VVd Kamerlid Mark Verheijen wil af van de kleine d

Kamerbrede belangstelling voor Mark(io) Verheijen
Kamerbrede belangstelling voor Mark(io) Verheijen

VVd-Kamerlid Mark Verheijen beleeft vandaag zijn finest hours. Maar liefst twee artikelen in de telegraag naar aanleiding van het gezellige geklets met engerds Barry Madlener (PVV) en Mei li Vos (uitgenast-PvdA-wachtgeldregelaartje) in het radioprogramma TROS Kamerbreed.

Niet alleen is hij het volmondig eens met de kritiek op Van Rompuy van voormalig neuspeuterende-geldopstrijkende EUROparlementariër (ahum) Barry Madlener maar heeft hij ook een nieuwtje voor wie het wil weten.

Verheijen wil de achterban van zijn partij in de toekomst meer betrekken bij het regeerakkoord. Dat kan door er meteen nadat de Kamerfractie ermee heeft ingestemd een congres over te houden of door veel meer dan afgelopen november het land in te gaan om te praten met leden.

Tjonge, Mark Verheijen wil net doen alsof de leden wat te zeggen hebben, maar ze mogen alleen luisteren nadat de fractie al Ja en Amen heeft gezegd. In plaats van één alleenheerser zoals bij de PVV introduceert Mark Verheijen een nieuw model democratie bij de VVD. Het politbureau onder leiding van Halbe Zijlstra besluit en de leden mogen toehoren. Tja Mark, je hebt niet alleen je naam niet mee, maar op deze manier kom je niet van VVd af.