Joke Kaviaar: de bijvangst van Fred Teeven

Als je een leugen maar vaak genoeg herhaalt, gaan mensen het vanzelf geloven. Fred Teeven is daar goed in. “Nu en nooit illegalenjacht”, zegt hij deze week. Als het niet zo triest was, zou ik er om kunnen lachen, zo bespottelijk en doorzichtig is deze leugen. Het gaat hier om de vangstquota voor illegalen, die al jaren gebruikelijk zijn. De Tweede Kamer heeft dat nu weggestemd.

In één ding heeft Teeven wèl gelijk: dat verandert niets. De politie doet dat namelijk toch wel, jagen op illegalen, of er nu een beloning op staat of niet, en bovendien werden die quota niet gehaald. Wel of geen vangstquota is louter symboolpolitiek bedreven door de PvdA van Diederik Samsom om de achterban koest te houden nu ‘illegaliteit’ strafbaar wordt gesteld en het niet gelukt is om de criteria voor het buitenschuldcriterium te versoepelen.………. (Lees verder bij de bron van dit artikel)

Via: Doorbraak

1 gedachte over “Joke Kaviaar: de bijvangst van Fred Teeven”

  1. Het volgende is een hele goede definitie ook met betrekking tot het geval van onze vaderlandse Sintaklaas wiens echte naam is JanPietrszoonCoen met zijn zwarte slaafjes:

    “Het racisme is verankerd in de hoofden en de onderbuiken van alle lagen van de Neederlandse bevolking, van de agent op straat tot in de top van de Haagse politiek. Het is zo diep geworteld dat mensen het niet eens door hebben.”

    Ik heb reeds met duizenden mensen gesproken en heb me altijd verbaasd dat ze niet eens beseffen hoe racistisch ze zelf zijn.

Reacties zijn gesloten.