VVD-Kamerlid met zijn broek omlaag betrapt als vriend van zakenman die België wil opheffen

Han ten Broeke, VVD-nonvaleur in de Tweede Kamer sinds 2006, was niet beschikbaar als minister van buitenlandse zaken in Bruin III. Daarvoor moest men dus uitwijken naar toppers als Zijlstra en Blok. Ten Broeke kon echt niet, vanwege zijn gezondheid.

Niettemin heeft hij goede contacten in het land dat Blok onleefbaar noemt, met een zakenman die een reclamecampagne ontwikkeld heeft die betoogde dat België moet worden opgeheven. Vlaanderen onafhankelijk!
Terwille van deze Saelens heeft Ten Broeke vorig jaar in het op te heffen België een “bedrijf” opgericht, dat ten doel heeft “bedrijfsadviezen” te geven. Ten Broeke laat zich voor zijn activiteiten uiteraard betalen en doet ontwijkend of hij dit had moeten melden of niet.

Hulde aan HP/DeTijd dat de gang van zaken onthult en Ten Broeke er zelf bij aan het woord laat. Met het gebruikelijke VVD-gedraai en als kers op de taart Politicus-van-een-of-ander-jaar Dijkhoff die het allemaal best vindt. Dijkhoff is ook al een goede vriend van NV-A, Vlaams-Blok-light, regeringspartij ook nog.

O ja, Ten Broeke is Belangrijk Alumnus van de universiteit in Leiden.