Politie saboteert bijeenkomst Nieuw Republikeins Genootschap

Een medewerkster van hotel Die Raeckse in Haarlem heeft het Nieuw Republikeins Genootschap laten weten dat de eerder overeengekomen verhuur van een zaal op 30 april niet doorgaat. Er is politie bij het hotel op bezoek geweest en die heeft gewaarschuwd voor “problemen”. Het Nieuw Republikeins Genootschap krijgt wel het geld terug. Meer info op indymedia (stel dat die site er niet uit lag).

26 gedachten over “Politie saboteert bijeenkomst Nieuw Republikeins Genootschap”

 1. Dan zou ik toch wel eens even uitgezocht willen hebben wélke problemen de politie voorzag en waarom ze dan niet gewoon wat aan die problemen doen. Dit is toch gewoon te gek zeg.

 2. @7 Ja leuk voor je dat je dit soort sabotage weet goed te praten omdat je van de koningin houdt en omdat bouterse een crimineel is maar dat noem ik dus: off topic getrol. Dus hou er maar mee op.

 3. Nederland hoort gewoon een republiek te zijn. Dan kun je nog zo op de koning en koningin geilen, dat doe je maar stiekem in bed.

  Als het NRG geen terroristische organisatie is, heeft de politie niets te intimideren.

 4. @12 Je getrol deed me toch maar even naar je IP kijken. Anonieme proxies zijn hier niet toegestaan.

 5. Na het zien en horen van al dat tenenkrommend gedoe rond die aankomende troonswisseling heb ik echt behoefte aan een TEILTJE, want er moet minimaal 1 Chinees naar buiten … LANG LEVE DE REPUBLIEK !!!

 6. Republiek – waarom nou weer een republiek? Meeste klotelanden zijn republieken .

 7. Ik ben nog steeds voorstander van een leeg koningshuis , de Oranjes weg en niemand er voor in de plaats

 8. waarom niet gewoon een een of ander dier koning(in) maken . Een leuke baviaan, een mossel, een schildpad of desnoods een kamerplant…

 9. Veel gemeenten hebben geen recht van bestaan meer. Idem provincies. En zeker kleine landen in Europa. Wordt tijd dat Nederlanf ophoudt te bestaan.
  Annexeren die handel door grotere landen. Nederland dus bij Duitsland. Klaar. Zijn we van alles af. Zeker van dat stomme 5 mei gedoe.

 10. @19
  In tegendeel alles kleiner – terug naar stadstaten etc.
  Vergeet niet dat de rijkste landen ter wereld zijn
  singapore
  luxemburg
  lichtenstein
  qatar
  zwiterserland

  Juist ja . Nederland opsplitsen in de delen
  1)Limburg monarchie met Wilders als Koning
  2) Brabant-Gelderland – dochters op paardrijlesrepubliek.
  3)Holland-Zeeland-Utrecht mag – staat Holland, een VVD-republiek
  Overijssel-Flevoland- drenthe-zuid – Christendemocrartie
  4)Groningen-Noord Drenthe – vrijstaat Groningen
  5) Friesland – kun je lekker Fries doen republiek

 11. Het koningshuis is rijk geworden over de ruggen van slaven. Indos, surinamers en nedelanders. Onze laffe nep oranjes lieten het volk tijdens WO 2 in de steek terwijl links het verzet deed. Toen duitsland was verslagen wisten ze niet hoe gauw die oranje hufters het land weer voor zichzelf moesten claimen en zich als helden te presenteren. Ze hadden lands goud voorraad altijd in de kouden grijpgrage klauwen. Smerig rechts tuig.

 12. “terwijl links het verzet deed”

  Kan je die even duiden?

  Voor zover mijn beperkte kennis strekt, had ‘het verzet’ niet zoveel op met dat uiterst dogmatische (en stompzinnige) links/ rechts geneuzel.

  Men kwam in verzet ’tegen de moffen’; de politieke kleur van ‘zij die in het verzet zaten’, stond daar los van.

  Sterker nog: het is aan een persoon, van een min of meer ‘rechtse signatuur’, te danken dat ik dit zelfs maar kan typen. Anders was mijn opa (in een KP) op transport gezet, om vervolgens af te worden geslacht.

  En wat die “laffe nep oranjes” aangaat…Wanneer er, bijvoorbeeld, de pleuris uitbreekt in de USA, dan zit Obama (met gezin) als één van de eersten op een veilige plek. Het zijn ‘de hoge pietjes’ die ten eerste bescherming ontvangen. Zo dus ook met ons koningshuis ten tijde van WW2. Jij en ik mogen kreperen. Altijd al zo geweest.

  Daarbij, welk ‘koningshuis’ is er niet rijk geworden over de ruggen van? Kijk bijv. alleen maar naar de geschiedenis van Zuid-Amerika. Nadat deze werd “ontdekt”. Het grote gros wat daar is gejat van de inwoners, ging naar “de oranjes” van bijv. Portugal/ Engeland/ Spanje.

 13. Voorzover mijn best wel niet beperkte kennis reikt, deed “links” het verzet met name in het begin van de bezettingstijd en kwam het “rechtse verzet” eigenlijk pas op in het allerlaatste deel van de bezetting, toen het “linkse verzet” al grotendeels dood was. En dan praat ik over numbers, en niet over individuele personen en ook niet over uitzonderingen die de regel bevestigen.

 14. enige verzet wat je misschien Rechts zou mogen noemen waren de zgn “Geuzen ” , maar verder was het allemaal Communisten en een enkele Sociaal Democraat .. Rechts heulde al snel mee , én de Nederlandse regering en Oranje-stal Dekhenst Bernard verraadde in het laatste oorlogsjaar een groot deel van het verzet aan de Duitsers

 15. Het lijkt me trouwens allemaal nogal off topic. Doe maar weer Nieuw Republikeins Genootschap.

 16. Waar het on-topic is betreft het de excellente volksmen technieken van de Oranje kliek , daar zijn de Gebroeders de Witt , het Linkse verzet in WO2 en een lading tussenliggende tegenstanders van die familie al het slachtoffer van geworden .. Eigenlijk zijn ze wel vergelijkbaar met de Kennedy’s in de USA waar door middel van halve leugens en selectieve waarheden ook een soort legende van “goedheid “om gecreëerd is waar wereldwijd mensen in geloven …

Reacties zijn gesloten.