Missie PVV mislukt: sharia ingevoerd in Nederland

Op kerstavond manifesteerde zich in het polderdorp Maasdam een nieuw aspect van de participatiesamenleving: het volk dat de politie geheel onbezoldigd terzijde staat bij de jacht op criminelen. Die ontwikkeling kwam niet geheel onverwachts. Het door de staat aangemoedigde rechter-in-eigen- huis-spelen is immers al langer bon ton, en wie een inbreker van de trap af sodemietert of in elkaar mept, desnoods met de dood van het tuig tot gevolg, haalt steevast de voorpagina van het partijkrantje van de PVV, ook wel Telegraaf genoemd, in de vorm van een subtiele kop als: ‘Held slaat rover invalide’.

Maar groepen dorpelingen die gewapend met honkbalknuppels de jacht openen op vermeende inbrekers is bij mijn weten een nieuw fenomeen.

Het bericht roept bij de kleine groep weldenkende mensen die dit land nog rijk is ongetwijfeld beelden op van middeleeuwse taferelen. Lieden die met pek en veren worden ingesmeerd en de stad uitgejaagd door beschonken, met hooivorken en knotsen bewapend boerenvolk. Heksenverbrandingen. Schandblokken. The Flintstones. Scenes uit westerns waarin de sheriff met een burgerposse te paard een bende bandieten achtervolgt en ze als bisons afknalt of een ravijn in jaagt. Dat soort toestanden.

In Maasdam liep het bijna uit de hand. Een nietsvermoedende zorgverlener stapte na zijn werk uit de bus om bij zijn vriendin het feest van de vrede te vieren en werd door de dolgedraaide meute zowat gelyncht omdat hij ‘wel op een inbreker leek’, aldus een met knuppel uitgeruste inboorling. Men wist ternauwernood een veldwachter op te snorren met voldoende niveau om te kunnen vaststellen dat men de verkeerde te grazen wilde nemen.

Maar het is wachten op het moment dat zo’n hooivorkenposse de eerste de beste licht- of donkergetinte persoon van de straat trekt, de handen afhakt en stenigt.

Geert Wilders, je kunt er wel mee ophouden knul. Hef die racistenclub van je maar op. Zoek een leuk commissariaatje of ga je aan je gezin wijden onder het genot van een lekkere wachtgeldregeling, want je tactiek om de ‘echte Nederlander’ bang te maken voor primitieve islamitische horden die hier de sharia komen invoeren is faliekant mislukt.

Sterker nog, die tactiek heeft averechts gewerkt. De ‘echte Nederlander’ ziet blijkbaar wel iets in de sharia. Afgelopen kerstavond is onder leiding van ayatollah Opstelten en haatimam Teeven immers een begin gemaakt met het invoeren ervan.

15 gedachten over “Missie PVV mislukt: sharia ingevoerd in Nederland”

 1. Mooie ironische invalshoek.
  De heer Martina (het slachtoffer)is een collega van de in Nederland wonende en werkende zoon en schoondochter van mijn buurvrouw.
  Buuf kwam na een verontrust telefoontje van haar kinderen, bij mij langs voor het adres van het verhuisbedrijf dat mijn spullen vanuit NL naar Curaçao heeft verscheept, want voor zoon en schoondochter was de aanslag op hun collega en landgenoot de druppel.

  Teeven kan tevreden zijn: weer 2 allochtoontjes “terug naar huis”.

  Wilders moet maar zsm een gezin gaan stichten en zijn toekomstige kinderen aanmoedigen om in de zorg te gaan werken:
  De toenemende vergrijzing in NL, in combinatie met het onevenredig grote percentage allochtonen werkzaam in de zorg en de toenemende mentaliteit van “ga jij maar terug naar je eigen land” maakt “binnenlandse productie” van toekomstige bejaardenwassers/billenvegers etc. noodzakelijk.

 2. Zuid Afrika kan er ook wat van. Daar is een man die naar verluidt een 15 jarige had verkracht op straat gestenigd na zijn huis uit gesleept te zijn.

 3. verdomd, diezelfde meute had enkele dagen eerder een inbreker opgespoord: “De politie, die ook een helikopter inzette, komt woorden te kort om de ‘hulpagenten’ te prijzen voor hun doortastendheid”.

 4. sorry voor je leuke sappige vergelijking , maar Sharia heeft geen ruimte voor lynchmobs , dat is toch echt een stukje echt Westerse cultuur , Hoe fout en genadeloos sommige Qadis hun vonnisen ook mogen uitspreken , er is altijd een rechtszaak met een aanklacht en beraad..

 5. Burgernet is een daverend succes geworden, blijkens dit bericht.

  Elke brave burger mag iedereen aangeven die hem om welke dan ook reden niet aanstaat. Nog sterker – met hulp van nitro-kids en dergelijke knuppels is de jacht op allochtonen werkelijk geopend.

  Er zijn niet meer voldoende wilde dieren in Nederland om op te jagen daarom nu is blijkens het beurt aan de allochtonen gekomen om afgemaakt te worden.

  Dit is geen toeval.
  Indien Nederland een Europese democratie zou zijn, moesten gelijk Premier, Vice-premier en Minister van Binnenlandsemzaken zich voor de kiezers verantwoorden voor deze soort razzia’s.

 6. @Al Bakrastani: het ging mij vooral om wat er hier wringt: aan de ene kant is een bepaalde groep in dit land blijkbaar doodsbang voor islamisering en de ‘afschrikwekkende’ sharia, aan de andere kant eist hetzelfde volk steeds strengere straffen voor relatief lichte vergrijpen en schroomt men niet om er zelf op los te slaan. Maar ik begrijp je punt en je hebt natuurlijk gelijk.

 7. Al B., Jan Z. Zowel het een als het ander is traditie, geschoeid op den alouden bijbelschen leest: Oog om Oog, Tand om Tand. Bewijsvoering doet er niet toe.
  Wel het beste bewijs dat Dead Cat Wilders’ vermeende joods-christelijke-humanistische traditie niet bestaat, nooit bestaan heeft en niet kan bestaan, want een volkomen paradox.

 8. Cornelis . Het blijven herhalen van leugens maakt ze nog geen waarheid , Oog om Oog tand om tand is een Pre-Rabinaal Joods principe en van zowel de leerstellingen van Jezus als van Mohammed GEEN onderdeel … De eerste was alleen maar een spiritueel leraar die weinig uitspraken over de wet deed , en wanneer hij dat al deed duidelijk maken dat die wet niet klopte , zoals het “wie vrij van zonde is werpe de eerste steen ” De tweede had wel een bestuurlijke functie en maakte in alles duidelijk dat vergeven en mededogen vóór wraak dienen te komen …

 9. Al B. Ik leugens herhalen om ze waarheid te maken? Dank je vriendelijk.
  Lees mijn commentaar nog maar een keer en vertel me waar ik een leugen herhaal.

 10. Quote : “Zowel het een als het ander is traditie, geschoeid op den alouden bijbelschen leest: Oog om Oog, Tand om Tand. Bewijsvoering doet er niet toe.’ Is niets dan een leugen uit de Fundamentalistisch Atheïstische hoek… Jezus heeft zich überhaupt nooit over bewijsvoering uitgesproken , Mohammed was zo strak waar het bewijsvoering betreft dat wanneer er naar zijn voorbeeld recht gesproken zou worden zowel doods als lijfstraffen zo goed als nooit voltrokken zouden kunnen worden .. waarbij het bij doodsstraf dan nog de taak van de rechter is de familie van het slachtoffer er van te overtuigen van die straf af te zien … ( en wanneer slechts één van de familieleden ervan afziet mág die doodsstraf niet eens meer voltrokken worden )

 11. Al B. je aantijgingen over leugens hangen me een beetje de keel uit. En met de fundamentalistisch atheïstische hoek heb ik niets uit te staan. Elders hier heb ik het atheïsme evenzeer in twijfel getrokken als het geloof. Mijn punt ontgaat je kennelijk volledig.
  Ik heb het over TRADITIE, gebaseerd op een een uitspraak die zowel in het Oude als het Nieuwe testament en in de Koran opduikt. Dus ja, een traditie gebaseerd op een uitspraak in de schriften, graag misbruikt door de gemiddelde boerenlul met hooivork, honkbalknuppel en stuk touw, juist om zijn lust op wraak te rechtvaardigen.
  Men mag aannemen dat de religiestichters Jezus en Mohammed van de zuivere leer zijn, maar daar ging het in mijn commentaar dus duidelijk niet om. Het ging om traditie, gebaseerd op een uitspraak. Daar spelen de ongetwijfeld goede bedoelingen van Jezus en Mohammed nauwelijks een rol meer.

 12. Ok Cornelis , indien het je zoveel gelukkiger maakt mag je wat mij betreft alles op een hoop gooien , nuance verwachten waar je die zelf niet aanbrengt en boos worden wanneer je er op aangesproken word … Per slot van rekening schijnt de behoefte karikaturen te maken van de realiteit een algemeen Nederlandse levensbehoefte te zijn …

  dat je uitspraak “Zowel het een als het ander is traditie, geschoeid op den alouden bijbelschen leest: Oog om Oog, Tand om Tand. Bewijsvoering doet er niet toe.” duidelijk op Lynchmobs en Sharia lijkt te slaan , ach ik zal je daar niet verder mee vervelen … je bedoel het natuurlijk anders en het is je volslagen recht boos te worden wanneer het ons stomkoppen de helderziendheid ontbreekt die jij dan waarschijnlijk wel hebt ..

 13. Beste Al B, het is niet zozeer helderziendheid van atheisten (een atheist helderziend?) maar het is de sluier van het geloof die voor de ogen van atheisten ontbreekt.

Reacties zijn gesloten.