Koeknuffelen, spiegelen met paarden en je eigen grafrede schrijven: bij de politie kan het allemaal.

Wellicht weet u het nog dat ik hier mijn gal spuwde over het ‘flinke’ ge-orakel van deze geüniformeerde tokkie.

Zijn onderknuppels bonzen wellicht binnenkort bij u op de deur in het holst van de nacht ten einde de anus te vingeren van u of één van uw medebewoners in de niet aflatende strijd om ‘ons’ mooie Nederland van vreemde smetten vrij te houden.

Maar lees ook even dit uit een programma dat gaat over waar die ‘flinkerds’ als aan boven gerefereerde meneer Bouwman uw belastinggeld nog meer aan gespendeerd hebben behalve aan het ophitsen middels Tweets van de bevolking tot NSB-praktijken en het najagen van plantjes om zo het corporatisme een dienst te bewijzen en u te laten juichen over de politiestaat:

” Zo kon het gebeuren dat mensen van de politie – ogenschijnlijk een machobedrijf  – ook dingen deden als: koeienknuffelen, spiegelen met paarden, mediteren, je eigen grafrede schrijven, gedichten maken en zo nog een heleboel meer.”

Als het niet zo in- en intriest was, kon ik nou iemand mijn grafrede laten schrijven omdat ik niet meer bij zou zijn gekomen van het lachen.

3 gedachten over “Koeknuffelen, spiegelen met paarden en je eigen grafrede schrijven: bij de politie kan het allemaal.”

  1. Ralph, dat was lachen. Ik heb de reportage niet uitgezeten, anders zou ik erin zijn gebleven. Dat zou jammer zijn, want ik zie uit naar nog meer goede stukjes en nuttige links van je (zoals bijv. de links over ‘fracking’)

  2. Jongus , Jaap is doot, hij was een toffe peer die altijd een gijntje maakte, hij had op studie vakansie in New Jork nog geleerd hoe een ontstopper-steel in de reed van een zwarte te dauwe .. van de polisie daar … en hij sou nooit een maat verraaie omdat die zo’n Turk of marrokaan in elkaar schopte .. einde ..

Reacties zijn gesloten.