Heeft u een vraag voor de PVV?

Beste Krapuullezers,

Toen ik vanmorgen mijn mail checkte, zag ik dat ik de nieuwsbrief van de PVV had ontvangen (zie onder). Ik heb mij daar enige tijd geleden op geabonneerd.  De volgende zin intrigeerde mij: Heeft u altijd een vraag willen stellen aan één van onze kandidaat-Kamerleden? Ik vroeg mij af welke inhoudelijke vraag ik zou kunnen verzinnenvraagtekens waar naar verwachting ook een inhoudelijk antwoord op gegeven zal worden door de kandidaat-Kamerleden, dus niet Wat heeft u tegen de Islam? of Wilt u de Koran echt verbieden?

Ik ben er nog niet uit. Zou u een vraag weten, die een aanzet zou kunnen vormen tot een echt inhoudelijke discussie met de PVV?  Het lijkt mij aardig om een lijstje te maken van serieuze, intelligente vragen en die dan aan de PVV voor te leggen. Niet per se op die bijeenkomsten, maar misschien ook wel.

Ik ben benieuwd. En nee, dit is geen 1 april grap!

Martin Harlaar

 

In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen op 9 juni a.s., nodigt de PVV u uit om kennis te maken met onze kandidaat-Kamerleden!

Heeft u altijd een vraag willen stellen aan één van onze kandidaat-Kamerleden? Of heeft u ooit Geert Wilders willen ontmoeten? De PVV-bus zal op meerdere locaties in het land aanwezig zijn om iedereen die mogelijkheid te geven! Elke zaterdag vanaf 8 mei a.s. kunt u ons vinden in twee mooie steden.

De bus met PVV-kandidaat-Kamerleden doet de volgende plaatsen aan:
  08 mei a.s. Groningen / Leeuwarden
  15 mei a.s. Bergen op Zoom / Middelburg
  22 mei a.s. Den Helder / Haarlem
  29 mei a.s. Lelystad / Zwolle
  05 juni a.s. Spijkenisse / Rotterdam

Hou de website in de gaten voor de exacte tijden en locaties!

U kunt zich ook opgeven om een fractiebijeenkomst bij te wonen. Deze bijeenkomsten zullen plaats vinden in: Rotterdam (26 april a.s.), Roermond (10 mei a.s.), Enschede (17 mei a.s.), Tilburg (24 mei a.s.), Den Haag (31 mei a.s.), Volendam (4 juni a.s.) en de uitslagenavond in Den Haag (9 juni a.s.). U kunt zich hiervoor opgeven via vrijwilligers@pvv.nl onder vermelding van de betreffende locatie.

55 gedachten over “Heeft u een vraag voor de PVV?”

 1. Ik had op de PVV site al s een vraag gesteld, maar ik heb (nog) geen antwoord mogen ontvangen:

  geachte heer Wilders

  U heeft het plan om overlast plegende moslims uit te zetten. Hoe wil u dit doen als het thuisland niet meewerkt?

  Het lijkt mij een zeer ernstige vraag, want als idd zeg maar Marokko zijn onderdanen niet terug wil staan die hier de volgende week toch gewoon terug?

 2. Mijn vraag zou zijn: Waarom zet je niet gewoon alle criminelen het land uit? Waarom zou je de Willem Holleeders en Wik H’s beschermen tegen verbanning?

 3. Zullen we hier de vragen verzamelen en gaat iemand ze dan ook stellen daar in Den Helder of zo? :mrgreen:

 4. @ jvdh

  Vragenstellers worden selectief uitgekoZen volgens mij en de gemiddelde krapuullezer zal dus nooit een vraag kunnen stellen aan de heer Wilders. Tenzij je ondercover gaat met bijbehorende kapsel(kaal), jas(zwarte bomberjack) en niet te vergeten de legerboots.

  @ Martin Harlaar
  U stelt de volgende vraag:
  ‘Zou u een vraag weten, die een aanzet zou kunnen vormen tot een echt inhoudelijke discussie met de PVV?’ Ik denk dat iedereen wel een vraag kan verzinnen, maar of het tot een inhoudelijke discussie zou kunnen leiden durf ik sterk te betwijfelen aangezien de kamerleden bij kritische vragen zwijgen.

 5. De vraag van mijn goede vriend en collega-historicus Mercator vind ik een relevante vraag. De vraag van Aenima minder, omdat het naar mijn inschatting geen serieuze vraag is, maar slechts een uiting van ergernis over het PVV-standpunt dat mensen met twee paspoorten die zich misdragen het land uit gezet moeten worden. Het is geen serieuze vraag, omdat ik denk dat Aenima niet echt wil dat alle criminelen het land uit gezet worden en de PVV heeft dat ook nooit gezegd, voor zover ik weet. Daar komt nog bij, dat je mensen niet zo maar hun nationaliteit kunt afnemen.

  Als iemand die vragen zou willen stellen is dat prima, maar ik zou graag PVV-ers willen uitnodigen om in Krapuul (of ergens anders) te antwoorden op die vragen. Ik ben erg voor een serieuze dialoog met ’tegenstanders’.

 6. Beste Sjef,

  Ik denk ook, dat de vragenstellers c.q. de vragen worden uitgekozen. Ik vind uw beschrijving van het uiterlijk PVV-aanhangers echter merkwaardig en nogal stereotiep. Ik vermoed, dat de aanhangers op die bijeenkomsten eruit zien als… brave burgers. Of zouden deze mensen die voor een deel de vorige keer op de VVD en de SP stemden nu andere kleding en een ander kapsel hebben?

  U schrijft dat iedereen wel een vraag kan bedenken. Ik hoop het en wacht het in spanning af.

  Met vriendelijke groet,

  Martin Harlaar

 7. Ik zal in ieder geval nooit naar een PVV bijeenkomst gaan waar ik mijn BSN voor moet opgeven.

 8. Beste Martin,

  U moet mijn gebruikte stereotype zien als een aandikking. Natuurlijk weet ik dat niet alle PVV-ers zich zo kleden. Om terug te komen op een vraag, die zou als volgt luiden:

  Geachte heer Wilders,

  Als burger heb ik het gevoel dat we steeds meer in gepolariseerde samenleving leven waarin burgers tegenover elkaar staan. Wat wilt u eraan doen om die polarisatie weg te nemen zodat het gevoel van wederzijdse acceptatie weer terugkomt?

 9. Beste Piet Hein,

  Jammer dat u geen serieuze vraag kunt bedenken. Niet alleen onder PVV-aanhangers bevinden zich domme en kwetsende mensen, zo bewijst u.

  Met vriendelijke groet,

  Martin Harlaar

 10. Beste Sjef,

  Dat vind ik een zeer goede vraag.

  Ik ben zeer voor een serieuze dialoog en vooral ook met mensen waar ik het niet mee eens ben of denk te zijn. Zo heb ik gisteren een twee uur durend, zeer interessant gesprek gehad met ‘Mercator’. Tot mijn ’teleurstelling’ bleken wij het veel meer met elkaar eens te zijn, dan ik voor mogelijk had gehouden. We hebben afgesproken elkaar binnenkort weer te zien en te spreken.

  Ik zou het goed vinden als Krapuul (dit is toch een ANTI-haat site?) ook serieus met PVV-aanhangers in gesprek zou proberen gaan. Met heen en weer schelden en het onderstrepen van het eigen gelijk schieten wij niets op.

  Het zou misschien ook aardig zijn, als iedereen onder zijn eigen naam zou durven schrijven op deze site. Lijkt mij tamelijk gevaarloos.

  Met vriendelijke groet,

  Martin

 11. Ik vind het prima dat mensen prachtige ideeën hebben over de site mits ze er zelf invulling aan geven. Ik heb altijd iedereen de gelegenheid gegeven om te schrijven wat ze willen, zowel de redactieleden als de reageerders. Het enige wat ik van reageerders verlang is dat ze zich aan het onderwerp houden. Zolang andere mensen op beschaafde wijze met elkaar als tegenstander discussieren hoop ik niet dat het bezwaarlijk is als ik ondertussen berichten blijf plaatsen die mijn eigen gelijk onderstrepen.

 12. Beste jvdheuvel,

  Krapuul is een fantastische vrijplaats! Ik voel mij hier ook zeer thuis en natuurlijk proberen wij allemaal onze overtuiging uit te dragen en ons eigen gelijk te onderstrepen.

  Vroeger had je in Vlaanderen (net als Nederland) verzuiling. Mensen konden van de wieg tot het graf in hun eigen zuil leven en zelden of nooit echt contact hebben met mensen uit een andere zuil. Tegenwoordig probeert men het actief pluralisme van de grond te krijgen. Ik ben daar zeer voor. Het houdt in, dat mensen met verschillende achtergronden, godsdiensten en levensovertuigingen met elkaar in contact komen en vanuit hun eigen ‘identiteit’ het gesprek aan gaan met de anderen. De Universiteit Antwerpen werkt op die basis en de openbare scholen ook. Het is niet de oplossing voor alle problemen, maar wel het begin van een oplossing.

  Een hartelijke groet van

  Martin

 13. Nou Martin, als je meteen zo fel van je afbijt op je zogenaamde “anti-haat site” op een luchtige opmerking, dan zit je qua humorloosheid al op één lijn met de PVV. Veel plezier op de bijeenkomst.

 14. Ik heb ooit twee vragen gemaild en nooit een antwoord gehad. Ik ga er van uit dat ze geen antwoord hadden.

 15. Piet Hein dat is een lullo-reactie (=altijd reageren op de vorm, nooit op de inhoud)

 16. Geachte heer Hein,

  Ik schreef: “Niet alleen onder PVV-aanhangers bevinden zich domme en kwetsende mensen, zo bewijst u.” Toen ik mijn reactie geplaatst had, realiseerde ik mij dat ik het onzorgvuldig had geformuleerd, maar corrigeren kan niet en er nog een reactie aan wijden leek mij overdreven.

  Wat ik eigenlijk wilde zeggen was: “Niet alleen onder PVV-aanhangers bevinden zich mensen die domme en kwetsende uitspraken doen, zo bewijst u.”

  Verder vermag ik de humor niet in te zien van uw zin: “Ik zou graag willen weten welke diersoort Richard de Mos vertegenwoordigt, en wie hem rechtop heeft leren lopen.”

  Als we de naam van Richard de Mos vervangen door die van een ander, dan zou dat dus ook grappig moeten zijn. Stel ik schrijf: “Ik zou graag willen weten welke diersoort Prem Radhakishun vertegenwoordigt, en wie hem rechtop heeft leren lopen.” U zou dan een racistische teneur menen te moeten bespeuren. Of zou u werkelijk moeten lachen?

  Heeft u trouwens nog een serieuze vraag bedacht?

  Met vriendelijke groet,

  Martin Harlaar

 17. @ martin harlaar: Wat is er niet serieus aan mijn vraag? Het is goed om ons af te vragen waarom wij niet zomaar criminelen het land uit gooien, aangezien dit ook meteen een antwoord geeft op de vraag waarom we de criminele allochtonen niet zomaar kunnen deporteren.

 18. Beste Aenima,

  De PVV wil geen criminele ‘autochtonen’ het land uitgooien en ze kunnen dat ook niet. Bij criminelen met een buitenlands paspoort zou dat wel kunnen en willen ze dat ook. Wat is dan nog uw vraag aan de PVV?

  Met vriendelijke groet,

  Martin Harlaar

 19. Het is nu niet mogelijk om criminele allochtonen het land uit te gooien. En wat betreft die criminele autochtonen: de PVV heeft al vaak genoeg gezegd, dat als iets wenselijks voor hen nu niet mogelijk is onder de wet, dat die wet dan maar veranderd moet worden. De vraag aan de PVV is: moeten we de wet veranderen zodat ook autochtone criminelen verbannen kunnen worden?

 20. Neen, natuurlijk pleit niemand ervoor om ALLE criminelen uit te zetten, ook Wilders niet. Onze boeven mogen blijven,”Eigen criminelen eerst” zou ik zeggen om het Vlaams Blok te parafraseren :mrgreen: .
  Nu ik ben ervoor om overlast plegende lui terug te sturen, al was het alleen maar voor economische en ecologische redenen: wisten jullie dat een gevangene de belastingbetaler tussen de 300 en 400 € per dag kost? Nu, dat verdien ik niet per dag hoor, en de meesten van jullie ook niet.

  Ook zou ik Wilders willen vragen tot welke practische stappen hij bereid is om te deporteren: een haat-imam een briefje geven dat hij Nederland moet verlaten, die gooit dat in de prullenmand, en dan? Hoe wil hij dat afdwingen?

 21. @ 5 : in feite is het de Marokkaanse en Turkse overheid zélf die het idee tot deportatie uit Nederland van overlastplegers aan Wilders influistert door het quasi ONMOGELIJK te maken de Marokkaanse of Turkse nationaliteit op te geven !
  Als de immigranten ondubbelzinnig zouden moeten kiezen voor de nieuwe Nederlandse nationaliteit had Wilders geen been om op te staan in heel dat deportatie-issue. Dus graag geroep en getier over het “inhumane” van dat PVV idee aan het adres van Erdogan en koning Mohammed VI ipv tegen Wilders aub.

 22. @ 19 Aenima: de bal ligt in het kamp van de allochtonen. Als ze niet het risico willen lopen om “gedeporteerd” te worden gaan ze toch voluit voor de Nederlandse/Belgische nationaliteit van hun nieuwe thuisland? Dan is hun probleem ineens opgelost. Ik zou het hen ook aanraden, want ik heb een zwaar vermoeden dat het beter toeven is in een Hollandse dan in een Turkse gevangenis.

  Het probleem ligt dus in Rabat en Ankara, niet hier.
  Vraag dus aan dhr. G Wilders: in welke concrete gevallen wil u de Nederlandse nationaliteit afnemen?

 23. @23: wat bedoel je met een “ecologische” reden? Weet je wel wat “ecologisch” betekent?

  @24 en 25: Hoe moet je “ondubbelzinnig kiezen” voor de nederlandse nationaliteit? Als je hem hebt aangevraagd, en door alle rompslomp van bureaucratie en inburgeringscursussen heen hebt geworsteld, hoe heb je dan nog niet gekozen?

 24. @ Aenima; ik weet héél goed wat ecologisch betekent, en dat een land als Nederland niet méér dan ca. 6 miljoen inwoners zou mogen tellen, dus elke “ecological footprint” die we kunnen uitwijzen is een goeie zaak, het uitnodigen van migranten van over heel de wereld naar ons al catastrofaal overbevolkte stukje land aan de Noordzee is een absurditeit. Laat ze maar tomeloos broeden in hun thuislanden.

  Dat idee van “dubbele nationaliteit” is een gedrocht. Als je hier als Turk of Marokkaan wil komen wonen, pas je je gewoon aan en houdt je op T of M te zijn, zo simpel is het. Als je van Almere naar Den Haag verhuist( ik neem een willekeurig voorbeeld :mrgreen: ) sta je in DEn Haag geboekt als Hagenaar en betaal je daar gemeente-belasting en houdt je je aan de Haagse reglementen.

  Dubbele nationaiteit in de practijk:
  Als mocro boef steel je pakweg 20.000 € in Rotterdam, dezelfde dag versas je die via Western Union naar Marokko, wss wordt je niet gepakt, maar als dat wél zo is ga je een half jaartje naar een Hollandse cel waar je verwend wordt met halal-hapjes, een imam voor de religieuze ondersteuning, betaal- porno kanaal op de teevee in de cel etc.

  Een win/win operatie dus voor koning Mohammed de Zesde, zijn onderdanen stelen als de raven in Holland, sturen de buit naar Marokko en worden dan nog s door de Hollandse belastingbetaler a rato van 400 € per dag opgevangen in de staatshotels!

  Wilders heeft GROOT GELIJK om die diefstal aan de kaak te stellen en te zeggen oh jij bent Marokkaan? Jij steelt? Ga dan maar je straf uitzitten in Marokko!

 25. Toch heeft die Mercator goede argumenten…ik mag hem wel:-) Hij zegt precies zoals het is en probeert geen omwentelingen te maken, je zou eigenlijk in de politiek moeten vriend…..dit soort mensen heeft Nederland nodig!

 26. Zo vond ik de PVV -vraag om s uit te rekenen wat de massa-immigratie de voorbije decennia heeft opgeleverd(of gekost) ook een heel relevante, en de poco-reactie erop dat “je geen geldwaarde op mensen mag zetten” een absurd antwoord. We weten wat een bejaarde in een verzorgingsinstelling kost, wat een TBSer kost, we weten tot op de € na hoeveel geld we hebben weggegooid aan Haiti, waarom mag er dan niet gevraagd worden wat bijv. 3 generaties Marokkaanse immigranten hebben gekost(of opgeleverd) ?

 27. Ik zou vragen: kunt u mij uitleggen wat het begrip ‘vrijheid’ betekent voor de PVV?

  4. ‘Undercover, kaal met bomberjack en boots’, zo kom je niet eens binnen, laat staan dat je een vraag mag stellen. Misschien maak je meer kans met een lichtblauwe stropdas en een IDF speldje op de revers.

 28. Waarom stellen jullie de vragen niet op het PVV-forum? Ik heb daar nog niemand van jullie gezien.

  @ 30: zo’n vraag is veel te filosofisch/agemeen, je kan bijv. ook aan Wilders vragen wat hij verstaat onder “cultuur” of zo, wat moet die goede man daar nu op antwoorden.

  Betere vraag zou zijn; bent u nu voor of tegen de hoofddoeken in openbare ruimte? Want daar ziet Wilders blijkbaar zelf niet al te duidelijk meer in heb ik de indruk.

 29. Dan ben ik toch wel benieuwd hoe uitgerekend jij op zo’n forum geband kan raken.

 30. Alles wat met Joden en de staat Israël te maken heeft mag op het PVV-forum alleen in superlatieven besproken worden. Israël is zelfs-gek genoeg-een “bondgenoot in de strijd tegen de Islamisering van Europa”. Terwijl Israêl gewoon een schurkenstaat is in het M Oosten zoals Syriën in Iran dat ook zijn, maar met andere religieuze boekjes. Zulke zaken zijn daar onbespreekbaar.

 31. 30. Er is niks filosofisch aan die vraag. Het woord vrijheid is onderdeel van de naam van de partij. Zo zou ik de PVDA ook kunnen vragen wat zij heden ten dage nog onder arbeid (of arbeiders) verstaan. En aan de PVVD welke dieren wel en welke niet voor bescherming in aanmerking komen.

  Dus nogmaals mijn vraag: ‘waar staat dat begrip vrijheid voor in partij voor de vrijheid?

 32. Ik dacht ik zoek eens naar krapuul op dat forum wordt ik gelijk in het duits toegesnauwd:

  Die folgenden Probleme traten bei Ihrer Suche auf:

 33. Wil graag wetten waarom Geert Wilders niet wil open baar maken we de financial supporters zijn van hems politic beweging,En als hij het zal goed vinden als en Radical Moslim en politic beweging start met geld van onbekenden Buitelands mensen en partijen.

  Sorry voor de spel fouten

 34. Ik hoop dat de partij pvv de 40 dienstjaren weer terug laten komen.
  werk nu vanaf 1972 bij elsevier meer dan 38 jaar daar maar wordt
  tegenwoordig niet meer gewardeerd door de jongeren die nu de leiding
  over nemen jammer dat dit zo is.
  Sommige jongeren hebben geen respect meer voor ouderen.
  Heb hardt en werk nog hard voor dit bedrijf maar heb et wel gehad hier.
  40 dienstjaren dan eruit mogen met leuke afkoopsom wel verdient dacht ik.
  Dan kan ik dan nog voor ander werk kijken maar in de buurt geen lange afstanden meer reizen
  ga je toch wel merken op een leeftijd .
  PVV ik hoop hier voor mij maar ook voor andere mensen om er over na te denken.
  Gr.Een pvv stemmer.

 35. l.grosser Schreef:

  Ik hoop dat de partij pvv de 40 dienstjaren weer terug laten komen.
  werk nu vanaf 1972 bij elsevier meer dan 38 jaar daar maar wordt
  tegenwoordig niet meer gewardeerd door de jongeren die nu de leiding
  over nemen jammer dat dit zo is.

  Tja , dan werk je bij wat tegenwoordig een PVV /VVD propagandablaadje is met de persoonliijke haatcolumn van Afzien de Alien en dan verwacht je van je bazen ook maar enigsins “menselijk beleid “, Dan , meneer Grosser , had u niet op een partij moeten stemmen die voor macht alles verkoopt .. was het niet teleurstellend om na het weggooien van u stem die dag Geert de AOW al meteen te zien weggeven ??? en u noemt zich nog steeds PVV stemmer , dan mag u eigenlijk niet klagen als u straks mag doorwerken en 50€ per maand meer mag betalen voor uw verzekeringen én geen rollator of scootmobiel meer van die verzekering of de gemeente krijg , daar heeft u met uw PVV stem immmers zelf voor gekozen !!!

 36. @41: Meneer of mevrouw l.grosser, in elk bedrijf nemen de jongeren de leiding over, en zo moet het ook. Elsevier is een mooi bedrijf, heb er zelf ook gewerkt, maar het tijdperk Vinken is wel erg lang geleden en tegenwoordig is het bedrijf meer Engels dan Nederlands. Niettemin, de pensioen regeling van Elsevier is één van de allerbesten van Nederland die ik ooit gezien heb. Met veertig jaar pensioenopbouw bij Elsevier kunt U ook zonder afkoopsom echt wel stoppen op 65.

 37. Hoi Martin Harlaar,
  Ik vroeg me af: waarom wil de pvv eigenlijk dat buitenlanders het land uit moeten?
  Ik hoop dat u uitgebreid antwoord geeft en misschien ook wel met procenten kan komen
  groetjes Silke van de Sande

 38. Ik woon in Schiebroek – Rotterdam en wandel veel door de stad. Geregeld zie ik tussen en onder de struiken en soms gewoon op straat slachtafval gedumpt in plastic zakken c.q. tassen. Vaak stinken de afvoerputten van de riolen naar kadavers.
  Ik val met mijn vraag niemand en geen bevolkingsgroepen aan maar vraag me soms wel verbijsterd af, hoe de toekomst er in de grote steden uit gaat zien?
  Ooit in een ver verleden lag ook het vuil en slachtafval op straat en braken vreselijke ziekten uit. Om dat te voorkomen is men destijds begonnen met de aanleg van rioleringen.
  In deze huidige periode is er een verbod gekomen op ritueel slachten. Slachtafval dumpen in de daarvoor bestemde ondergrondse of bovengrondse vuilstort gelegenheden maken het vaak mogelijk de herkomst te achterhalen. Het ligt dus voor de hand dat in het riool erg veel slachtafval terecht komt.

  Wat ik wil weten is, of men in de grote steden dit probleem onderkent en of er reeds onderzoek naar gedaan wordt wat dit gedumpte materiaal en de levensgevaarlijke gifstoffen die hier uit voortvloeien, voor gevaar gaan opleveren voor de volksgezondheid in het algemeen in grote steden.

  I.M.Vielvoye

 39. Vielvoye Schreef:

  Rotterdam en wandel veel door de stad. Geregeld zie ik tussen en onder de struiken en soms gewoon op straat slachtafval gedumpt in plastic zakken c.q. tassen. Vaak stinken de afvoerputten van de riolen naar kadavers.

  Dat zit anders.
  Dat zijn namelijk de resten van de afgeknipte schaamlippen van meisje die doordat hun vader is geïslamiseerd geraakt ineens een onweerstaanbare behoefte kreeg z’n vrouw en kinderen in elkaar te slaan en het vrouwelijke deel van de schaamlippen te ontdoen wat als bekend, het vaste ritueel is bij de Islamieten.

 40. Vielvoye Schreef:

  Slachtafval dumpen in de daarvoor bestemde ondergrondse of bovengrondse vuilstort gelegenheden maken het vaak mogelijk de herkomst te achterhalen. Het ligt dus voor de hand dat in het riool erg veel slachtafval terecht komt.

  Tja, kweenie, het kunnen ook kraakbeenresten zijn van knieschoten door PPV-militanten, of misschien wel hun eigen hersenmassa die bij zelfverdedigingsacties van opstandelingen ligt uitgesmeerd op het Schiebroeks plaveisel. Wie zal het zeggen? Ben blij da `k het niet hoeft te ruiken.

 41. Vraag aan de PVV… hoe denken ze het hoofd te kunnen bieden aan de goedkope producten, goedkope arbeidkrachten vanuit China, India, Brazilie (en over enkele jaren ook bepaalde landen in Afrika zoals Mozambique, om maar wat te noemen) Vroeger werden deze landen weggelachen, maar je moet toch blind zijn om de economische macht van deze economien tegenwoordig te negeren. PVV´er, heb jij wel eens een fazenda gezien? Dan weet jij nu waar over tien jaar jouw vlees vandaan komt… en luister achterlijke kut-PVV-gringo, ze schoppen jou daar zo onder de kont en neuken je daar drie keer in je xenofobe reet als jij daar wat te mekkeren hebt met je kut-Nederlandje. Vraag aan de PVV… wat hebben jullie te bieden???????

 42. Ja paar vragen..
  1.Waarom bestaan jullie
  2.Wie betaalt jullie?
  3.Waarom wonen er in Europa en vooral Holland nog zoveel mensen die op jullie bewegingsideologie stemmen terwijl Holland een verschrikkelijk verleden kent uit 1940?
  4.Waarom is de oppositie en andere kritisch geluidgevenden zo bang voor jullie?
  5.Wat is jullie agenda?
  6.Gezien jullie enge herkenbare ideologie die in de jaren 30 Duitsland ook begon,wanneer gaan jullie over tot die misdaden hier in Holland?
  7.Waarom schamen jullie en jullie bewegingaanhangers zich niet,vooral met betrekking tot wat er in 1940 gebeurt is.

 43. @49
  Eh ik ken zoveel islamitische meissies en vrouwen en die hebben hun schaamlippen nog echt hoor.Wel in sommige Afrikaanse landen gebeurt dat wel..ook die Schattige lieve zachtaardige Hirsie yanai ali kwam er ogenaamd voor op…….Jahoor geen schaamlip die ze ooit heeft gered,wel het geld opgestreken over de rug van die Afrikaanse vrouwen,wat dacht je van Andre hazes die die lieve rasjelle hazes de tering sloeg na het lirium van bier,zo ken ik er meer hoor..
  I

 44. Lieve Geert,
  Wanneer krijg je een stoma op het gat onder je neus en leer je achteruit op handen lopen ?

 45. Verschrikkelijk die vieze pvv,nu lees ik weer in de telegraaf dat die viezerikken expres basischolen willen controleren om te kijken of moslimkinderen wel op school zijn tijdens het suikerfeest.
  Werkelijk vuilnis tuig van de pvv,hoe durven jullie het in jullie schaamteloze vieze stinkkoppen een feest voor kinderen die enof hun ouders de hele maand netjes aan hun vasten hebben gedaan,zonder dat enig programma op televisie of pleinfeest er voor uitgetrokken is omdat dat van de pVV verboden werd!!
  Werkelijk tuig van de richel walgelijk gewoon hoe kan men zo vies zijn ik kots nu van het woord PVV alleen al

 46. Schaamteloos dat in Nederland zo met hun burgers wordt omgegaan,om die kleine kinderen te pesten bah wat eng zeg verschrikkelijk gewoon.

  Wat voor Land leven we nu?

  Koningin Beatrix HELP ONS!!!!!!!

Reacties zijn gesloten.