Nieuwe rubriek: LRD geeft raad

Ieder zichzelf respecterend blad, of in ons geval site, heeft een speciale psycholoog of wijze Miep in dienst aan wie u werkelijk álles kunt vragen. U kent dat wel, familiezaken, relatieproblemen, geld, die vervelende buren, wat zal ik eens aantrekken, uittrekken, hoe hoort het eigenlijk (etiquette), SOA’s, moet ik uit de kast of juist er weer in, ben ik te dik of te dun, enfin, teveel om op te noemen. Overal loeren de problemen en de ellende. U krijgt het niet opgelost, of blijft liever anoniem. U zit met de handen in het haar en komt er alleen niet uit. Wat zou het toch fijn zijn om raad te krijgen. Maar in het IK–tijdperk is er niemand die nog wil luisteren……of tijd heeft…..

Daarom gaat LRD deze rubriek beginnen, per direct, de nood is immers hoog. Zonder taboes, uiteraard wel volgens de REGELS van Krapuul. Vragen in de zin van hoe vermoord ik mijn buurvrouw, nee, die beantwoord ik niet, dat zoekt u zelf maar uit. Verder is mijn motto: VRAAG MAAR RAAK HET KOST GEEN KNAAK.

vraagteken
LRD GEEFT RAAD

U schrijft uw vraag, en ik geef antwoord. DOEN HOOR!

18 gedachten over “Nieuwe rubriek: LRD geeft raad”

 1. Waarom kan ik geen korte korte broeken meer vinden? Ik vind er slechts die de naam kort eigenlijk niet verdienen en pijpen tot op de knie hebben.

 2. @1: Sjaax:

  HOTPANTS gaan het helemaal worden deze zomer en winter, voor heren én dames. dus inderdaad geen gezicht de korte broeken die je oude lullen boven de 30 nog ziet dragen, niet meer doen! Het is 2013 ! Weg met de angsten, alles komt weer goed!
  Het is tamelijk eenvoudig: De schaar erin, en net zolang doorknippen tot er zo goed als geen broekje meer bestaat.
  Succes! en hier nog wat voorbeelden voor de mannen:

  http://english.sina.com/entertainment/p/2009/0617/249289.html

  Ben je voldoende geholpen zo?

 3. Leroy ik moet dit anoniem doen want mijn vrouw zou het eens komen te weten. Ik word opgewonden door cd dat is crosdressing maar weet niet waar ik de spullen moet verstoppe ben zo banuawd dat ze er achter komen, weet u raat?

 4. @5:

  Weet u, bijna 1 op de drie mannen heeft wel eens de behoefte om vrouwenkleding aan te trekken. In de pruikentijd was dat niet zo erg, we deden maar wat, pruikje, slipje, jurkje, parfum, neus poederen, dat was alles heel gewoon. Voor Heren van Stand althans.

  Maar goed, wat was, dat was. En U bent daar nu niet mee geholpen nietwaar? Een man hoort in een broek, en een vrouw in een jurk of een broek, die hebben het niet zo moeilijk.

  Maar waar verstop je als man je BH’tje? Of je sexy slipje met kant? Uiteraard zijn er vele vormen van CD.
  Misschien wil je daar later eens wat specifieker op ingaan? Wil je altijd in dameskleding, of slechts zo nu en dan?

  Hier vast een filmpje met tips, misschien helpt het je een beetje op weg. Zelf ben ik van mening dat mensen gewoon aan moeten trekken waar ze zin in hebben.
  Hebben ze commentaar, krijs dan als een halve wilde : ” “KIJK NAAR JE EIGE !!” Dat helpt vaak al veel. Succes!

  http://www.youtube.com/watch?v=KIQKTL36EIk

 5. Ik ben man en Ik heb een hekel aan voetbal en het sfeertje erom heen. Maar ik hou wel van vrouwen. Wat moet ik nu?

 6. @7:

  @9:

  Geen oog dichtgedaan. Wat is je punt? Wil je voetbal leuk gaan vinden, of vrouwen niet langer? Het is wat onduidelijk je probleem.

 7. Wat zal de logica van de heren voetbalcomentatoren in deze zijn? Hij houdt niet van voetbal, mietjes voetballen niet, dus ik kan niet van vrouwen houden.
  Of een andere; hij houdt van vrouwen, hij moet van voetbal houden (nog erger)
  ps; sorry voor je nachtrust.

 8. Ik zou willen dat ik zo ingeburgerd ben dat ik dat weet. Helas. Ik moet zeggen dat je antwoord me helemaal gelukkig heeft gemaakt! Ik kon er vanmorgen tegen dat een van de jongens die vanaf begin 60 uit Nederland hier woont en al lang geen Nederlands paspoort meer heeft in een Oranjeshirt van de KNVB rondleep.
  Of kwam dat omdat de KNVB in de Gaypride meevoer?

 9. P.J. L.S.P.G

  WMoet dit even gauw opschrijven, vrouw komtzo thuis, u heeft gelijk, ik moet meer van me afbijten. maar dsat valt niet mee. Ik was hele maal gelukkig van dat filmpje van dat voorhang-dekolaat en slim want ik dacht: hoe krijg je dan die naad weggewerkt. Gewon met een dikke vette rij glasnepdiamnaten. Vooral het hebben gezien hoeveel mannen dit ook willen geeft me moet. heel veel. leuke site krapuul, politiek okok goed maar ja dit hoor er dan ook een beetje bij want zo wort ik toch ook on.gelukkig.
  dikke kus van TV Celine.

 10. @Le Roi danse

  En wat als jou “raad” niet werkt, mag ik je dan wel verantwoordelijk stellen?!?!?

Reacties zijn gesloten.