PVV stemt in EP tegen durft niet te stemmen over bestrijding homofobie

Een officiële bron moet nog worden gevonden, maar het lijkt erop dat de PVV dus gewoon tegen een Europees actieplan voor bestrijding van homofobie heeft gestemd. Dit is op dit moment echter al af te leiden uit diverse tweets:


Europarlementariër Sophie in ‘t Veld (D66) weet ook te melden dat de PVV zegt dit gedaan te hebben omdat het een Europese maatregel is:

En omdat de PVV tegen Europa is stemt ze blijkbaar gewoon tegen alles wat Europa voorstelt. Dat soort gedrag zijn normale mensen gewend van tweejarigen, maar de PVV-stemmer vindt het een goed idee dat dergelijke types voor vele duizenden euro’s per maand in diverse vertegenwoordigende organen gaan zitten krijsen. Veel waarschijnlijker is het natuurlijk dat dit stemgedrag een gevolg is van de recente Anschlussvan de PVV bij het Front National en het Vlaams Belang, waar Jean-Marie ‘De Holocaust was slechts een Detail in de Geschiedenis’ le Pen en SS-gravenbezoeker Philip Dewinter nog steeds prominente leden van zijn. Omdat hun benepen rechtsdraaiende breintjes zaken zoals een homohuwelijk niet kunnen bevatten moeten dat soort tegennatuurlijke zaken blijkbaar ook verboden worden/blijven voor iedereen zonder restverschijnselen van een mislukte lobotomie, nietwaar?

Realiseert u zich vooral, als u op straat loopt, dat één op de vijf mensen op deze verzameling psychopatische kleuters overweegt te stemmen. Normaal mens, normaal mens, normaal mens, normaal mens, en JA daar héb je er weer een! Die stemt écht écht écht op de PVV!! Die mensen bestáán! En dan heb ik het nog niet eens over de crypto-PVV’ers van de VVD, die zich alleen maar wat te sjiek vinden om PVV te stemmen en marginaal minder lelijke dassen dragen, maar verder vrijwel hetzelfde gedachtengoed aanhangen. Tegen het bestaan van dit soort mutanten is niets te doen. Waar wel wat aan te doen zou moeten zijn is het lafbekkerige gedrag van vrijwel alle politieke partijen, die niet al te hard tegen de PVV in durven te gaan. De partij die de PVV weer ongenadig in de ballen durft te trappen krijgt mijn stem. En die van velen met mij, durf ik te beweren.

Update: het blijkt iets anders te liggen: de PVV heeft zich onthouden van stemming.

13 gedachten over “PVV stemt in EP tegen durft niet te stemmen over bestrijding homofobie”

 1. “De partij die de PVV weer ongenadig in de ballen durft te trappen krijgt mijn stem.”
  Dat zou dus een uitstekende reden zijn om te gaan stemmen, daemes en heren niet-stemmers. Zo heb ik dus de laatste paar maal gestemd, ongeacht wat er in het partijprogrammaatje staat. Enige tijd geleden was dat GL, bij monde van Halsema (wat is er sindsdien met haar gebeurt?), nu wordt dat denk ik D’66. Helaas.

 2. D66 zijn voorlopig de enigen die nog wel eens íets zeggen, ja. Alleen zijn die sociaal-economisch zo erg rechts geworden.

 3. Was er laatst ook niet iemand die hier vond dat het geneuzel was om homo’s te beschermen en Rusland te boycotten. Omdat meneer het belangrijker vond dat hij kon genieten van sportmensen en hun *kuch!* prestaties. En dat daarbij dan homosexuelen worden vermoord ach… who cares…. (net zo fout als relifanatici)

  Dat je zo intens egoistisch en empathieloos kan zijn. Dan moet je wel rechts zijn. Dan moet je wel PVV stemmen.
  Walgelijk volk is en blijft het. En diep daarbinnen weten ze het zelf ook wel.

 4. “176 Europarlementariërs stemden tegen, waaronder Front National, Lega Nord, Vlaams Belang, Jobbik en FPÖ”

  Wel veel Wildersvriendjes hè?

 5. “Realiseert u zich vooral, als u op straat loopt, dat één op de vijf mensen op deze verzameling psychopatische kleuters overweegt te stemmen.”
  Inderdaad en daarom kan ik LeRoi ook zo goed begrijpen die er recent een heel goed stuk over schreef. (Kan de link helaas niet terugvinden).
  En @ Cornelis, wat er met Femke-die zo ‘gezellig’ op Twitter keuvelt met massamoordverheerlijker Bart Schut -Halsema gebeurd is? Dat zal ik je vertellen. Daar hoef je namelijk geen arts of psych voor te zijn. De ziekte die heet ‘veel geld bij elkaar harken met oeverloos gelul en je inlikken bij degenen die de werkelijke macht hebben’ heeft haar ietwat inflatoire hersentjes en geweten aangetast.

 6. Onthouden van stemming is net zo laf en vunzig als tegenstemmen tegen dat actieplan.

 7. Ach, ik had toch al niet het idee dat wilders iets opheeft met de homosexuele Henk en Ingrid.
  Alhoewel hij schijnt wel graag bruine armen op te doen bij ultrarechts.
  Maar inderdaad laf blijft het.

 8. De PVVs houding tegenover lhbti is vergelijkbaar met die tegenover joden: als ze te instrumentaliseren zijn tegen de islam, doen we dat, anders doen we niks.

 9. Wilders zit in een spagaat. Moest hij om zijn foute vriendjes te plezieren ook tegenstemmen ? Hij heeft het bewust niet gedaan, want dan was Nederland te klein geweest. Daarom de kool en de geit sparen, waaruit blijkt dat de man geen ruggengraat heeft.Wat zou er gebeuren als er moties in stemming worden gebracht met als onderwerp antisemitisme en islam/moslimfobie? Wilders zal dan voor de bestrijding van anti-semitisme stemmen en ik durf er mijn pet onder te verwedden dat hij tegen bestrijding is van islam/moslimfobie. Of zou hij om zijn gezicht te redden zich ook onthouden van stemming? In ieder geval blijkt hieruit weer dat Wilders niets opheeft met mensenrechten en eerlijke en gelijke behandeling van iedere inwoner in Nederland en in Europa.Maar hoe vertel je dit het PVV clubhuis? En het argument dat deze maatregel uit het Europees Parlement komt, dus fout,is wel een heel zwakke show.Want waarom zouden zijn foute vriendjes met dezelfde anti-EU denkbeelden wel tegen hebben gestemd? Wilders is een lamme lafbek.

 10. Machomannetjes als Wilders binden pas in als ze duidelijk merken dat de “hele klas” zich tegen hen verweert. Als men ze hun gang laat gaan, ze laat begaan en zelfs mee gaat praten, slurpen ze langzaam maar zeker sympathie van meelopers op en manipuleren zich in een machtspositie. Dat de Kamer dat niet snapt!

Reacties zijn gesloten.