Vluchtelingen – zijn dat ook nog echte mensen?

Duitsland houdt ons een spiegel voor. Duitsers zijn een volk met eigen trots en waardigheid en blijkens alle feiten hebben ze van hun geschiedenis toch iets kunnen leren. Bondskanselier Angela Merkel heeft openlijk aangekondigd dat vluchtelingen in Duitsland welkom zijn terwijl onze Premier Mark Rutte in dezelfde tijd een volledig onzichtbare gedaante heeft aangenomen.

Verschil moet er zijn.

Egotrippend, onderbuikstarend, xenofoob Nederland is als een enkel PVV/VVD mens tegen de komst van de vluchtelingen opgestaan. Maakt niet uit dat je met een beetje gezond verstand meteen zou kunnen concluderen dat deze in de geschiedenis ongekende vluchtelingenstroom het direct gevolg is van de handelingen van oorlogszuchtige politieke figuren als Balkenende en alle andere oorlogszuchtige Westerse leiders die steeds oorlogen in andere landen hebben ontketend en het leven, huizen en bestaan van honderden miljoenen mensen bijvoorbeeld in het Midden-Oosten hebben verwoest en nog steeds doen verwoesten door deze oorlogen steeds te blijven voeren.

De vluchtelingen van de oorlogsregio komen dan hun bescherming in Europa zoeken.
bootvluctelingen
Zonder de actieve rol van onze politieke leiders zou deze vluchtelingenstroom nooit tot stand zijn gekomen. Ooit was Libië een welvarend land met voorzieningen voor alle bewoners waarbij hun leider Gaddhafi toen vaak zei “we zijn de laatste verdedigingswal voor Europa” doch hij werd door de Westerse oorlogszuchtige leiders gruwelijk vermoord en Libië werd aan de chaos overgelaten. Deze chaos doet volgepropte vluchtelingenboten richting Europa sturen en maak u geen illusie, het zal de komende tijden zo blijven. Irak is verwoest waarbij de ontheemde mensen richting Europa vluchten, hetzelfde gebeurt met Syrië. Wij Europeanen hebben de volledige verantwoordelijkheid voor wat er gebeurt.

Door deze oorlogen zijn er op dit moment minstens 4 miljoen vluchtelingen op de wegen en het aantal wordt met dag groter door de handelingen van onze oorlogszuchtige leiders met gebruik van ons belastinggeld. De vluchtelingen brengen de rekening terug voor hun verwoeste leven.

Deze vluchtelingen zijn allemaal gewone mensen als u en ik die geen oorlog wensen.

Een andere kijk op deze wereld die volledig in de oorlog is ingestort biedt nu het uitstekende werk van Yann Arthus-Bertrand, bekend fotograaf die vraagt: “Wat is de reden dat wij als mensheid er niet uitkomen?”