Nul zetels haalbaar voor de PvdA

Vooral als straks die idiote gevallen door kinderombudsman Mark Dullaert naar buiten gebracht worden, terwijl Diederik Samsom al heeft staan beweren dat Fred Teeven het volgens hem helemaal fantástisch doet waar het ’t verschepen van kinderen betreft:

PvdA-leider Samsom vindt dat staatssecretaris Teeven goed kijkt naar de schrijnende gevallen die in aanmerking zouden kunnen komen voor het kinderpardon. Dat zegt hij tegen de NOS.
(…)
Samsom zegt dat hij het niet eens is met de Kinderombudsman, die zegt dat de wet “idioot” wordt uitgevoerd. “Voor ieder geval is het anders, je moet naar de individuele gevallen kijken, dat doet Teeven en daardoor wordt de wet al ruimer ingevuld”, aldus Samsom. (NOS)

Dus geen 10 jarige NL-talige kindjes die ergens in een shanti town of een woestijn gedumpt worden, maar ‘individuele gevallen’. Zoals men op twitter wel zegt: je bent zelf een geval.

Misschien dat Sander Terphuis nog op tijd een afzettingsprodedure tegen Samsom weet te initiëren, maar anders zie ik het somber in voor de PvdA.

 

2 gedachten over “Nul zetels haalbaar voor de PvdA”

  1. In rotterdam de vreselijke leefbaar rotterdam griebussen aan de macht.
    Reken maar veel enorme druk op allochtone burgers,fouilleeracties,pikorde met aanhoudingen op straat,invallen in winkels,woningen,geen huurhuis meer mogen huren,verschrikkelijk,ook een speciaal kanaal om allochtonen te kijk maken,

    Nou mensen volg deze vreselijke toekomst van rottrdamse burgers.

Reacties zijn gesloten.