Humaner asielbeleid Fred Teeven heeft alweer tot twee nieuwe zelfmoordpogingen geleid

Twee weken geleden stak in Detentiecentrum Rotterdam een asielzoeker zijn matras in brand, en daarna stak een andere zichzelf nog met een mes. Er zijn klachten over slecht en te weinig eten, de  gezondheid van mensen in Detentiecentrum Rotterdam gaat zienderogen achteruit.

Misschien dat men Teeven tijdens de Algemene Beschouwingen nog eens aan de tand kan voelen hoe het staat met zijn strafkamppraktijken.

Voor meer details, lees verder op Deportatieverzet.

2 gedachten over “Humaner asielbeleid Fred Teeven heeft alweer tot twee nieuwe zelfmoordpogingen geleid”

 1. “Van mensen met hartkwalen of levensbedreigende ziektes gaat de gezondheid en geestelijke weerbaarheid zienderogen achteruit. Bezoekers horen klachten over bewakers die de vluchtelingen met haat in de ogen hun dagelijkse eten afgeven. De sfeer in het centrum wordt door de vluchtelingen zelf als wanhopig en sinister beschreven. Ook tijdens de acties van de actiegroep worden iedere keer wanhoopskreten gehoord. Alle vluchtelingen klagen over het slechte en
  weinige eten. Men gaat slapen met een hongerbuik.”
  Degenen die die mensen bovenstaand aandoen zijn begaan misdaden tegen de menselijkheid.
  Dat geldt voor Schreibtischmörder Teeven tot en met het schorem dat ‘met haat in de ogen….’
  Zie hier de ‘participatiesamenleving’ van Lodewijk met dezelfde hobbies als Stuckart en Heydrich Asscher in de praktijk.
  Foltering, racisme, haatpropaganda, dwangarbeid en uitsluiting heten ‘partcipatiesamenleving’ en concentratiekampen heten ‘detentiecentra’ terwijl deportatie ‘uitzetting’ genoemd worden. Het verhullende jargon om misdaden tegen de menselijkheid te verdoezelen en de wereld te misleiden lijkt sterk op dat van Nazi-Duitsland.
  In de Tweede Kamer zal niemand zich daar druk over maken: daar heeft men op 4 April j.l. immers al vastgesteld dat mensen een ‘probleem’ zijn.
  Wij zullen echter niet vergeten wie de pet van het fascisme op hadden in de dagen van het bruine tijdperk dat ongetwijfeld op een dag roemloos ten einde gaat…

 2. “zijn matras in brand”

  Bij een ‘allang’ niet meer bestaande AZC, had ik een gozer die nogal wat stappen verder ging. Ik ben met hem mee gegaan … naar een dwangbuis.

  “Misschien dat men Teeven tijdens de Algemene Beschouwingen nog eens aan de tand kan voelen hoe het staat met zijn strafkamppraktijken.”

  Via ‘de voorzitter’, dat is.

Reacties zijn gesloten.