Ivo Opstelten wil criminele infiltranten

Ivo Opstelten wil criminele burgers als infiltranten in gaan zetten. En dan maar hopen dat je niet betrapt wordt want dat zou je doodvonnis betekenen. Jeroen Recourt (PvdA) is enthousiast en heeft al enkele doelgroepen op het oog namelijk chauffeurs en accountants. Zij kunnen dan zo het criminele circuit verlaten en er ondertussen informatie over verschaffen.

Dit alles is noodzakelijk omdat de criminele groepen steeds zwaardere middelen inzetten. Hennep legaliseren is geen optie natuurlijk.

U mag verwachten dat, mocht dit onzalige plan doorgaan, er meer afrekeningen zullen gaan plaatsvinden. U weet wel, gasten van een zeker allooi, die met scooters langs scheuren boven de toegestane snelheid en dan pang doen. Met als resultaat een dooie accountant en/of chauffeur.

Ik kom nog even terug op de hennepjacht die in Nederland gaande is. Dit werkt in het voordeel van de criminaliteit. Wetgeving die zaken als deze decriminaliseren lijkt me een heilzamer weg.

Criminelen infiltreren in de vorm van decriminaliseren van illegale zaken die iedereen ’toch’ gebruikt komt veel harder aan dan het onzalige plan van Minister Ivo Opstelten.

Verder wens ik de chauffeurs en accountants die wel eens bijschnabbelen in het bedenkelijke circuit, in deze zware tijden veel wijsheid en een lang leven toe. En agenten, ga eens boeven vangen in plaats van hennepplantjes plukken.

6 gedachten over “Ivo Opstelten wil criminele infiltranten”

 1. Ivo Opstelten is niets anders dan de wingman van Teeven.
  Ze opereren in altijd in duo, dat weten we tegenwoordig uit de stroomstoringen.

  Nu moet Teeven even uit het wind gehouden worden, dan neem de wingman de zaken over.

  Indien men de echte hooggeplaatste criminaliteit niet meer wil bestrijden, dan moet je op zoek naar nieuwe criminelen.
  Inderdaad ben ik het mee eens – de trend in de hele wereld is decriminalisatie van het hennep en geleidelijke legalisatie.

  Doch in ons land zijn we vooral bezig met het invoeren van de Totalitaire Neoliberale Corporatieve marktsysteem ten bate van enkelingen.
  Stem VVD!

 2. Ivo Opstelten en Schreibtischmörder Teeven alsook de rest van die hele PVVDA-kliek lijken me al genoeg als criminele infiltranten.

 3. Ah Opstelten weer. De man die onder ede het hele land bedonderd. WTF is dit!

  Hij zoekt werk voor die Hooijmaijers dan hoeft die klootzak niet te zitten.

  It takes one to know one. VVD infiltreert VVD. En dan zeggen “ik zag niks verdachts” nee want dat herken je niet als zijnde crimineel natuurlijk. VVD tuig!!!

  Echt tijd dat de VVD verboden wordt. Ze zijn staatsvijanden van ons allen.

 4. Hennepteelt bedreigt ons allen, en het is zoveel veiliger om hier wat aan te doen dan bijvoorbeeld de echte criminaliteit, b.v. vvd ers aan te pakken.

 5. @5, LRD, Tuirlijk de zoveelste doofpot die tot aan de hoogste bestuurstructuren van Nederland reikt.

  Opvallend, mis ik in de tabel/tijdlijn waar je link naartoe verwijst enige melding van het verdachte dood van Van Traa, die echter tot dan toe alleen de eerste fase van zijn werk had verricht – de criminele werkwijze van de opsporingsinstanties bloot te leggen. Vervolgens zou hij doorgaan om de corrupte overheden bloot te leggen, oftewel de Maffia bloot te leggen.

  “kwam de commissie andere misstanden op het spoor. De belangrijkste daarvan waren dat er 15.000 kilo cocaïne door dubbelinformanten van de politie het land in was gesmokkeld. Volgens de commissie is dit gebeurd met medewerking van corrupte politie- en douanefunctionarissen. Die importen zouden zich bovendien niet hebben beperkt tot de periode 1991-1994, maar nog steeds doorgaan.”

  “Maar nog steeds doorgaan..”

  Wie wordt dan de baas van deze “infiltranten” branche die de genadeschot aan de Rechtstaat wil geven: Opstelten, Recourt of Teeven?

  Het kan best lucratief worden en Van Traa is al lang weggewerkt.

Reacties zijn gesloten.