniumloon tot enkel malen modaal afgekochtte mengeling van afstammelingen van de Proletariers en de lagere Bourgoise vielen in die tijd ook niet te voorspellen , hoewel, als hij de ontwikkelingen in de fabrieken van zijn geldschieter Philips wat beter had bekeken was het mischien voorzienbaar geweest dat er voor grotere productie hoger opgeleide en beter betaalde/gezondere arbeiders nodig zouden zijn ..
  Dat rechts belangrijke onderdelen van zijn filosofie zou overnemen om zo een bit en halster voor de werkende klasse te creeëren heeft hij waarschijnlijk ook nooit verwacht …

 19. De vrouw van Marx was familie van de Philipsen en kwam daar bedelen als ze weer eens zonder geld zaten …. Of ze daarvoor naar Eindhoven zijn geweest ???

 20. De gloeilamp is in 1854 uitgevonden, Philips produceerde ze vanaf 1891, andere al eerder. Marx stierf in 1883. Dus hij kende de gloeilamp, maar niet die van Philips.

 21. Philips zat oorspronkelijk in de tabak, was toen nog in Zaltbommel inderdaad. Ze waren/zijn familie van Marx, niet van Jenny von Westphalen, naar mijn weten.
  Meer hierover hier.
  Dit ter afsluiting van dit off topic potje pingpong?!

Reacties zijn gesloten.