Malik Azmani (VVD) is een achterlijke crypto-PVV’er met aangeleerde Gooische RRRRRJJJ

En zo hebben ze ze graag in de VVD, nietwaer?

Waarom precies zou Azmani achterlijk zijn? Welnu, Azmani heeft het over potentieel een MILJOEN vluchtelingen. Dat is dus bijna 20 keer zoveel als in de immigratiepiekjaren van Nederland. Kan die man ALSJEBLIEFT naar de PVV getrapt worden, waar hij thuishoort tussen al die structureel aan discalculie lijdende hysterici waar het immigratie betreft? En waarvoor de PVV trouwens ook is opgericht, om ook absoluut debiel Nederland, voor wie zelfs het doorgaans verregaand gesimplificeerde VVD-programma te ingewikkeld is, rechts te laten stemmen? Waar Geert Wilders tientallen miljoenen moslims wil deporteren, die niet eens bestáán in Europa? Bij de VVD weten ze een zekere mate van achterlijkheid tenminste nog enigszins te maskeren, maar dat kan deze minkukel duidelijk niet.

Inmiddels is Geert Wilders natuurlijk compleet niet meer onder controle van de VVD, zoals je met dit soort macho-eikels altijd kunt verwachten, dus heeft hij inmiddels het halve SP-programma geadopteerd dat hij bij welke kans dan ook op regeringsdeelname binnen 9 uur zal opgeven, zoals hij reeds aantoonde met betrekking tot de verhoging van de AOW-leeftijd na de verkiezingen in 2010. Ik gun elke PVV-stemmer uit dat jaar dan ook van harte vele zeer oncomfortabele jaren vanaf zijn of haar 65e, waarin zij/hij voortploetert in een of andere kutbaan of de bijstand.

Gisteren had ik de eer, en dat meen ik zeer serieus, om – onder andere, ook qua eer – de van onschatbare waarde gebleken Flip van Dyke op de Grote Krapuul Barbecue in persoon te mogen ontmoeten. Ik bedoel: ik en diverse anderen op deze site maken ons regelmatig enorm kwaad over de verdomrechtsing van Nederland, en dan is het in je woede wel eens moeilijk om de koude feiten te onderzoeken en die effectief te rapporteren. Er is ook niets mis mee om die emoties in tekst om te zetten, maar als er nu iemand is die die feiten met ijzeren discipline en op uitmuntende wijze heeft gepubliceerd op diverse sites is dat Flip van Dyke. Ik zag zojuist dat dat met betrekking tot dit onderwerp ook alweer gebeurd is.

’s Mans motivatie bleek overigens, net als die van die andere uiterst nauwkeurige feitenregistreerder, Walter van der Cruysen (Wltrrr), de complete verbijstering door de toestand waarin hij ons land aantrof na enkele jaren afwezigheid rond de millenniumwisseling.

Maar goed, verder over Azmani. Kijk, aan de borreltafel krijg ik al de neiging glazen bier over dergelijke figuren leeg te gieten, al was het maar om die akelige scheiding in het haar te ruïneren. Maar dit soort volkomen achterlijke, debiele, ongetwijfeld De Toppers luisterende, afgrijselijk behang en dito gordijnen dan wel tuinornamenten uitkiezende, SBS6-kijkende maar zich desalniettemin tot de bovenlaag van onze bevolking rekenende figuren – omdat ze zich bij de VVD ingelikt hebben – krijgen dus ZEVENDUIZEND EURO per maand betaald om hun volkomen achterlijke, debiele zelf te zijn.

Azmani over immigranten:

“Vervolgens kunnen wij als Nederland kijken: zijn daar mensen bij die hier écht een toekomst hebben? Die we iets te bieden hebben en vooral: waar wij als land vraag naar hebben.”(AD)

De enige conclusie kan zijn dat zijn vader, inderdaad uitgenodigd om hier te komen werken (door VVD’ers, die een kans zagen werk te laten doen door mensen buiten Nederland die geen redelijk loon of arbeidsvoorwaarden zouden eisen) oneindig nuttiger was dan Malik. Want ik kan me werkelijk niet voorstellen wie gevraagd zou kunnen hebben om dit asociale, nare, onverklaarbaar omhooggevallen rotkereltje. De man is lid van de partij van de uitbuiters van zijn vader. Chapeau, Malik!

1 gedachte over “Malik Azmani (VVD) is een achterlijke crypto-PVV’er met aangeleerde Gooische RRRRRJJJ”

  1. Pingback: Ik herhaal: dit land is echt van iedereen! | Krapuul

Reacties zijn gesloten.