Op naar de Schilderswijk!!!! – UPDATE

Genoeg is genoeg!
Wij, vrijheidslievende en democratische Nederlandse burgers pikken het niet langer dat de 33.000 vredelievende bewoners van de Schilderswijk worden aangekeken op het gedrag van enkele personen. Dus mocht de Gemeente Den Haag het onzalige idee opvatten om daar opnieuw een nazi-meute (Nazi-meute? Ja nazi-meute) doorheen te willen jagen dan zijn wij daar ook. Samen met de bewoners.

Wij laten ons mooie land inclusief de Schilderswijk niet gijzelen door extreem-idioten!
“Pro Patria” is een verzameling van de meest walgelijke en ranzige lieden. Logisch dat deze afgelopen zondag uit de Schilderswijk zijn verjaagd. Zo is de voorman van de beweging, Paul Peters in het verleden bijvoorbeeld veroordeeld voor het bekladden en vernielen van een joodse begraafplaats.

Dus als Geert en zijn nazi-kliek van “Pro Patria”, met duizend, of “tienduizenden” (zoals Wilders hier met zijn beste Goebbels-stemmetje aankondigt), op 20 september door de Schilderswijk mogen “marcheren”, dan staan wij daar ook.

Kan ons niet schelen met hoeveel wij zijn, maar er staan zullen we. Solidair met, en dus zij aan zij met de bewoners van Schilderswijk!

Hoe verder?
Graag vernemen wij per omgaande het besluit van de gemeente Den Haag om dit soort bendes het niet langer toe te staan om in de Schilderswijk te “marcheren”. Mocht dat besluit uitblijven dan zullen wij langs officiële weg een tegendemonstratie organiseren.

Wij roepen IEDEREEN met ook maar een greintje fatsoen in zijn of haar donder, op om aan deze demonstratie mee te doen.

ZEG – DIT – VOORT!!!Was getekend, de hoofdredactie van Krapuul.


UPDATE: het ziet er naar uit dat de gemeente deze nazi-demo (in de Schilderswijk) gaat verbieden. Vanavond meer.

13 gedachten over “Op naar de Schilderswijk!!!! – UPDATE”

 1. Ik ga er van uit dat zelfs ambtenaren van hun stommiteiten leren en geen tweede keer zo’n mars toestaan op die plek.
  Toen Volkert van der Graaf zou worden vrijgelaten, was het land te klein, vanwege de “kans op maatschappelijke onrust”. Bij de jaarlijkse Pim Fortuyn herdenking komen toch zeker 50 mensen opdagen.

 2. Demonstreren op straat. Wie doet dat nog? We hebben nu toch internet en feesboek en twitter, en teleraafreporters daarvoor.
  Pro Patria is overigens de naam van de “studentenweerbaarheidsvereniging” van de Leidse corpsballen. Die mag tegenwoordig zelfs meedoen aan de dodenherdenking op de Waalsdorpervlakte (zie wikipedia). De uitzendrechten daarvan heeft RTL.

 3. Er speelt daar zoveel meer .. Het is ook de “hindoe driehoek ” en Wilders heeft, onder invloed van uit India geimporteerde haat-pandits, best een aanhang onder die groep .. Die moet ook gecultiveert worden ..

 4. Ik neem terecht aan dat met extreem-idioten alle extreem-idioten die de Schilderswijk teisteren bedoeld worden en niet alleen het vlees in de kuip van Wilders?

 5. Ooit in de Schilderswijk geweest Cornelis ?

  Nee? Dan graag je mond houden. Kom er regelmatig en zie helemaal niets van die zogenaamde enge ISIS sharia die daar zou bestaan volgens de Neo Nazistische onderbuik schreeuwers.

  Ga er eerst zelf eens kijken voordat je mensen of de media gaat napraten.

 6. Inderdaad LRD, maar ik dacht eigenlijk dat het om een verplaatsing naar het Malieveld ging. We zullen het zien, vanavond.

 7. Sowieso geen demonstraties van tuig in woonwijken (waar dus ook kinderen wonen).

  Laat die Pro Patria fascisten [ http://kafka.antenna.nl/?p=5462 ] maar lekker met hun rechterarmpje omhoog op het Malieveld gaan staan. Tevens een betere strategische positie voor de ME.

 8. Wat mij betreft geldt dat ook voor de Transvaal. Geen enkele vredelievende burger dient in zijn of haar woonomgeving gestigmatiseerd, beschimpt en/of uitgejouwd te worden door een stel ‘marcherende’ neo nazi’s, fascisten en/of andere extreemidioten.

 9. Heel Den Haag AUB , behalve Duindorp , laat ze lekker in hun eigen Tokkiestan daar demonstreren …

 10. Kunnen hierover kamervragen gesteld worden?
  Kunnen ministers aansprakelijk gesteld worden bij escalatie?omdat zij deze rechts extreme georganiseerde marchtroepen toe laten te provoceren en de nationale veiligheid in gevaar brengen?
  Is de regering niet verantwoordelijk als zij bewust burgers laten aanvallen door het toelaten van zeer extremistische gebalde vuistenoptochten,gesponsord door gevaarlijke organisaties die duidelijk deze situatie opzetten?

  Mogen de burgers uit de transvaalbuurt om bescherming vragen?immers zij worden vanuit een beweging beschuldigt van ISISaanhangen wat toch een misdaad is.
  Bij georganiseerde ordeverstorende manifestaties komt de ME en allerlei politiewerk meestal kijken,en uit landsveiligheidsbelang wanneer nederlandse staatsburgers door opruiing en gevaarlijke opgeroepen extremistisch tuig worden bedreigd,beschermd toch?

  Het zal je buurtje maar wezen,zit je daar binnen met je kinderen komt zon optocht door je wijk vol hatende extremistische nationalisten met haat in hun ogen en spandoeken en leuzen..v.e.r.s.c.h.r.i.k.k.e.lijk!

  Nooit gedacht dat dat kon in ons land,eng hoor.
  Zeer onveilige gedacht zo.

Reacties zijn gesloten.