Zomaar een lijstje

Met name een partij is weer veelvuldig in het nieuws wat betreft duister zaakjes. Van een Charlie Aptroot tot een Henk Kamp.  Deze eerlijke integere mensen met verantwoordelijke functies zijn niet vies van een beetje corruptie. U kent ze wel de “top” managers waarvoor dient te worden betaald!!

De 216 politieke affaires die de afgelopen dertig jaar plaatsvonden in Nederland zijn als volgt over de partijen verdeeld:

VVD: 47 + AND COUNTING! (moet u eens het nieuws lezen van afgelopen 2 weken) (rechts)
CDA: 43 + AND COUNTING! (rechts)
PvdA: 40 + AND COUNTING! (rechts)
PVV: 15 + AND COUNTING! (rechts)
GL: 11 (rechts)
LPF: 7 (rechts)
CU: 6 (rechts)
SGP: 4 (rechts)
D66: 3 (rechts)
SP: 3 (?)
Lokaal/overig: 37

En waar?

Noord-Brabant: 34
Zuid-Holland: 27
Noord-Holland: 25
Limburg: 22
Gelderland: 21
Overijssel: 7
Utrecht: 6
Drenthe: 5
Flevoland: 4
Groningen: 4
Zeeland: 2
Friesland: 1

Landelijk: 47
Europees Parlement: 3
Internationaal (VN): 2

U kunt ook zien dat verhoudingsgewijs en in een hele korte tijd de PVV toch wel echt zijn best doet een “echte” partij te zijn zelfs als ze dat niet zijn maar een onemanshow van een infantiel. U kent hem wel.
En ja natuurlijk die oude partijen hebben ook veel meer mensen in het bestuur en dus zal het vaker voorkomen. Dat is gewoon een dooddoener om het weer goed te praten. Deze partijen kosten dit land gewoon teveel. Weer een zelfmoord omdat een oudere gedwongen moest verhuizen. Bonus gaat boven mensen blijkbaar.
Bizar ook dat er bijna geen week voorbij gaat of er is weer een corrupte VVD’er in het nieuws. Overal boze mensen op fora maar nergens zie je dat echt in de peilingen terug. Wat wel gebeurd is dat ze nu naar de PVV, VVD en D66 rennen. Maar daar gaat het naaien op grote schaal gewoon verder hoor. Zullen we daar een weddenschap over doen?

Men wil dus gewoon genaaid worden. Veel plezier Nederland ga maar weer lekker dom doen!