Teeven wil de roddel verheffen

Een persoon is naar mijn weten onschuldig tot het tegendeel bewezen is. Teeven wil daar een eind aan maken. Te beginnen met het weigeren van een bewijs van goed gedrag aan verdachten. En zoals u weet zijn verdachten onschuldig tot…enz.
Het gaat dan bijvoorbeeld om verdachten van kindermisbruik een baan te kunnen weigeren in een crèche.

Mocht u als ouder niet overweg kunnen met een van de onderwijzers op de school waar uw kind zit, vanaf nu kunt u daar iets aan doen: aangeven voor pedofilie.
De roddel wordt verheven tot waarheid. De roddel maakt eenieder vogelvrij en schuldig tot het tegendeel bewezen is.

Met dank aan Teeven.

3 gedachten over “Teeven wil de roddel verheffen”

 1. Rishi is op basis van een vaag verhaal van een persoon doodgeschoten. De agent heeft niet eens een keiharde berisping gehad.

  Logisch dat Teeven nu denkt “He, alleen maar iemands leven verpesten is toch beter dan afgeschoten worden. Dus Het eerst moet ook mogen.”

 2. Hier is onze nationale probleem in een notendop: Teeven probeert in een klap de Rechtstaat volledig te vernietigen.
  Smoesjes altijd voldoende.

  Dit is nog erger gemaakt door het feit dat de Europese principes van de Rechtstaat zijn leidinggevend voor vele delen van de wereld. De Europese juridische principes zijn uit een lange historische traditie van eeuwenlange ontwikkeling ontstaan waar Europeanen (of degene die Europa niet afwijzen) mogen terecht mee pronken.
  Deze principes o.a. vormen daadwerkelijk de invulling van de Europese beschaving.

  Teeven gaat hiermee tegen de principe van de westerse staat in. Gekker kan niet, of een redelijk vermoeden ervoor is tenzij natuurlijk niet uit neonazi overwegingen gedaan, wat zal in het mogelijke vervolg duidelijker worden.

  Zou ooit de betrokkene een juridische diploma hebben gehaald is het waarschijnlijk nu de tijd dat die wordt herroepen door degene die het afgegeven hebben op gronden dat betrokkene blijkbaar niets van de principes van de Europese beschaving mee gekregen heeft, laat staan van de Europese verdrag voor mensen rechten en overeenkomstig VN document.

  Het is een werkelijke nationale schande!

Reacties zijn gesloten.