Kamervragen aan Teeven over uitzetting meisje met leukemie

Gelukkig, wij zijn niet de enigen die zich hier over opwinden, er gaan dan tenminste wel kamervragen gesteld worden aan Teeven over zijn laatste nazi-actie. Beter zou natuurlijk een debat zijn waarbij Teeven ditmaal wel een welgemikte trap onder zijn reet krijgt. Immers, hij had beloofd voortaan een ‘menselijke maat’ te zullen hanteren, iets waar hij zich overduidelijk niet aan gehouden heeft.

10 gedachten over “Kamervragen aan Teeven over uitzetting meisje met leukemie”

 1. Jammer is dat het (op)Teeven-beleid minimaal nog een paar jaar zal doorgaan. Er komen Kamervragen, de bewindslieden doen een plas (verontschuldiging), en alles blijft zoals het was.
  Zowel de VDD als vooral de PvdA zijn doodsbang voor verkiezingen, waarin ze gedecimeerd zullen worden.

 2. Helaas is dit tipje sluier want dit soort hartbrekende toestanden doen zich aan orde vd dag voor.

  Ook dat kinderpardon stelt niks voor.

  V.w.b. Bah naar Guinee, daar geldt voor klootjesvolk negatief reisadvies.

  En, inmiddels zijn ze ziekenhuis alweer uitgetrapt omdat ze geen geld hebben.

  http://t.co/9pnOgqk38q

 3. Een beetje ophef ontstaat alleen als de media erop springen en die doen dat alleen wanneer het in hun ogen “schrijnend” is. Bij een defecterende Rus en een jong, ziek meisje. Niet bij moslims en zwartjes, dat zijn namelijk allemaal “gelukzoekers”. Dat uitgerekend Gesthuizen ( http://tinyurl.com/cmc3fs3 ) daarop aanspringt is tekenend.
  Teeven zal, na zijn doorslaggevende argument “Maar we wisten helemaal niet dat ze leukemie had” wel weer een tikje op de vingers krijgen, met het advies dat toch nooit meer te doen en gaat over tot de waan van de dag

 4. de media bepalen zoals altijd de beeldvorming bij dit soort wantoestanden, Afrikanen en Moslims of een container vol dode Chinezen ter kennisgeving, een blanke vermoord in Zuid-Afrika, wekenlang rapportages.

 5. Waar zijn CU, CDA en vooral SGP?
  “Ik had honger en gij hebt Mij te eten gegeven, Ik had dorst en gij hebt Mij te drinken gegeven, Ik was vreemdeling en gij hebt Mij opgenomen. Ik was naakt en gij hebt Mij gekleed, Ik was ziek en gij hebt Mij bezocht, Ik zat in de gevangenis en gij zijt tot Mij gekomen.” (Matteus 25, 35-36)

 6. Wanneer accepteert men nu eens dat dit geen foutjes zijn, maar bewuste politiek.Men moet het asielzoekers zo onaangenaam mogelijk maken. Nu dat doe je zo!

Reacties zijn gesloten.