Leers (CDA): inburgeraar mag best wat leren van examen

Ach gut! Die Gerd toch! Dat hij dat zo maar goed vindt. Mensen die willen inburgeren zijn aan de goden overgeleverd en dat is geen fijne toestand, in dit geval de ambtenarengoden en echt, die uit de Griekse oudheid leken erg, maar deze kunnen er ook wat van.

Nu heeft Leers, onder druk van o.a. die vermaledijde Nationale Ombudsman (wanneer wordt die man eens ontslagen, vragen ze in Den Haag elke dag), toegegeven dat iemand die het inburgeringsexamen doet ‘er best iets van mag leren’. Alleen de toon al! Dat bevoogdende, dat hautaine!

Het is examen Scheidegger typen (als dat nog bestaat 😛 ). Hoewel, volgens mij kreeg je daar ook je resultaat in cijfers per onderdeel te zien en niet in een cijfer. Kortom, dit is de manier waarop Den Haag om denkt te kunnen gaan met mensen. Ze zijn lastig en moeten gewoon hun bek houden, als wij zeggen dat het een onvoldoende is, dan is dat zo. Heb je je verder niks over af te vragen. Wegwezen!

Wat toch het uiteindelijke doel is van dit kabinet, alle zwakkeren in de samenleving moeten maar gewoon oprotten. Wat ze vergeten is dat ze dan in de toekomst zelf hun k*tklussen op mogen knappen, daar kunnen ze dan geen enkele lage loner meer voor vinden, die zijn dan allemaal ‘opgerot’, Wit en niet wit, allemaal weg.

 

5 gedachten over “Leers (CDA): inburgeraar mag best wat leren van examen”

 1. Ik heb gemerkt dat het theoretische deel van het rijexamen vaak draait om semantische of tekstinterpretatie-truukjes. Alleen al om die reden zakten “allochtonen” in de zaal bij bosjes. Het praktische examen, ik ben er nooit voor geslaagd, hoeft niet meer…

 2. Weer zo’n flapdrol die wat clandestiens deed in het oostblokland. Wat een moreel hoogstaande man.

 3. Wat een onzin, voorkomen dat die vragen etc. online staan, ik ga eens zoeken ……….. die staan vlgs mij al online.

 4. En anders ga ik zelf zorgen dat die vragen online komen.
  Het gaat over de basis-inburgerings kursus/examen die potentieele nieuwe Nederlanders moeten doe in hun lan voor er een aanvraag gedaan kan worden voor een Machtiging tot Voorlopig Verblijf.Het eerste filter voor Leers et all.
  Als je b.v. een redelijke telefoonlijn hebt op Cuba en je doet die test mag je echt blij zijn dat je een beetje kan luisteren door de ruis heen.Nou ja, pfffffffffff

 5. De bedoeling is om die tentamen niet te kunnen halen.
  Hel bewust is het zo in elkaar gezet.

  Anders was de stof officieel te verkrijgen en zouden er ook borden aan onze grensovergangen moeten staan: ” We houden niet van buitenlanders”

  “Dit land is vooral voor eigen mensen”

  “Wie buitenlander is heeft geen gelijke rechten”

  “Je heb geen connecties, dan heb je ook geen leven”

  ” Ga nu gewoon weg!”

  War zeuren ze nog over?
  Die mensen hebben geen rechten, toch? (kbedoel allochtoontjes, buitenlanders?)

Reacties zijn gesloten.