Vier maanden cel voor Daniël van der Stoep (ex-PVV) graag

Of is dit geen opruiing dan?

 

19 gedachten over “Vier maanden cel voor Daniël van der Stoep (ex-PVV) graag”

 1. Volkert moet maar aangifte doen en qua jurisprudentie naar zaak Kaviaar verwijzen. Dit is veel erger. Ik zeg 12 maanden cel voor proleet Stoep.

 2. Is dat die Van der Stoep die gesjeesd is bij het CDJA en de genocide van de Armenen ontkende, zich aansloot bij de PVV in de hoop daar wat te kunnen verdienen eh bereiken en vervolgens is opgestapt uit het Europees parlement omdat hij onder invloed een aanrijding had veroorzaakt. http://nl.wikipedia.org/wiki/Dani%C3%ABl_van_der_Stoep
  En daar vervolgens van geemenschapsgeld een ontwenningskuur voor mocht volgen. https://krapuul.nl/nieuws/86085/karaktermoord-stoep-ex-pvv-veelverdiener/

  Ook wilde hij een nieuwe partij oprichten, vandaar misschien nu deze oproep. Hij wil weer eens in het nieuws. https://krapuul.nl/nieuws/91567/drankorgel-danil-stoep-lanceert-nieuwe-partij/

  En was er nou ook nog iets met een vriendin die het deed met een medewerker van hem? Of was dat weer een ander?

  Nou klinkt wel als een stemmentrekker die man. Vandaar deze oproep.

  Maar ik zeg: ook 4 maanden het gevang in. Maar hopelijk niet bij Joke K in de buurt.

 3. Zucht…als ik dan dat ook nog eens lees over die ranzigheid inzake moskeeën denk ik wel eens dat het misschien toch goed zou zijn om al dat pvv-schorem op te pakken en in een container af te zinken in de Noordzee.
  In ieder geval valt het me zwaar nog iets van humane gevoelens t.ov. dat tuig te hebben…

 4. @5
  Dit zou je op dezelfde morele diepte plaatsen als zij staan zoniet lager dus: onderdrukken die gedachte.

 5. @6, Ja, heb je gelijk aan. Bovendien zijn er effectievere manieren om dat tuig tegen te werken.

 6. @7 Nee, dit moet volgens het OM waarschijnlijk in de contekst van dierenrechtenextremismekritiek worden gezien, en eist daarom vrijspraak.

 7. @9: Laurent:

  Het Om kan zelf aangifte doen. Wat mij betreft hoeft dat niet, want uiteindelijk wordtr ALTIJD alles tégen Links gebruikt.
  Dus laat iedereen maar krijsen wat mij betreft.

  We staan dus met de rug tegen de muur. Enerzijds woest zijn om het vonnis tegen Joke Kaviaar, anderzijds niet hetzelfde willen voor je tegenstanders als die rare gast, omdat dat fascisme in de kaart speelt.

 8. Denk niet dat van der Stoep zich druk hoeft te maken hij valt immers het GEZAG niet aan …

 9. Ik heb even de titel aangepast we weten toch wel dat Stoep uit de PVV gegooid is na een alcomobilistische aanrijding. Verder wat Keira zegt.

 10. Marokkanenprobleem @MarokMeldpunt

  En dit zeg jij om je linkse vriend te helpen. Kansloos hij gaat kapot

  ====

  zo, gaat weer lekker.

 11. @13 Ja heb het maar weer even vermeld, er komen altijd nieuwe mensen hier die niet zo ingelezen zijn. En het moet steeds weer gezegd blijven worden. Niet vergeten en ook niet denken dat iedereen het weet. Zie de verkiezingsuitslagen steeds. Algehele amnesia is wel volksziekte nr 1.

 12. Maar Van der Stoep is dan wel uit de PVV, de PVV’er is duidelijk niet uit Van der Stoep verdwenen.

 13. Registratie Kiesraad voltooid
  14 december 2012

  De nieuwe politieke partij Artikel 50 staat vanaf 10 december officieel geregistreerd bij de Nederlandse Kiesraad, zo maakte het kiesorgaan donderdag bekend. De politieke partij is opgericht voor de verkiezingen voor het Europees Parlement in 2014.

  Europarlementariër en partijvoorzitter van Artikel 50 Daniël van der Stoep reageert verheugd op het nieuws: “Nu is het echt officieel. Dit betekent dat ik bij de verkiezingen van 2014 mee kan gaan doen met mijn eigen partij. Ik zal er alles aan doen om de bemoeizucht van de Europese Unie terug te dringen. En ik blijf vechten voor de belangen van Nederland: we moeten zo snel mogelijk uit de EU stappen.”

Reacties zijn gesloten.