PVV zou meldpunt PVV-stemmers in foute landen moeten beginnen

PVV-woordvoerder Van Klaveren liet er vandaag absoluut geen misverstand over bestaan. Elke cent die naar Egypte gaat vanuit Nederland is een schande. Hij heeft volledig gelijk. President Morsi van Egypte staat bekend om zijn antisemitische en vrouwonvriendelijke uitspraken. Ook christenen moeten vrezen voor hun bestaan aldaar. De Arabische lente is daar uitgemond in een Islamitisch drama. Egypte dreigt een ware sharia-staat te worden. De PVV heeft het gelijk volledig aan hun kant, ongeacht wat de reageerders ook zeggen en ervan vinden op deze site.

Maar nu komt het lastige. Wat gaan Henk en Ingrid doen deze zomer? Kunnen deze hun idool nog recht in de ogen kijken, als ze gewoon ongegeneerd op een All-inclusive vakantie in Egypte zijn geweest? Kunnen ze nog hartstochtelijk hun onbetwiste leider verdedigen na de zoveelste kamelentocht naar de piramides.
De spagaat van de PVV-stemmer is duidelijk maar wat doet dit met de PVV zelf. Wil men nog verder met zetels van, mogelijk ontrouwe, stemmers.

Een oplossing zou kunnen zijn: ‘een meldpunt “Henk en Ingrid” op vakantie in foute landen’. Dan kunnen we eenvoudig er ook landen aan toevoegen als Spanje, Griekenland en Portugal. Met deze ‘meldpuntsite’ kunt u eenvoudig aangeven, als u ’s ochtends met een lichte kater van de zoveelste Metaxa even zit bij te komen, dat er een ‘Henk en Ingrid’ aan het tafeltje tegenover u zit. De kwalitatieve beoordelingen over de achterban kunnen dan in het najaar aan de minister van buitenlandse zaken worden aangeboden.

87 gedachten over “PVV zou meldpunt PVV-stemmers in foute landen moeten beginnen”

 1. Kijk hier komt de ware Jhim van Bemmel naar boven , Gewoon een rechtse drol die alleen van de doorsnee PVV’r verschild in het feit dat hij uitgeadoreerd is waar het de grote blonde hoofddrol betreft .. Maar ondertussen is hij nog steeds een Zionist die iedere kritiek op de bezetters van Palestina als “anti-semitisme “bestempeld en een hater van alles dat Islamitisch is .. Weet jij wel wie de Sauds aan de macht houd ?? Het westen !!! Jhim !! Pas wanneer de westen de bron van al dat domme fundamentalisme stopt te steunen hebben rechtse ballen als jij ook maar iets recht van kritiek op welk land met een Islamitische bevolking ook te uiten .. Het westen woord al 140 jaar vanuit de Moslimwereld voor het gevaar van steun aan de Sauds gewaarschuwd , maar toch steunen ze nog steeds , wat die Wahabi/ Salafi varkens de kans geeft hun vervormde versie van Islaam te verspreiden .. Nu is iedereen verontwaardigd over Mali , maar de ironie is dat zonder de door de Amerikanen gesteunde militaire coup dat nooit gebeurd zou zijn .. zelfde in Libië . waar je niets meer over hoort , maar waar liberale en Soefie Moslims constant het slachtoffer zijn van het Salafi tuig dat ook hier weer door het westen bewapend word ..

 2. Heer Jhim, Egypte had al een grondwet, gerelateerd aan de Sharia, de Salafisten zijn niet doorgekomen met een grondwet gebaseerd op de Sharia. Verder zijn verenigde krachten van liberalen, seculairen, overige gematigden en christenen niet te onderschatten. Het laatste woord zal ook na de aanstaande verkiezingen niet gesproken zijn. Bovendien is welvaart voor de brede massa het beste wapen is tegen radikalisering in welke richting dan ook. De EU ziet bij wijze van uitzondering een keer iets verder in de toekomst en wordt daarvoor meteen (vanuit ket kleine kikkerlandje) bestraft.
  Wat betreft de dubbele moraal van de PVV fractie en dito stemmers heeft u helemaal gelijk.

 3. Nog even en “Henk & Ingrid” voeren controles uit welke autochtonen buiten de EU hun vakantie vieren.

  Cijfers zijn al aangevraagd via een onafhankelijke bureau.

 4. Wat schattig dat juist die Jhim zich zo opwind over discriminatie.
  Intussen steunt hij wel vol overgave het afslachten van hele volksstammen iets ten noorden van Egypte en is hij ook niet vies van wat discriminatie op eigen bodem.

  De keuze die gemaakt word is gewoon ordinair racisme.

 5. @1 Helemaal met je eens. Het riool rechtse gepeuple – vaak ook ‘Henk & Ingrid’ genoemd – gaat gewoon op all-inclusive reisjes naar Egypte hoor. Net zoals ze dat destijds ook deden naar het Spanje onder de fascistische dictatuur van Hitler-vriend Franco.
  En verder zijn het diezelfde ‘Henk & Ingrid’ die met hun benzineverslaving – want ze zijn als hardwerkende Telegraaflezende Nederlanders in navolging van hun grote Verlosser wars van linkse hobbies als alternatieve energiebronnen en energiebesparing – volop de islamisering Saoudie-Arabië-style steunen”
  http://edgeofeurope.wordpress.com/2013/01/13/islamisering/
  Laat ik verder opmerken dat ik het trouwens ontzettend fijn zou vinden als de horigen en ex-horigen van Wilders hun whaffel zouden houden over welk onderwerp ook.
  In navolging van Theo Maassen zeg ik: wegh met ze.

 6. PVV en Egypte volgens mij heeft Wilders zijn discipelen niet meer zo in de hand want als ik twitter mag geloven van PVV Brabantfuhrer Ronald Dol (hondsdol?) dan heeft ie genooooten van het land van Morsi (islamofacist genoemd door Wildert). Binnenkort moet Dolletje met de billen bloot bij de grote leider want ze moeten wel in het gelid staan. https://twitter.com/ronalddol/status/264753275608379392

 7. “…Ook christenen moeten vrezen voor hun bestaan aldaar. De Arabische lente is daar uitgemond in een Islamitisch drama. Egypte dreigt een ware sharia-staat te worden…”

  Meninkje louter weer eens op basis van gekleurde berichten in de media, geachte Jhim? Wederom geen onderzoek gedaan? Hoe typerend voor verstandelijk beperkte Nederlanders, zonder enig realiteitsbesef. Zoals de gemiddelde PVV’er.

  Kijk de volgende video eens. Als je het aandurft.
  https://www.youtube-nocookie.com/v/CxTAOEkzUCs?version=3&hl=en_US&rel=0

  Waar Imam Mazhar Shaheen op bezoek ging in, jawel, een Christelijke kerk tijdens de afgelopen Kerstdienst. Al sprekende over verbroedering en dat zij gezamelijk Egypte zijn. Moslim en Christen! Oh, en dat al meerdere jaren, waar en passant ook die vermaledijde Arabische Lente niet onbesproken blijft.

  Het stompzinnig geneuzel van de onderbuikende & angstige Nederlanders staat verre van de dagelijkse realiteit. Een realiteit waar de inter-religieuze (& internationale) discussie (door theologen/ schriftgeleerden/ antropologen en meer) over religie verre staat van hetgeen wat er in een vodje zoals de Telegraaf of een Volksskrant te lezen valt. Vodjes waar kwaliteitsjournalistiek niet is te vinden.

 8. @10 Kijk eens aan, weer zo’n Ad hominem typetje. Alle mensen die de afschuwelijke naam Ralph als voornaam hebben en andere mensen willen censureren: weg ermee!!!!

 9. ahaha

  Ik slaap zeer weinig. Maar de REGELS zijn met name bedoeld voor mensen die moedwillig de boel proberen te saboteren. Bij andere mensen betrachten we een zekere coulance.

  😉

 10. @13 Kijk Jhim , Ralph geeft een echt antwoord met wat grapjes over jhou nutteloze h .. Jij kom met niets dan zijn naam als weerwoord … weet je waar je daarbij op lijk , op Islamisten , die beginnen wanneer ze geen tegenpunten kunnen geven op Islamitische discussieforums ook altijd over de daar door mij gebruikte naam te zeuren … Vind trouwens vaak overeenkomst tussen de Bruin rechts en Salafistisch gemekker … Bord voor de kop en er van overtuigd dat ze de eigen cultuur / religie vertegenwoordigen terwijl ze die juist vernielen …

 11. O dear, o dear, someone apparently got a little pissed off with me….
  En Al Bakrastani, dank dat je het voor me op nam …:-)

 12. Sorry JvdHeuvel, natuurlijk ben ik ook jou innig dankbaar! Hoe kon ik zo stom zijn jhe in eersthe inthanthie niet te noemen! Stoim, stom, stom! Ik hoop dat je me het vergeven kunt?

 13. Net de regels gelezen. Daar komt ie dan: Ralph van der geest is een zeer intelligent persoon en echt een verrijking voor deze site. Moderator, kijkt u even mee. Goed zo?

 14. Is een leuke man die normaal niet loopt te vernielen dus we geven hem het voordeel van de twijfel. We gaan niet als een stel robots iedereen afmaken over regels. Doe ik bij jou toch ook niet Jhimh?

 15. @Jhim, jammer dat je je op de REGELS blindstaart en niet inhoudelijk op 17 ingaat. Zou graag de mening van een ex-PVVer willen horen, of fanatici uit alle religieuze, politieke en idealistische (uit)hoeken niet dezelfde drijfveren, geestestoestand en methodes hebben. Lijkt me eigenlijk wel.

 16. @26 ik denk dus dat jij met @26 eigenlijk @24 bedoelt. Normaal past onze under cover oepsjes verbeteraar de reactie dan aan. Maar nu ben ik dus benieuwd hoe jij het helemaal eens bent met @25. Kei interessant dus. Let’s go.

 17. O jé, lees ik hier dat een fascist het intellect van anderen beoordeelt. Je moet de brutaliteit maar hebben na ruim twee jaar alles uit de kast te hebben gehaald om dit land de vernieling in te werken, de verhoudingen tussen mensen compleet te verzieken en er en passant nog jaren financieel zo riant van te profiteren dat een bijstandsgerechtigde er de tranen van in de ogen springen. Dwangarbeid zou meer op zijn plaats zijn na zoveel ellende te hebben aangericht in plaats van wachtgeld.
  Overigens hier twee aardige citaten van Creative Commons die elders op deze site het intellect van fascisten aldus beoordeelde:
  “dat de PVV dit soort louche ex-ondernemers met het intellect van een zeegarnaal als Kamerlid weet te installeren, is leerzaam.”
  Zo is het maar net. Leerzaam en bedenkelijk.
  En “Wilders’ Ring van Discipelen door Jhim van Bemmel leest als een ruim tweehonderd pagina’s tellend betoog van een rancuneuze, licht verstandelijk beperkte en dronken dertienjarige die het, na een middag in de kroeg, ‘eens allemaal heeft opgetypt’.”

  Het boek waarnaar verwezen wordt zal ik niet lezen.
  Eén van de weinige onwrikbare adagia in mijn leven is ‘als een fascist ademt, dan liegt ie’ en ik ga er niet vanuit dat dat in het geval van de horigen of ex-horigen van Wilders anders zal zijn.

  Ik ga het net uitgekomen boek lezen van de immer onvolprezen Hassnae Bouazza getiteld “Arabieren kijken”.

  Trouwens: terwijl Nederland steeds verder de donkere middeleeuwen bezig is in te glijden, ditmaal niet door toedoen van de rooms-katholieke kerk maar door dat van de apologeten van dat andere destructieve waandenkbeeld ‘vrije markt’ geheten en hun fascistische bondgenoten, is de Arabische wereld bezig zich juist te openen getuige dit zeer interessante interview op Al Jazeera met niemand minder dan Richard Dawkins:
  http://www.visionair.nl/ideeen/mensheid/is-religie-goed-of-slecht-al-jazeera-interviewt-richard-dawkins/

  Laat ik tot slot de zekerheid uitspreken dat eens, op een mooie dag, dit prachtige multi-culturele land met zijn enorme verscheidenheid aan etnische groepen en al dat enorme talent van hier en elders van fascistische smetten vrij zal zijn.

 18. @10, Ralp, helemaal mee eens. Het gaat me om de fatsoenbeginsel in dezen en niet zozeer dit wat menig meteen uit zijn cultuur zal opvatten – mond dichtsnoeren.

  “Laat ik verder opmerken dat ik het trouwens ontzettend fijn zou vinden als de horigen en ex-horigen van Wilders hun whaffel zouden houden over welk onderwerp ook.
  In navolging van Theo Maassen zeg ik: wegh met ze.”

 19. @28 met de bewijzen dat domme stinkend bruine haat moreel superieur is aan domme stinkende Salafi Haat ?? Of dat vanuit hun status als “uitverkorenen ” een zionist wél uitroeiing van Palestijnen mag prediken , maar omgekeerd niet ???

  Raar dat je het zgn “israel” niet noemt als fout land .. volkerenmoord , apartheid , uithongering , religieuze discriminatie , schendingen van de conventie van Geneve , gebruik van witte fosfor bommen op burgerbevolking van Gaza .. , allemaal goed zolang je kan claimen dat je overgrootvader door de nazi’s vermoord is ????

 20. @29, inmiddels hier ook helemaal mee eens.

  De regel van Ralph is uitstekend geldig en midden in de roos wat betreft de rechtsen in Nederland, rechtse vleugel van CDA en VVD inclusief:

  “Eén van de weinige onwrikbare adagia in mijn leven is ‘als een fascist ademt, dan liegt ie’ en ik ga er niet vanuit dat dat in het geval van de horigen of ex-horigen van Wilders anders zal zijn.”

  Er zijn talloze voorbeelden uit de praktijk die dit adagio volledig ondersteunen. Men moet stoppen met wegkijken aan de linker kant.

 21. @27 wakker Moderator? @29 Met het intellect van een gestolen fietspomp, is de site weer aan het verrijken.
  Ook wel benieuwd naar zijn boek. Ben bang dat dat er niet is en nooit zal komen. Inhoudelijk zal het nooit tot een discussie komen omdat er zoveel haat in de resterende hersencellen zit bij Ralphje.

  Zo weer even me verlaagd tot het taalgebruik van @29 nu snel weer terug naar boven, naar de wereld van het intellect!

 22. Ach, ja het is een vrolijke bende hier. Even een sfeertje schetsen: Dwangarbeid, Neo NSB, beerput, domme, stinkende, haat, ellende enz.
  Benieuwd of een psycholoog hier nog leuke zaken uit kan halen betreffende een aantal reaguurders hier. Ook interessante marketing informatie voor Krapuul.

 23. Ja erg is het hier he. Op jouw favoriete website willen ze islamisten met wortel en tak uitroeien. Misschien hebben de psychologen het te druk met de reacties aldaar.

 24. @41 Dat heb je verkeerd. Vergelijk mijn Theo Maassen column maar eens met die van DDS. Een aan mijn favoriete websites is bijvoorbeeld despeld.nl

 25. Tja Jhim , als je zelf je kop in het zand wil steken en niet wilt toegeven dat je kamerlid bent geweest van een met de NSB vergelijkbare partij .. In geval van nood rest altijd ontkennig hé …. Vergelijk deze uitspraak van Mussert maar eens met de uitspraken van de manwaar je zo vrolijk voor in de kamer zat te stemveeën : “Ik heb niets tegen Joden , zolang ze zich maar als Nederlanders gedragen ” … Dan is Mussert nog milder toch ?? En je kan nu wel gaan doen alsof he schoon en fris bent … maar je taalgebruik in dit stuk meurt nog naar Wilders ..
  Je bent nog niet eens klaar met het omarmen van diens facsitoïde gedachtegoed , laat staan dat je aan “wiedergutmachung ” toebent …

 26. Allemaal onzin natuurlijk. Met een gitaar versla je geen tijger. Als de Amerikanen in 43 44 niet waren komen helpen bestond deze site niet eens. Of misschien in het Russisch.fascisten en extremisten kun je alleen met extremisme bestrijden. Met de pvv heb je dit keer de Amerikanen niet nodig voor hulp. Met een scheet en een blote kont en een hopp slap gelul

  hou je geen tsunami tegen

 27. @45 Ach ja , Net zoals Hitler het Joodse kapitaal bestrijde zeker ?? Welke hulp verwacht jij van de PVV ??? Een “partij” die drijft op de Fascistoïde sentimenten der bierbuikkrabbers en geen betere kamerleden kan vinden dan lui als Jhim

 28. @45 gewoon uit interesse. Noemt u eens een kamerlid dat u kent en beter was dan ik ☺

 29. @45, Heer Jhim, welke tsunami? De Nederlandse cijfers ken ik niet, maar hier in Duitsland, ik denk toch vergelijkbaar atractief of atractiever dan Nederland voor migranten, liep het saldo tot 2009 voortdurend terug. Pas in 2010/11 steeg het saldo weer. Let wel: het betreft hier ALLE buitenlanders, niet alleen Moslims. http://www.crp-infotec.de/01deu/einwohner/wandersaldo.html
  Het geboortecijfer ligt bij de Teutonen bij 1,7 en bij moslimmigranten bij 1,9, als ik het wel heb. Als je perse wil, kan ik vanavond de bronnen proberen te achterhalen.
  Deze tsunami is een zorgvuldig in stand gehouden mythe.

 30. @49, Cornelis, zeer goed punt.

  “Deze tsunami is een zorgvuldig in stand gehouden mythe.”

  Voor en door mensen die het goed kunnen gebruiken: rechts en extreem rechts.

 31. Een Kamerlid beter dan Jhim van Bemmel? De verleiding is groot om vol voor het open doel te gaan. Maar laat ik er u één noemen: Marcus Bakker, 26 jaar Kamerlid en geen dag verzuimd.
  Wellicht bent u een keer langs de Marcus Bakkerzaal gelopen op weg naar uw zinloze aanwezigheid tussen de andere doellozen binnen de PVV alwaar u op bevel van het presidium op de onderste rij uw arm kon opsteken.

 32. @52 ook een goed Tweede Kamer lid. Een vent met ballen die stond voor zijn overtuiging. Heel wat anders dat die opportunistische baantjesjagende CV-opleukende lieden van tegenwoordig die de Duiventil bevolken om daarna met behoud van wachtgeld wachten op een vrijgekomen plaats in de inlik-banencarrousel van de partij.

 33. @54 for the record: Links 3 Rechts 0

  Al Bakrastani gediskwalificeerd, die heeft het antwoord afgekeken bij Jhim van Bemmel

 34. @ Ja Ja , de minderheid word weer eens van afkijken beticht .. Op school op de Korte Prinsengracht flikte die Amsterdamhertjes dat ook altijd … Nee meneer , die Zaankanter heeft het gedaan 😛

 35. @57, @57 Man, jullie met je spelletjes…
  Ik heb Jhimbo inmiddels 3 vragen gesteld en nix meer gehoord. Eigenlijk hoort hij nog steeds thuis in de PVV: veel gebrul, geen inhoudelijke kwaliteiten. Op z’n Hollandsch: holle vaten klinken het hardst.

 36. @48: Jhimh van behehmeellh:

  Je bent wel vaak in de war zeg. Kom je nou nog om de billenkoek of hoe zit dat? Wil graag ALLE bekentenissen van je.

 37. Jongens,ik vind die van Klaveren wel een topper. Ik snap wel waarom Wilders die van Bemmel eruit heeft geflikkerd voor zo’n talentje. Als die van Bemmel nou van links eraf wordt getrokken is de stand weer praktisch gelijk

 38. @58 Drie vragen is misschien iets te veel gevraagd.
  Daarnaast weet de heer Bemmel een tsunami van reacties los te krijgen die eerst nog verwerkt moeten worden.
  Dus wees zo aardig en stel je drie vragen in drie reactie op elkaar volgend. Dan zijn wij en die Zaankanter ook weer op de hoogte.

 39. @ 62 .. Zo oud ben ik ook weer niet , dat er aparte jongens en meisjesscholen waren 🙂 , wel grappig , ik zat met de eerste lichting F-siders op school , en die super-joden van nu hadden het toen over de tering-joden van FC Amsterdam , het kan verkeren ( Ik was natuurlijk voor AZ’67 , toen nog een Alkmaars/Zaanse club )

 40. @64 oja, AZ67 dubieus gefinancierd door de Gebroeders Molenaar met hun Wastora op de Westzijde in Zaandam Wereldberoemd om de TV-wand waarin goedkope tv’s slecht afgesteld stonden.

  Nee, dan liever onze Godenzonen, dat was en is pas een club

 41. Ik wist niet dat er nog PVVers zijn die op vakantie gaan naar het buitenland. Het lijkt mij dan ook een goed idee om die ergens melden, want die gasten doen natuurlijk wel een greep uit de staatskas door hun uitkering ergens te laten rollen in één of ander buitenland. Het is tenslotte nergens beter dan in je eigen stamkroeg achter je eigen potje bier, getapt door Henk of Ingrid en betaald door die lul die naast je zit. (Maar zolang hij naast je zit, ligt hij niet op je vrouw, en is het dus beter om hem nog even te gedogen) Kut, wat maken die PVVers veel los!

 42. @65 Fc Amsterdam bedoel je ?? Of die brandblusserlui met hun badkuip in de Bijlmer ?? 😉 Ik woon tegenwoordig in Den Haag , dus kan ik over DIE club natuurlijk niets positiefs zeggen 😛

 43. De politici die genoemd zijn, zijn allemaal slechter dan ik, Fred van der Spek, Marcus’ Bakker pffff zo jaren zeventig…

  Geeft wel een leuk beeld van de politieke voorkeuren hier. CPN, PSP heel modern hoor!

 44. Ja, hoe kan ik jullie een tip geven om mijn niveau te duiden. Denk een beetje aan wereldleiders, aansprekende figuren, mensen die belangrijke zaken in de geschiedenis in gang hebben gezet.

 45. “Denk een beetje aan wereldleiders, aansprekende figuren, mensen die belangrijke zaken in de geschiedenis in gang hebben gezet.”
  Laat ik het eens proberen:jodensterren, concentratiekampen, genocide, massamoord, gaskamers…dat soort dingen moet ik altijd aan denken als ik een fascist hoor praten.

 46. @69 Ik ben niet zo goed thuis in de vooroorlogse Duitse politiek , tussen Hitler’s stemvee zal er vast wel een hebben gezeten die na de eerste periode niet mocht terugkomen omdat hij zelfs als stemvee niet voldeed .. Sinds je toch werkeloos thuis zit mag je zelf naar een naam gaan zoeken … en Sorry hoor dat we je vergeleken met mensen met inzet en principes . Linksmensen nog wel .. Egotrippende faal ondernemers die lid waren van een Fascistoïde Kamerfractie .. zoals jij bent, vinden dat natuurlijk een belediging …

 47. @71 In 1934 mocht Ernst Röhm, aanvoerder van de SA nooit meer terugkomen. Die hebben ze samen met de overige SA gelijk een kopje kleiner gemaakt. De overige parlementariers van de NSDAP hoefden ook niet meer terug. Alle macht aan Onkel Adolf.

 48. @63 OK, OK, eigenlijk waren het geen vragen, maar wel 4 stellingen, die voor een (ex)PVVer of Eurabia-discipel toch als een rode doek op een stier moeten werken. Jammer dat ook Jhimbo hier niet op in gaat, maar eigenlijk ook wel begrijpelijk. Een wankelend wereldbeeld is voor schuipzuiten in reha, Jhimbo en andere labilen van geest gevaarlijk.

 49. @73: Cornelis:

  Ernst Röhm is vermoord door “Hitler”. Het was algemeen bekend dat hij homosexofilio was. De reden van de moord was de angst voor een machtsputsch door Röhm.

  Hitler heeft deze moord aan het Deutsche Volk uitgelegd als noodzakelijk door te wijzen op het gevaar van de vervuiling voor het germaanse ras en het niet optimaal productief kunnen zijn voor de voortplanting van deze ontaarde soort mensen. En het werd geslikt, waarna de terreur tegen deze mensen begon ( in alle hevigheid).

  Vrouwelijke sexofilia’s hadden niet zo’n last, want die konden toch als broedkippen dienen,

  Lees eventueel ook over het schuivende kanteldenken binnen de neonaziclub hier te lande de PVV:

  https://krapuul.nl/samenleving/96049/pvv-homos-blijkt/

 50. @74 ik weet het. Overigens worden de argumenten van Onkel Adolf nu ook in Frankrijk ingezet door tegenstanders van het homohuwelijk.
  Ik wilde slechts Al Bakrastani’s gelijk aantonen, aangezien deze wel een goed vermoeden had, maar zonder kennis. Dit alles ter leeringh ende vermaakh van/voor Jhimbo.
  Morgen bezoek ik Het Vaderland. Moet ik mijn meereizende 3-jarige zoon vanaf Bad Bentheim oogkleppen opdoen en pas bij opa binnen afdoen?

 51. @75: Cornelis:

  Nou, laat hem maar kijken. Het is hier iets verder als in Duitsland denk ik, maar daar begint het ook weer.
  Ik was heel vaak en graag in Berlijn, maar daar is ook niets meer aan.
  Ik heb tegen het sony-centre gespuugd, ben weggegaan, en ging er nooit meer heen.

 52. @75 König
  Grappig, daar werk ik!
  Verder is Berlijn nog steeds best leuk. Een eiland in de rest van Duitsland.
  “Het is hier iets verder als in Duitsland denk ik, maar daar begint het ook weer.”
  Klopt. Het overgrote verschil is echter, dat perverse standpunten als die van de PVV, etc. slechts zeer marginaal in de officiele politiek is doorgedrongen. In de bevolking zijn de tegenkrachten ook veel duidelijker. God lof!

 53. @77: Cornelis:

  Kreuzberg is de enige stad ( stadsdeel eigenlijk) in Europa waar ik in mijn busje dacht en nacht met open deuren durfde te slapen aan het Marienpark tijdens jongleerfestivals..
  Buitenlanders weet je wel…Nergens voelde ik me zo veilig.
  De drie keer dat ik gedonder had waren telkens in NL, en door de witte inboorlingen.

 54. Er zijn meerdere Bezirken waar je veilig bent. Lichtenberg Marzahn en vooral Hohenschöneweide zou ik uitkijken. Teveel Neonazis.

 55. @74, dat heb ik altijd heel intrigerend gevonden. Hitler was voor ‘fokken’ van zuiver Germaans ras, maar had zelf niet een kind (voor zover ik weet). Onvruchtbaar, dus toch niet zo’n Herrenrasfiguur? Of gewoon homofiel, dus geen trek in Eva in bed?

 56. @81: Keira:

  Weet ik niet, maar geen kinderen hebben wil ook niet direct zeggen dat je een homosexofilio zou zijn : ).

 57. @83: Cornelis:

  Dank je.

  “Das pinke Hakenkreuz”,, daar wil ik al langer wat over schrijven, gelinkt aan de American Family Association. Als god me de tijd gunt..

  Verder vind ik eigenlijk het feitelijke sexuele leven van Hitler niet zo boeiend.

 58. Een Islamitisch drama? Sharia-staat? De PVV volledig gelijk?

  Wat een Islamofobische uitspraken. Ben jij ook zo’n iemand die het over een ‘Marokkanenprobleem’ heeft?

 59. Die Jhim gekkerd. Wist je dat Ronnie Dol nu snel een tweet eruitgooit van knevel hoe zielig het daar nu is. Geertje was boos Ronnie niet meer doen anders nie wieder auf meine list. Ook nog een vakantiefoto uit Dubai Geert is woest al zijn mensen gaan naar islamofacistenlanden. Twee woorden voor deze partij: ZUM KOTZEN

Reacties zijn gesloten.