Recht op Bestaan zet tentenkamp op op eilandje Hofvijver

Vandaag zijn sympathisanten van Recht op Bestaan begonnen met een nieuw tentenkamp opzetten op het eilandje in de hofvijver, op steenworp afstand van de Tweede Kamer. Als alles goed gaat zullen snel de eerste vluchtelingen het kamp betrekken.

Op het moment worden er tenten op gezet en spandoeken opgehangen met teksten als “vluchtelingen eisen mensenrechten” en “stop strafbaarstelling van illegaliteit”. Het tentenkamp zal plaats gaan bieden aan uitgeprocedeerde vluchtelingen die niet terug kunnen naar het land waar zij vandaan komen omdat het daar bijvoorbeeld te gevaarlijk is of omdat ze simpel weg niet terug kunnen omdat zij bijvoorbeeld niet de juiste papieren hebben (Lees verder bij rechtopbestaan.nl)

1 gedachte over “Recht op Bestaan zet tentenkamp op op eilandje Hofvijver”

  1. Het wachten is nu op dit soort tweets van die fascisten op het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, de ‘heren’ Gerard van Hulzen en Leon Sinke:

    Leon Sinke:”: Morgen ontruiming tentenkamp bij Den Haag CS. Ik kijk er nu al naar uit naar het verwijderen van die zwervers!”

    Gerard van Hulzen: antwoordt Sinke: “Jammer dat we er maar een dag van kunnen genieten”.

    U ziet ‘heren’ fascisten Sinke en van Hulzen van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties : wij vergeten niet….

Reacties zijn gesloten.