Illegalenquotum afgeschaft: in elk geval één naziplan van Teeven gestopt

Wat het afschaffen van het zogenaamde illegalenquotum in de praktijk uitmaakt is wat moeilijk te beoordelen – veel volgens Joël Voordewind, maar weinig volgens Fred Teeven – maar het is in elk geval mooi dat staatssecretaris Teeven hier even een halt wordt toegeroepen.

Dat het vrijwel niks uitmaakt, zoals Teeven beweert, is natuurlijk flauwekul, want waarom bestond die richtlijn van 4000 op te pakken illegalen anders? Natuurlijk wist hij al van tevoren dat dit zou gaan gebeuren, want dit moet van tevoren in de regering besproken en aan de PvdA gegund zijn, zodat die nog iets van een schijn op konden houden niet voor de zoveelste keer volledig mee te gaan in rabiaat-rechts beleid. En, toegegeven, de PvdA verschilt hier ook van bijvoorbeeld het CDA, dat de motie immers niet gesteund heeft. Maar goed, het CDA probeert de laatste tijd de VVD dan ook rechts in te halen.

Niettemin, goed punt gescoord door Joël Voordewind, die weliswaar nogal extremistische opvattingen heeft met betrekking tot Israël, maar die op het gebied van immigratie en vluchtelingen vertrouwd kan worden een fatsoenlijk en humaan standpunt in te nemen. De CU is dan ook al jarenlang de enige partij die de naam christelijk in het vaandel voert bij wie ook daadwerkelijk iets van die levensbeschouwing terug te vinden is in hun politiek.

4 gedachten over “Illegalenquotum afgeschaft: in elk geval één naziplan van Teeven gestopt”

 1. “Dat het vrijwel niks uitmaakt, zoals Teeven beweert, is natuurlijk flauwekul”

  Alles wat die-aldus-zo-benoemde-krijmfaiter zoal uitademt ís -per definitie- (VVD-) flauwekul!

  ” License Plate Recognition Technology

  Evidence Rating: No Effects – More than one study”
  https://www.crimesolutions.gov/ProgramDetails.aspx?ID=318

  En dat type lui, bepaalt ‘het lot van het individu’, bij krachtte van een krabbel op een papiertje..

  Werkelijk, weg met die Teeven. Vehikel van onderbuikend Nederland. Pensioen en/of riant wachtgeld. Maar…WEG, op z’n Maassens.

 2. @, Naar zo’n tuigdorp van Jorritsma…waar flink met de deuren geslagen wordt 🙂

Reacties zijn gesloten.