Nazificering Nederland 73 jaar na Februaristaking bijna voltooid

Vrijdag treedt de wet ‘Verruiming bevoegdheden vreemdelingentoezicht‘ van Schreibtischmörder en mensenjager Teeven in werking.

Deze nazi-wet is een nieuw onderdeel in de meedogenloze jacht op, criminalisering en uitsluiting van mensen en maakt het mogelijk dat de politie geen toestemming meer nodig heeft van de bewoner om iemands huis te betreden en te doorzoeken.

De wet wordt omhelsd door behalve (hoe kan het ook anders) de nazi’s van VVD en PVV de PvdA (vast geïnspireerd door de kinderen van Diederik Samsom), de nazi-collaborateurs van weleer SGP onder leiding van Kees van der Staaij die ‘genocide’ op mensen die er geen of een andere religie dan hij op nahouden reuze grappig vindt alsook door het CDA dat het de kont likken van fascisten een feest van de democratie vindt  en de rancuneuze incontinente bangerikjes van 50Plus.

Samen zo’n tweehonderd gnomen uit dat haatpaleis aan het Binnenhof waar op 4 April vorig jaar voor het eerst sinds 1933 in de Reichstag over een bevolkingsgroep als ‘probleem’ werd georakeld door opportunistisch schorem dat ‘voor de inhoud’ gaat.

Geüniformeerde proleten, wellicht in de niet al te verre toekomst gesteund door ‘vrijwilligers’ zullen vanaf vrijdag al dan niet met grof geweld in een soort Nacht-und-Nebel-acties huizen binnendringen, ze doorzoeken en – indien nodig naar bevinden van dergelijke ploerten op basis van ‘redelijk vermoeden’ – de anus van mensen bevingeren in de hoop er een paspoort of ander identiteitsdocument uit te halen…

Dát is politiestaat Nederland anno 2014 en de meesten van U vinden het prima.

Dus niet jammeren als er op een nacht een keer onder veel gejoel en geschreeuw bij u op de deur gebonsd wordt.

Seyss-Inquart en Hans Albin Rauter zouden hun  vingers erbij aflikken.

8 gedachten over “Nazificering Nederland 73 jaar na Februaristaking bijna voltooid”

 1. Ik moet overigens zeggen dat ik aangenaam verrast ben met de houding van Arie Slob die alle steun aan dit kabinet zegt te gaan weigeren als de strafbaarstelling van illegaliteit doorgaat.

  Nu nog zien of hij dat dan ook gaat doen. Voor de rest ben ik er net als Ralph van overtuigd dat we in Nederland met een verkapte Nazi regering te maken hebben die vanuit Neo-Liberaal-Fascistische grondslag regeert.

  En het volk, dat maakt zich druk over andere zaken.

  Sporters die Koninklijk onderscheiden worden…. Omdat ze sneller zijn dan anderen.
  Wat een weergaloze prestatie zeg ! Daar verbetert de wereld echt door.

 2. Kan ik me in sommige gevallen voorstellen, dat er mensen zouden zijn die in goede Europese democratische traditie zullen zich mogelijk willen verzetten tegen deze Nazi-wetgeving van Teeven.

  Tenslotte niet iedereen was toen eens met de treinen vol joodse mensen die richting Westerbork en Auschwitz vertrokken. Er is altijd sprake van Verzet tegen de Nazi-wetgeving geweest.

  Nu mijn vraag: hoeveel mensen zullen door de politie in haar Gestapo-razzia geliquideerd worden, zeg maar in Rischi-stijl?

  Hebben ze de cijfers reeds uitgewerkt?

 3. @nexus, goeie vraag. Alhoewel geen asielzoekers vrees ik voor het leven van het paar dat onterecht door de Telegetver geromantiseerd “Bonnie en Clyde” wordt genoemd. Grote kans dat de politie ook in dit geval voor de makkelijke oplossing kiest.

 4. @Cornelis, zou ik niet weten waarom de Media onze taalzuiverheid opzettelijk verlaten om die twee “Bonnie en Clyde” te noemen. We willen allemaal dat er op straat alleen zuiver Nederlands (geen Fries, geen streektaal) wordt gesproken – dus zou ik ze Suske en Wiske oftewel hardwerkende Henk en Ingrid moeten noemen.
  Nu dat ze in Duitsland zouden zijn – Henzel en Grettel.

  Veel passender, veel meer eigen, toch?

 5. Nuja, beide stammen min of meer uit het boze buitenland, dan is het misschien veroorloofd …

 6. @cornelis @nexus Bonny & Clyde zijn toch door een paar honderd kogels doorzeefd? Zo romantisch is dat nu ook weer niet
  😉

 7. De pvv kan de NSB vervangen, SStormfront de WA en de SGP kan gewoon zichzelf blijven net als in 40-45. Ziedaar voldoende “vrijwilligers” die hand en spandiensten kunnen verlenen aan NAZI-wetgever Teeven.

Reacties zijn gesloten.