Nazi’s die elkaar afvallen? ’t Blijft schorem

Ach kijk hoe opmerkelijk. In de krant waarvoor destijds tientallen mensen in de duinen kapot geschoten zijn en die zich steeds meer ontpopte tot een ordinair nazi-blad met haatheks Elma Drayer, diarree over sharia-wijken en welke haatsite GeenStijl beschouwde als erfgenaam van Spinoza en Koerbagh, lezen we van de hand van een vriendje van Breivik-lover Theodor Holman – die vindt dat je een pistool moet kopen om Polen kapot te schieten – ineens dit:

Met de komst van een stoet bacteriën uit de anussite GeenStijl, is het publieke bestel afgedaald tot de darmen van zijn eigen decadentie. Schuldig die onverantwoorde minister Plasterk, die ooit de bruine smurrie het groene licht gaf om de ether te vervuilen. Na zoveel seizoenen uitzenden van dit zooitje profiteurs zijn er genoeg redenen om te zeggen tot zo ver en niet verder. Persoonlijk schaam ik me meer voor die ongeveer 200 keer een kwartiertje tv per jaar van PowNix dan voor de 140 jihadisten die ons land momenteel te kijk zetten ergens in een verre woestijn.

Geldt er niet een gezegde dat luidt ‘zeg me wie je vrienden zijn….’?
En nee, ik ga niet linken naar het schotschrift.

Eén van de kompanen van wannabe massamoordenaar en etnische zuiveraar (en verdachte in een strafzaak) Geert W., Dion Graus pleitte in de vergaarbak van fascisten, massamoordverheerlijkers en ander moreel ontspoord geteisem – waar onlangs nog uitvoerig de baarmoederproblematiek van de tweedekansnazi’s aan de orde kwam – vandaag voor een Berufsverbot voor moslims op Schiphol.
Dat kwam Graus op deze reactie te staan van een nazi die vindt dat privacy voor iedereen moet gelden behalve voor moslims en die mensen die op de vlucht zijn voor oorlog en onderdrukking en die op hun vlucht een verschrikkelijke dood sterven in de Middellandse Zee uitscheldt voor ‘dobbernegers’:

2014-12-18 Nanninga Graus

Die nazi heeft kennelijk nogal een hoge dunk van zichzelf gezien het gebruik van het woord ‘criticus.’
Bij kritiek stel ik me namelijk iets anders voor dan de haatzaaierij van dat wijf dat onlangs het ene nazi-blog voor het andere verwisselde.
En als je door een dergelijk extreme gek als die Nanninga voor extreem gehouden wordt, heb je het wel heel erg bont gemaakt waarschijnlijk.

Uiteraard waren er ook weer leden uit die vergaarbak die ik net noemde die riepen dat er vandaag toch wel écht grenzen waren overschreden.
Tsja…