Vorläufig wird nicht mehr marschiert

Verdeling PEGIDA-fans versus Duitsers van buitenlandse komaf over Duitsland
Verdeling PEGIDA-fans versus Duitsers van buitenlandse komaf over Duitsland

Het zootje geteisem in Duitsland van zogenaamd bezorgde burgers wier zorgen je serieus moet nemen en die je erbij moet betrekken, dat anderen het licht in de ogen niet gunt en doodsbenauwd is dat het iets tekort komt, PEGIDA, stort een paar weken nadat het voor het eerst van zich deed spreken alweer ineen. Dat bericht o.a. ‘Lügenpresse’ Die Welt.
Vijf bestuursleden waaronder Frau Oertel zijn opgestapt en – zo Die Welt – “Vorläufig wird nicht mehr marschiert.”
Ach gut en dat terwijl volgens Jeroen Wollaars van de NOS (van wie we niet mogen weten dat het boodschappenjongetje van wannabe massamoordenaar en etnisch zuiveraar Geert W. een ordinaire nazi is die in verboden wapentuig handelt) dat spul van PEGIDA het toch al zo moeilijk heeft omdat de media in Duitsland zich wel resoluut hebben uitgesproken tegen die bende vreemdelingenhaters terwijl in Nederland de media (daaronder de NOS van Wollaars) dergelijk geteisem juist steeds schaamtelozer faciliteert en een podium biedt.

Laten we er even aan herinneren hoe deze lui – de evenknieën van het PVV-schorem hier en waarvan er een aantal is dat het leuk vindt blijkbaar als Hitler te poseren – anderen, die wat hen betreft niet het ‘immense voorrecht’ mogen genieten te leven in een blank ‘avondland’ omdat ze links zijn, islamitisch zijn, homoseksueel zijn, niet blank zijn of omdat er weer iets anders is wat niet deugt, bezien:

“Frau Ausländerdrecksau” beschimpft, sagte Fahimi. Weiter heiße es darin: “Merke dir, die Fülle solcher verschissenen Ausländer wie du, gefährden das Recht der Deutschen auf Bewahrung ihrer Identität.”

Verder zij nog opgemerkt dat de ineenstorting van dat zootje bruine losers een dag of drie komt nadat de eerder genoemde wannabe massamoordenaar en etnisch zuiveraar Geert W. een boodschap heeft laten voorlezen op wat nu de laatste bijeenkomst lijkt te zijn geweest.
Of er een rechtstreeks verband bestaat tussen de twee gebeurtenissen is ons niet bekend aber vorläufig wird nicht mehr marschiert en dat is heel goed nieuws.
Dat neemt niet weg dat er nog heel hard gewerkt zal moeten worden om het door PEGIDA gezaaide vergif van de haat te ‘beseitigen.’