Schedelmeetminister toont zich echte Charlie, doet huilie huilie

Gisteren meldden wij dat mevrouw Haifa van het Ministerie van Veiligheid en Justitie die een tweet de wereld in geslingerd had over IS niet vanwege de door haar daaromtrent geventileerde mening mocht worden ontslagen aldus een commissie onder leiding van Job Cohen.
In haar oordeel geeft de commissie ook de minister van schedelmeetzaken Lodewijk Asscher er van langs door op te merken dat hij met het opentrekken van zijn grote waffel de arbeidsverhoudingen tussen mevrouw Haifa en haar werkgever had ‘verstoord.’
Welnu, deze minister die bezig is de hobby’s van kopstukken van het Derde Rijk op te poetsen en zich daarom met verve op de schedelmeterij gestort heeft blijft als een echte Charlie heel boos over die tweet zo lezen wij in nazi-krant ‘de Telegraaf’ :

De geruchtmakende tweet van een hoge justitieambtenaar dat Islamitische Staat (IS) een zionistisch complot is, blijft volgens integratieminister Lodwijk Asscher „verwerpelijk”. Hij reageerde op het bericht van NRC van donderdag dat deze ambtenaar volgens de Adviescommissie Grondrechten en Functie-uitoefening Ambtenaren (AGFA) er niet om mag worden ontslagen. „Het verspreiden van complottheorieën door mensen die beter moeten weten draagt bij aan een onverdraagzame samenleving”

(De link mag u zelf opzoeken).

Over complottheorieën gesproken: wij menen ons te kunnen herinneren dat de betreffende minister ooit ‘parallelle gemeenschappen’ zag daar waar anderen die met de beste wil van de wereld (en gewoon omdat ze integer zijn) niet zagen.
Wie was het verder ook alweer die ‘sharia-partijen’ in wording zag die wel eens allerlei duistere plannetjes – complotjes- zouden kunnen gaan smeden ten einde deze glorierijke en vrijheidslievende (vrijheid indien je ten minste aan ‘onze’ kant staat want anders ben je automatisch ‘wiz ze terorrists’) heilstaat te bedreigen en die dus VERBOTEN!!!! moeten worden?
Wie zag in een benefiet-festival welke te Rijswijk gehouden zou worden eerder deze maand ook alweer een ‘gemeen en achterbaks complot’ ter omverwerping van ‘de Nederlandse samenleving’ en besloot daarom als wederom een echte Charlie drie uitgenodigde gasten voor dat festival de toegang tot Nederland te ontzeggen alsof dit land godverdomme privé-bezit is van die xenofobe fluim en zijn bruine kornuiten? To p’tekt our freems? My ass.

Verder mag iemand die dus iets tweet wat de echte Charlie die ooit zijn virtuele hooivorkbrigades tegen ons opstookte niet aanstaat rekenen op de eeuwige toorn van deze zelfde echte Charlie.

Nog een citaat uit de krant welke ooit schreef over het ‘joodsche vraagstuk’:

Eerder zei Asscher dat zijn maag omdraaide toen hij over de tweet hoorde. Hij noemde deze een klassieke vorm van antisemitisme en „buitengewoon schokkend”.

Wel, onze magen draaien zich voortdurend om en we hebben er zo langzamerhand een dagtaak met zijn allen aan de zaken op te schrijven welke wij ‘buitengewoon schokkend’ vinden en welke op het conto te schrijven zijn van Bruin II met haar minister van schedelmeet zaken Lodewijk-Charlie-Asscher.
Hoeveel van de bewindslieden uit Bruin II zouden stiekem van mening zijn dat het maar beter zou zijn als mevrouw Haifa zou ‘oprotten’ of ‘sneuvelen’ in Syrië? #dtv

Er is in Nederland een generatie die zenders op t.v. heeft waarop een heleboel rotzooi de huiskamer binnenkomt.
Er is in Nederland een generatie die zenders op t.v. heeft waarop een heleboel rotzooi de huiskamer binnenkomt.

2 gedachten over “Schedelmeetminister toont zich echte Charlie, doet huilie huilie”

  1. Pingback: Aan wie en wat precies waren Teeven en Opstelten loyaal? | Krapuul

  2. Pingback: Ook de Rabobank heeft de jongste rage ontdekt! | Krapuul

Reacties zijn gesloten.