Van een T-shirt en ander kort nazi-nieuws

U kent deze nazi wel:

Rot op naar de jaren '30 nazi-zwijn!
Rot op naar de jaren ’30 racistisch varken!

Het is Joram van Klaveren, de gore nazi die bijvoorbeeld razzia’s wil houden en die het voor elkaar kreeg dat de Nederlandse Tweede Kamer als enige parlement ter wereld sinds Hitlers Reichstag een hele bevolkingsgroep collectief onder de noemer ‘probleem’ heeft weggezet. Daarmee heeft de Tweede Kamer, vergaarbak van fascisten, massamoordverheerlijkers, oorlogsstokers en ander moreel gedegenereerd geteisem als het is, volkomen afgedaan als volks vertegenwoordigend orgaan.

Maar goed: nazi Van Klaveren. Hoe zou het zijn als iemand in Nederland met een T-shirt zou lopen met zijn afbeelding met dat pistool erop en daaronder de tekst ‘rot op naar de jaren ’30 racistisch varken’? Of met dat van de opper wannabe massamoordenaar en etnisch zuiveraar zelve?

In Zweden mag het.
Aangezien Quinsy Gario u er alles over kan vertellen wat je overkomt als je een T-shirt met kritiek op het verschijnsel van een geschminkte clown die racisme promoot, draagt en hoe je dan naast bedreigingen van allerlei soort eveneens door de staat met veel geweld wordt bejegend, voorspel ik u dat hier het land te klein zou zijn.

2014-10-09 Menselijke schilden

De heldhaftige (not!) alsook ziekelijk gewelddadige massamoordverheerlijker en #ikbeneenjoodjankertje Bart Schut ziet de arme bevolkingen van Syrië en Irak als een soort menselijke schilden (niet helemaal raar trouwens voor een sympathisant van een genocidestaat die er regelmatig zelf dergelijke praktijken erop nahoudt): aanvallen op ‘onze’ militairen worden vergolden met meer bommen en raketten vanuit vliegtuigen (hoe heldhaftig – not!) op die mensen.

“Und von jetzt ab wird Bombe mit Bombe vergolten!”

’t Is maar dat u weet wat voor nazi-drek u voorgeschoteld gaat krijgen als u mocht overwegen uit nieuwsgierigheid toch een keertje een abonnement te nemen op wat onze wltrrr zo treffend noemt het Sarah Palin Fanforum.