Teeven (VVD) krijgt het bijna niet uit zijn strot; Mauro kan blijven

Asielzoekende kinderen en de andere leden van hun gezin die al zeker 5 jaar in Nederland zijn, kunnen hier blijven als zij aan bepaalde voorwaarden voldoen. Het kabinet heeft dat vrijdag besloten op voorstel van staatssecretaris Fred Teeven van Justitie. Het gaat om een tijdelijke regeling en een definitieve regeling voor dit soort kinderen. (VK)

Krijmfijter Teeven die het een briljant plan vindt dat illegalen een boete krijgen die ze niet kunnen betalen – voor hun illegale verblijf in Nederland, moest wel zeggen dat Mauro ook kan blijven. Maar de weerzin straalde er zo erg van af, dat ik wel moest grinniken. Daar stond hij dan, de sterke man van de VVD, die niet een enkele illegaal wilde laten blijven. Moeten allemaal terug! Desnoods met harde hand! Want zo zijn de regels! (waar hebben we dat eerder gehoord?)

6 gedachten over “Teeven (VVD) krijgt het bijna niet uit zijn strot; Mauro kan blijven”

  1. als zij aan bepaalde voorwaarden voldoen

    Dit geeft weer een hoop bureaucraatjes werk, werk en nog eens werk en waarschijnlijk weinigen het rondgetoeterde “kinderpardon”.

  2. DEZE TEEV ,had het zeer goed gedaan in de jaren 40/45 vorige eeuw .En vlak opstelten ook niet uit ook hij zou volle zalen getrokken heben in die periode

  3. Ik geloof dat ik zo langzamerhand nog niet eens dood in dit land gevonden zou willen worden. Wat een onbeschaafgd, empathieloos land. En laten we niet vergeten dat fascist Teeven dit allles wel doet met de instemming en de zegen van een heel groot deel van die zogenaamde tolerante, beschaafde nederlandse bevolking…

  4. Ach het past allemaal een de rechtse strategie om ons op allerlei manieren angst aan te jagen. Angst voor de Grieken, minderjarige asielzoekers, bijstandsmoeders etc. etc.

    En zolang wij ons een rad voor ogen laten draaien blijven de conservatieven aan de macht en blijven wij met z’n allen vast zitten.

Reacties zijn gesloten.