Nederland doet aan mensenhandel met Guinee

Nederland schijnt tegenwoordig bij een soort omgekeerde slavenhandel met Afrika betrokken te zijn. Betaalden we honderden jaren geleden Afrikanen om ons slaven te leveren, nu betalen we ze om door ons ongewenste Afrikanen weer op te nemen. Althans, dat moet je concluderen als je dit verhaal op Deportatieverzet leest.

Ik begrijp nu dat die betreffende Guinese ‘taskforce’ dus gewoon een lobbygroep was van Guinee die kwam onderhandelen over de vergoeding die Guinee zou mogen ontvangen voor elke willekeurige Afrikaan waar wij maar niet vanaf kunnen komen. De benodigde papieren worden dan wel bij elkaar vervalst, zodat die persoon ineens in Guinee thuis lijkt te horen.

Gewoon mensen verkopen aan de hoogst biedende. Dit kan allemaal (weer) in het Nederland van tegenwoordig, zonder dat verantwoordelijke staatssecretarissen en ambtenaren met eeuwige hoon en schande overladen uit hun functie en op hun beurt in de cel getrapt worden.

3 gedachten over “Nederland doet aan mensenhandel met Guinee”

  1. Vanavond heb ik Wit Licht gezien. Best een goede film om weer eens te zien hoe kinderen misbruikt worden voor oorlog in Afrika. Walgelijk. Maar weer typisch en dat is toch wel een universeel beeld in de wereld. De echt kwade geniusen achter al die ellende zijn die volgevreten blanke meneren. Die de wapens leveren in ruil voor hard hout, olie, bloeddiamenten en ander waardevolle spullen.

    Dat zijn types die VVD stemmen. De SHELL mennekes, het koningshuis en de Bankiers die alles natuurlijk via via via via via regelen dat die ellende blijft doorgaan.

    Rechts vind dat zieligheidsindustrie zulk soort films etc… De Neger is daar zelf helemaal schuldig aan. 400 jaar lang kolonieeen laten zogenaamd geen litekens achter….

    Maar wat wel frapant is. Dat de badguys in zulke films en in het echt ook altijd op van die rechtse VVD types lijken. Want het beeld klopt met de werkelijkheid. Zij zitten er via via via via via achter. Natuurlijk zal SHELL of die graaibanksters er niet voor uitkomen. Maar ze zitten allemaal vuistdiep in de ellende. Maar goed volgens rechts is dit demoniseren, of weg met ons, of linkse prietpraat, of gezonde VOC mentaliteit of die zogenaamde zieligheidsindustrie.

  2. Zometeen verkoopt men ook nog lastige NL-ers die teveel argeren tegen de onderdrukkende “democratische” politici. De overheid is op alle mogelijke fronten bezig normen en waarden, afspraken, normaal eerlijk leven en werken kapot te maken met al die probleemgevende “oplossingen” en voortdurende slopende beleidswijzigingen. Waarbij geen enkel middel geschuwd wordt om toch door te zetten wat eigenlijk niet kan….en wat niet tot een oplossing leidt.

  3. De slavernij is dichterbij dan u denkt. Alleen noemt men het heden ten dage “participatie”. Gewetenlozen zien mensen alleen nog maar als economische eenheden. Als je onrendabel bent dan wordt je aan alle kanten zodanig behandeld, dat je er geestelijk en uiteindelijk ook lichamelijk ongezond van wordt…en dan hoopt men dat je vroegtijdig dit leven verlaat…nadat je eerst zinloos vele medicijnen hebt geslikt en je geld daaraan kwijt bent. Degenen die het nu goed hebben vergeten dat ze als ze zélf ook economisch tenonder dat ze dan ook krijgen wat ze anderen “gunden”…bar weinig soeps.

Reacties zijn gesloten.