Politie Den Haag: ‘Hebt u nog iets te wensen?’

2013-10-26 Pol Den Haag

“Vandaag schijnt er één of andere bijeenkomst geweest te zijn die her en der wordt omschreven als ‘pro-Zwarte Piet demonstratie’  en het schijnt in gang gezet te zijn door een 16 jarige scholier als ik het wel heb.

Ik wil het daar verder niet over hebben (mede Krapuul-auteur K. ’t Jong heeft er hier al zeer goed over geschreven) behoudens op te merken dat ook scholieren net als iedereen die afgelopen weken ter behoud van die volstrekt racistische vertoning in het geweer is gekomen hun tijd beter zouden kunnen besteden: bijvoorbeeld door te demonstreren voor goed en betaalbaar onderwijs, betaalbare woonruimte als ze elders op kamers gaan wonen, volwaardige arbeidscontracten en dito beloning als ze hun opleiding voltooid hebben en aan het werk willen.

Zo kan ik nog wel even doorgaan.

Maar voor nu eerst bovenstaande tweet van de politie Den Haag die kennelijk zeer in haar nopjes is en ons uitnodigt een wens uit te spreken.

Laat ik een aanzet geven.

Het per direct stoppen met het uitvoeren van het fascistische beleid van Schreibtischmörder Fred Teeven inzake asielzoekers: de politie maakt zich mede schuldig aan ongehoorde misdaden tegen mensen en de menselijkheid en individuele politieagenten lopen het risico dat hun namen ooit een keer met dezelfde verachting worden uitgesproken als die van de leden van de eertijds zo beruchte Henneicke-colonnes.

Dat brengt mij op de tweede wens: de collegae in Groningen ertoe bewegen Henneicke-kloon Nico Lefferts te ontslaan juist vanwege dat soort misdadig gedrag.

Zie https://krapuul.nl/overig/nieuws/127096/slenteren-verboten/#sthash.RXTi6Vur.dpbs en 2013-10-17 Vreemedelingen tweet politie

Verder zouden de boeken van Ad van Liempt over het gedrag van de politie tijdens de nazi-bezetting verplichte kost moeten worden op de politieopleiding.

Een serieuze verklaring inzake de aantijgingen als zou de Politie Den Haag met buitensporig veel geweld optreden tegen niet roomblanke oer-Hollandse kaaskoppen in de Haagse Schilderswijk.

Nederland heeft daar recht op.

Dat de Politie Den Haag zelf en andere korpsen ertoe beweegt luid en duidelijk stelling te nemen tegen de plannen van de fascisten in de gemeenteraad van Almere om razzia’s te organiseren en aan de periferie van de stad concentratiekampen in te richten welke eufemistisch worden omschreven als ’tuigdorpen’.

Plannen waar blijkens berichten in de media ook VVD-burgemeester Annemarie Jorritsma op zijn minst niet afwijzend tegenover staat.

De Politie Den Haag alsook overige korpsen zouden per direct elke vorm van samenwerking met het bewakingsbedrijf G4S – dat in Nederland tot over de oren betrokken is bij genoemde misdaden tegen asielzoekers en in Israël en de wederrechtelijk bezette gebieden bij evenzo gruwelijke misdaden tegen Palestijnse burgers – moeten stoppen en ondubbelzinnig afstand moeten nemen van dat vunzige bedrijf.

Verder zou Politie Den Haag zonder dralen moeten stoppen met het zich laten misbruiken door Ivo Opstelten ten einde diens hersenspinsels inzake een plantje na te jagen en de rechtstaat af te breken.

Politie Den Haag zou ook andere korpsen daartoe moeten aanzetten.

Een goed functionerende rechtsstaat is ook in het belang van de politie als organisatie en individuele medewerkers.

Verder zou de Politie Den Haag alsook de rest van de politie in Nederland onverwijld moeten stoppen met het rondstrooien van tweets waarin de NSB-instincten onder de bevolking steeds maar weer worden aangewakkerd onder het mom van hoe gevaarlijk cannabis wel zou zijn, hoe geweldig het wel niet is om lid te zijn van de digitale NSB genaamd Burgernet en dat ieder schaars geklede kerel een (mogelijke) kinderverkrachter is.

2013-06-18 Hennep tweet

2013-07-19 Politie VDM string tweet 1

Dergelijke Hasenjagd-praktijken doen op zijn zachtst gezegd het toch al niet erg hoge morele aanzien van de politie niet echt goed.

Tot slot: een PVV-nazi die kinderen misbruikt ter bevordering van zijn fascistische wereldbeeld….dat is geen ‘mooie Pietendemonstratie’ maar een misdaad waar kinderen tegen beschermd moeten worden.

En een politiekorps dat iets dergelijks wél ‘mooi’ noemt op haar officiële Twitter-account, moet nodig eens doorgelicht worden op iets dat ‘integriteit’ wordt genoemd en eens iets aan zelfreflectie gaan doen.

Mocht er me meer te binnenschieten, kan Politie Den Haag het zeker lezen op de website van Krapuul.nl

Ondertussen nodigt schrijver dezes lezers van Krapuul.nl uit bij deze hun wensen aan de Politie Den Haag kenbaar te maken.

Nog één klein vraagje los van dit alles: al door het bruine riool van Bert-rifapen-Brussen danwel massamoordverheerlijker Schut opgejutte politici aan het bureau gehad afgelopen week?

2 gedachten over “Politie Den Haag: ‘Hebt u nog iets te wensen?’”

Reacties zijn gesloten.