Teeven nogmaals haarfijn ontmaskerd

Als het om cijfers en precisie gaat moet je bij Flip van Dyke zijn. Deze man steekt enorm veel energie in het inzichtelijk maken van de cijferbrij van het CBS en de IND. Meerdere malen heeft hij daarmee de holle retoriek van brallende politici en schuimbekkende xenofobe idioten weten te falsificeren. Het hetzerige gebral van Teeven over de tsunami aan asielzoekers heeft hij verwezen naar het land der fabeltjes.
In zijn laatste blog geeft hij daar een chronologisch overzicht van. Daarin wordt duidelijk hoe vreselijk leugenachtig de woorden van deze staatssecretaris zijn.

Van Dyke:

Het totaal misplaatste alarm van Teeven heeft zijn uitwerking niet gemist. In een afgelopen dinsdag verschenen onderzoek van het SCP staat dat er sprake is van een verdubbeling van het aantal mensen dat zich zorgen maakt over immigratie en integratie. Wat is de bijdrage van Teeven daarin en hoeveel economische schade heeft dat opgeleverd? Want dat er schade is door een verminderd consumentenvertrouwen lijkt mij evident.

(lees verder bij de bron)

Mijn conclusie blijft: Teeven is een vazal van de PVV en is medeverantwoordelijk voor het xenofobe en opkomende rechts-extremistische klimaat in ons land.