Identitair Verzet: Dommer kunnen we het niet maken

De Neonazi’s van Identitair Verzet klommen op een moskee in Leiden om te protesteren tegen het Salafisme. Wat deze idioten echter niet doorhadden is dat de Al Hijra Moskee in Leiden GEEN SALAFISTISCHE MOSKEE is. Het is één van de moskeeën die zich keihard opstelt tegen radicalisering en Jihadisme. Hoe ik dat weet? Wel, ik ken nogal wat islamitische jongeren die daar regelmatig hun geloof beleven.

De IDIOTEN van Identitair Verzet mogen proberen wat ze willen met hun zogenaamde verzetsdaden, het blijven niet meer dan een stel minderwaardige patjepeeërs met het IQ van -1.000.000 en het EQ van een steen. Deze mensen dienen echter wel serieus genomen te worden. Niet vanwege hun mening maar omdat zij een duidelijk gevaar voor de Staat en de Democratie vormen met hun abjecte ideologie. Net als hun nevengroep Pro Patria dienen zij met alle mogelijke wettelijke middelen bestreden te worden.

Antifascistische onderzoeksgroep Kafka heeft deze organisatie eveneens onder de loep gehouden en wat daaruit duidelijk wordt is hoe onfris deze groep randdebielen werkelijk is.

Er dient dan ook KEIHARD opgetreden te worden tegen deze rechtsradicalen. En als ze burgeroorlog willen kunnen ze die krijgen. Want er zijn in Nederland gelukkig nog meer dan genoeg mensen die zich herinneren wat de nazi’s hebben geflikt en die, net als vele anderen in Europa op zullen staan indien nodig en zullen zeggen:

NIE WIEDER!

Kom dus maar op kaalkopjes. We lusten jullie rauw.