Terug ‘voor volk en vaderland’

twee fantasten twee moreel ontspoorden
twee fantasten twee moreel ontspoorden

Je hebt mensen die zijn incompetent. Je hebt mensen die zijn schokkend incompetent. Je hebt mensen die hebben een plaat voor hun kop. Je hebt mensen die zijn brutaal. Je hebt mensen die zijn hondsbrutaal. Je hebt mensen die zijn in een verbijsterende omvang een combinatie van dat alles en je hebt… Fred Teeven. Verantwoordelijk voor niet alleen ‘een prima deal’ met een crimineel en het aan de laars lappen van talloze regels, wetten, verdragen en gerechtelijke uitspraken waar het gaat om vluchtelingen en voor de dood van bijvoorbeeld Alexander Dolmatov.

De Fred Teeven die ook 65.000 asielzoekers bij elkaar loog in een gesprek met een ontiegelijk hijgerige Sven Kockelman. Nou ja kort en goed (of eigenlijk niet goed) en omdat ik geen tijd om het hele schandalige resumé van die xenofobe fluim hier nu weer te geven (we hebben er trouwens vrijwel dagelijks aandacht aan besteed daar er elke keer wel wat was waar een bruin luchtje aan zat): Fred Teeven komt terug als lid van de Tweede Kamer. Voor volk en vaderland. Ik heb het al voorspeld: van die is Nederland nog lang niet af. De minister van schedelmeetzaken zal er vast blij mee zijn en wellicht dat het Tweede Kamerlid Fred Teeven even uit kan leggen aan de Kamer en daarmee aan alle Nederlanders aan wie of wat staatssecretaris Fred Teeven precies loyaal was.

Maar wat een kutland: de ene clown en fantast zit nog niet op het pluche van minister van justitie en een ordinaire crimineel kan gewoon terugkomen in het parlement. Misschien wordt Cees H. ooit nog wel een keer voorzitter van die vergaarbak van moreel totaal ontspoorden op het Binnenhof. Ik geloof niet dat mensen met iets van fatsoen in hun donder zich ook maar iets gelegen hoeven te laten liggen aan dit soort tuig.

1 gedachte over “Terug ‘voor volk en vaderland’”

  1. Pingback: De gemankeerden | Krapuul

Reacties zijn gesloten.