Verrassend: politie in Den Haag mishandelt bij voorkeur “buitenlanders”

Agenten van het Haagse politiekorps in de Schilderswijk gaan zich te buiten aan bovenmatig geweld tegen buitenlanders. Daarnaast heerst er een sfeer van intimidatie en racisme in dat deel van het Haagse korps. De misstanden concentreren zich rond het politiebureau De Heemstraat, zo blijkt uit een reportage van Omroep West.

Volgens drie oud-agenten en verschillende slachtoffers zijn gedupeerden geïntimideerd, in elkaar geslagen en mishandeld. In alle gevallen gaat het om buitenproportioneel geweld. Uit verklaringen blijkt dat er een cultuur van geweld zou bestaan bij het bureau De Heemstraat, een cultuur die al jarenlang in stand wordt gehouden.

Verder lezen.

10 gedachten over “Verrassend: politie in Den Haag mishandelt bij voorkeur “buitenlanders””

 1. Ik zeg: kamervragen. Laat Teeven maar weer eens een en ander komen uitleggen met die aardappelkop van hem.

 2. 1. Is de staatssecretaris bekend met het bericht ‘8 politiemensen slaan marokkaan in elkaar?’
  2. Bent u het ermee eens dat dit politietuig nu eens voor eens en voor altijd aangepakt moet wordem?
  3. Bent u het ermee eens dat wij een politiestaatprobleem hebben?

 3. 4. Is de staatssecretaris het met de PVV eens dat het leger in voorkomende gevallen het politiestraattuig in de knieën moet schieten?
  5. Is de staatssecretaris het met de PVV eens dat er zogeheten stadscommando’s moeten komen om dit politiestraattuig keihard aan te pakken?
  Vanavond bij Pauw & Witteman: PVV-Tweede Kamerlid Raymond de Roon die uitlegt waarom het leger ingezet moet worden in de zogeheten politiewijken in Den Haag en
  verder…minister Asscher (ja, ja, die…) op bezoek in de zogenaamde politiewijken in Den Haag…tot slot: de kunsttieten van Georgina Verbaan.

 4. Wat had je nou verwacht… Als schoolverlater (+-30 jaar terug) oriënterend op de arbeidsmarkt constateerde ik: minimaal HAVO (of MAVO-d met minimaal 2 buitenlandse talen) geëist om in te stomen naar het ‘blauwe korps’. Dat was toen…

  Later konden mensen met een melkertbaan, buurtwacht, parkeerwacht enz. vrij makkelijke doorstroming vinden naar ‘blauw’.

  Alhoewel ‘blauw’ een afspiegeling (hoort te zijn) van de gemeenschap/samenleving is, is het met bruinrechts alsook erg gepolitiseerd. Er wordt buitenproportioneel meer geweld gebruikt tegenwoordig.

  Het is algemeen bekent dat lagere / niet opgeleiden / simpele zielen nogal debiel zijn, kort door de bocht, ronduit fascistisch zijn. Das makkelijk, rechtoe-rechtaan: Het gaat ‘kut met mij en het is allemaal de schuld van de ander (buitenlanders, den-haag, élite, enz. ligt niet aan mij).

  Na Mooi Paars kwam schijtbruin. Lik op stuk, zero-tolerance beleid, meer blauw op straat, zwaarder straffen etc. etc. etc. Dat is wat wè met z’n allen willen!!!

  En ik lig in een deuk…

  De sneue gasten die dit meest wens(t)en, worden nu voornamelijk zelf hardst gepakt.
  (kilometertje te snel rijden bijv.)

  Dat tokkie (laag opgeleid, simpel, debielen) volk hebben massaal op PVV en/of ander rechts gestemd.

  De vorige regering kon zijn bestaansrecht afdwingen door deze debielen een geluid te geven – door ze als ruil voor Wilders zijn gedoog 2 dingen te geven – die nu nog steeds zijn:

  *dieren-politie
  *verbod op gezichtsbedekkende kleding in openbare ruimte (burka verbod)

  Hoe hilarisch is het dan om op bijvoorbeeld het fascistisch verzamelblogje geenstijl/powned de verontwaardiging bij ditzelfde debiele volk te vernemen. En hoor ze huilie-huilie doen wanneer hun eigen tokkiegedrag beboet wordt.
  Zero-tolerance, meer blauw op straat, lik-op-stuk, zwaarder straffen geldt of course alleen voor onze getinte medemens, zeker niet voor roomblanke autochtonen natuurlijk 🙂

  Bier drinken op straat
  Bivakmuts dragen
  http://www.powned.tv/nieuws/raar/2013/10/boete_om_bivakmuts_op_vrijgeze.html

  Hier de eerste 4 bruine stront comments, als impressie:

  “Had maar een boerka op gedaan mannen. Had je 130 de man gescheeld.”
  “Ze hadden beter een burka kunnen aantrekken. Was geen probleem geweest.”
  “Nederland is de weg kwijt.”
  “aanvechten, een burka of hoofddoek mag wel. Dit is pure discriminatie cq rechtsongelijkheid.”

  Oei-oei. Hoor de witmans jammeren, zich gediscrimineerd voelen (burka verbod geld alleen voor moslims toch?), schande, schande!
  Laat ze (‘blauw’) boeven vangen ipv blanken lastig vallen?…

  Wat Nederland betreft: Kijk hoe we met onze internationaal positie omgaan – onschendbare Russische diplomaten aftuigen en in de bak smijten!

  ‘Blauw’ wil niet begrijpen dat je afblijft van dingen waar je af moet blijven (diplomaten).

  Hoewel Min BuZa Timmergast iig geen zio-fascistische insteek heeft wie zijn voorganger en daarmee een hele verbetering, is het een perfecte (jammer) afspiegeling van eigengereide, navelstaren, fascistisch, nationaal-socialistisch huidige Nederland waar we in verkeren.

  Excuses aan een diplomaat/Rusland? Nou, mondjesmaat, veel te laat en uitgedragen als ‘verplichte act’ (diplomatie hè) waarbij de excuus gelijk onderuitgehaald wordt door Timmergast: ‘Hij had begrip voor desbetreffend diplomaat meppende agenten – iets met kinderporno ofzo (werkt altijd).
  Dood-door-schuld-moordenaar Teeven z’n verantwoording toch? Teeven, alweer zo een erfenis uit vorig schijt-bruin kabinet.

  Schijt aan iedereen en alles wat niet ‘ons’ is (ik ben)!

  Zo is Nederland tegenwoordig.

  En we zijn zelfs zo erg navelstaarderig. Wanneer NL gewezen wordt door onafhankelijke buitenstaanders, gerenommeerde instanties, zoals De Raad van Europa, op onze tekortkomingen, dan jankt werkelijk van links tot rechts, echt allemaal/iedereen in NL: ‘waar bemoeien ze zich mee, ‘het is niet zo (erg)’, dat maken we zelf wel uit’, ‘hoeveel belasting kost zon orgaan wel niet van mijn belastinggeld’, etc. etc,

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/10/raad_van_europa_nederland_is_e.html

  Fascist Wilders virtueel grootste partij, rassenhaat overall, moslimhaat blijft onbestraft, Russische diplomatenzaak, buitenlandse vluchtelingen sterven in gevang,

  (and nobody cares)

  Dat is Nederland tegenwoordig.

  “politie in Den Haag mishandelt bij voorkeur “buitenlanders”
  of beter:
  “politie in Den Haag mishandelt bij voorkeur”
  of nog meer ’to-the-point:
  “politie mishandelt bij voorkeur”

  Politie valt toch niet meer onder binnenlandse zaken maar zit bij dood-door-schuld-moordenaar Staatssecretaris van Veiligheid en Justitie Fred Teeven?

 5. De enige “minderheid “die wel redelijk bij de Haagse politie vertegenwoordigd is zijn de Hindoestanen .. Maar laat dat nu ook de enige minderheid met een affiniteit voor de PVV zijn …

 6. Toch snap ik het niet helemaal: bestaat dat politiestaattuig dan uit Marokkanen? Ik vraag het maar want volgens nazi en vrijetijds-eugeneticus Joost Niemöller hebben Marokkanen het gewelddadig zijn toch in de genen zitten?
  Hoe dan ook: leger erop af en dat politiestaattuig in de knieën schieten. Straks dan nemen ze de boel over zeg.

 7. Dit buitensporig geweld en vertrappen van de mensen rechten van burgers zijn het direct gevolg van de Interne Cultuur (sorry!) van de Nederlandse Politie.

  Het gebeurt onder de auspiciën en goedkeuring van Teuwen, Opstelten en hele reeks mensen die dubbel standaarden erop nahouden.

  Allochtonen, buitenlanders moeten het direct ontgelden.

  De techniek is simpel:

  1. De arrestant wordt naar de zin van de politiebeulen buiten het zicht van kamera’s wel binnen het bureau afgeranseld. De instructie van het chef – alles mag als je niet gezien wordt.
  In het rapport komt te staan: arrestant verzet zich tegen de aanhouding”

  Misschien deze handelwijze bij een degelijk onderzoek zou kunnen verklaren waarom zoveel arrestanten “plotseling” onwel worden en in de arrestatiecel overlijden.

  Ooit een degelijk onderzoek hiernaar geweest?

  2. Recente verschijnsel: de arrestanten worden naar de zin van de betrokken fascisten doodgeschoten.

  In het rapport komt te staan: “poging tot vlucht van de arrestant”

  Sorry, weer oud niews – dit was reeds eerder door STASI uitgevonden. Nu wordt dat allemaal door onze politie herhaald.

 8. Als u goed kijkt dan merkt u straks op dat dit de eerste zichtbare kenmerken van de Politiestaat zijn.

 9. Enkele feiten :

  Dodelijke schietincidenten Politie sinds de jaren 80 met een factor 100 toegenomen.

  Regering geeft meer uit aan Politie dan aan Defensie.

  Leger is kleiner dan de Politiemacht.

  Niveau gemiddelde straatagent : VMBO of lager.

  Opleiding Politieacademie ronduit slecht te noemen.

  Gewonden bij opleiding nemen toe.

  Dit alles geleid door natuurlijk, de heer Opstelten en de heer Teeven.

  .

Reacties zijn gesloten.