Truthyness

Steven Colbert nam als eerste het woord in de mond: Truthyness: ‘Wanneer het je bedoeling is de waarheid te vertellen, maar in feite liegt.’ Gelukkig komt dat in Nederland en Amerika niet voor. Steven Colbert is een socialist die met ‘The Colbert Report’ probeerde de Amerikaanse republikeinse patriot en de Tea Party-beweging op de hak te nemen door ze na te doen. Hij had zelfs volgelingen; Colbert Nation, een slaafse gehersenspoelde cult, te lui om te werken en levend van de centen van de Amerikaanse belastingbetaler. Steven Colbert is ermee gestopt. U begrijpt dat ik daar alleen maar blij om kan zijn want socialisme dient te worden bestreden, de linkse kerk moet worden gesloopt en gesloten.

Obama is zo’n Cuba-knuffelende socialist. Rutte is zo’n asielzoekerslikkende socialist. Jammer genoeg is de Nederlandse regering tijdens de kerstcrisis niet gevallen en moeten we nog even wachten op een meer gematigde regering met de PVV als grootste partij. Moeten we nog even wachten met het over de grens trappen van islamitische asielzoekende gelukszoekers die allemaal shariadriehoeken willen maken en willen profiteren van onze rijkdom door de centjes van onze zorgbehoevende ouderen af te pakken.

Daarom Nederland, hou vol, het komt goed, echt, met de volgende verkiezingen zal het volk spreken, duidelijk Nederlands zonder achterbaks Arabisch gebrabbel. Dan ruimen we Nederland op en maken we het zuiver en maken we korte metten met de EUSSR.

Ik wens u prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar.