Het nieuwste Nazistische plan van Fred Teeven. Gevangen ? Zelf betalen graag !

GevangenisCelHok12nov.jpg.crop_displayWaar in de Tweede Wereldoorlog de Duitsers het heel normaal vonden om na executies en gevangenschap de rekening voor de kogel, de kist en het verblijf in de Gevangenis bij de nabestaanden te presenteren zien we dat in het huidige Nederland de Overheid, en in dit geval de heer Teeven dit Duitse gedrag een warm hart toedragen.

De gevangene dient zelf te betalen voor zijn gevangenschap, tot 16 Euro per dag, en als het aan de Staatssecretaris ligt moet de veroordeelde ook bij gaan dragen aan de totale kosten van opsporing en rechtsgang.

Heil Opstelten, Heil Teeven, en Heil de huidige Regering.

Lees hier meer.

Met een welgemeend Sieg Heil sluit ik dan ook af.

13 gedachten over “Het nieuwste Nazistische plan van Fred Teeven. Gevangen ? Zelf betalen graag !”

 1. Moeten we van opkijken dat de neoliberalisme c.q. Thatcherisme heden zijn hoogtij in Nederland viert?
  We doen alsof we niet weten wie aan de macht is, tja.
  Alles moet geprivatiseerd worden – neoliberaal men is met de Gezondheidszorg gestart, maakt daar corporatief vette winsten mee en loert nu opgewonden naar de volgende Gouden Ei – de gevangeniswezen.

  Het voorstel van Teven/Opstelten komt op Privatisatie van de gevangenis wezen neer.
  Na deze regeringsperiode zal Teeven zijn lievelingen beroep uitoefenen – Gevangenisdirecteur en straks vette winsten mee gaan kloppen.

 2. Uit je laatste link (zeer de moeite van het lezen waard):

  “Bij plaatsing van een jeugdige in een justitiële jeugdinrichting neemt de overheid (een belangrijk deel van) de verzorging van de jeugdige over en daarmee ook de kosten voor het onderhoud van de jeugdige. Onderhoudsplichtige ouders dragen daarom bij in de kosten van het verblijf, wanneer deze voor rekening van de overheid komen “.

  Over niet al te lange tijd moet je de hele detentie zelf betalen, of je familie.

 3. In feite betaalt de familie van een gevangene nu ook al mee aan de vrijheidsbeperking van het familielid middels de algemene belastingen. Datgene dat verandert met dit voorstel is dat de rest van de samenleving iets minder hoeft te betalen voor andermans misdaad.

 4. Maar veel woorden maak je er niet aan vuil hè? Wat is je oplossing? Wilders stemmen?

 5. Maar de stompzinnige, racistische en rancuneuze Telegraaflezers en POWNed-kijkers zullen maar wat blij zijn met dit gore nazi-plan van Schreibtischmörder Teeven. Immers, het voelt zo lekker aan in de onderbuik…

 6. Strak plan! Hadden onze politici al veel eerder moeten invoeren!

  Nog meer recidivisme/ draaideurcriminelen!

  Schuldig tot het tegendeel is bewezen! Ga maar naar de rechter!

  Oh, wacht…
  http://www.nu.nl/binnenland/3673899/minder-mensen-rechter-hogere-kosten.html

  Nederland gáát zoveel veiliger worden, dankzij de VVD/ PvdA coalitie! Toch?

  _

  Zeg, van Dongen, ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik heb er geen enkel probleem mee om een paar eurocent aan belasting (meer is het namelijk niet per hoofd van de bevolking) neer te leggen, zodat die “criminelen” gepaste begeleiding krijgen. Juist om recidivisme te voorkomen, zoals menig criminologisch onderzoek telkens uit blijft wijzen.

  Deze maatregel werkt dus juist recidivisme in de hand. En dus brengt het uiteindelijk hogere kosten met zich mee.

  Echte criminelen, zoals bijvoorbeeld die hierboven aangehaalde Sipko Schat, lachen om die zestien piek. Iemand (of familie van) die mogelijk vanuit (financiele) nood de wet overtreedt daarentegen…Hoeveel Nederlanders “leven” er nog maar op armoede niveau? 28% van de bevolking, las ik ergens.

  Maar miep jij maar lekker over een paar eurocent.

 7. Goed gezegd Marc, ik denk echter alleen niet dat iemand als die van Dongen gevoelig is voor feiten en rationele argumenten. De onderbuik, dat voelt zoooooooooveel lekkerderrrrrrrrrrrrrr.

 8. Dit ga je krijgen in de eu waar Merkel lid van is Nederland krijgt ook van die trekken
  Nederland heeft niks geleerd van de oorlog ze
  Die Teven is een gevaarlijke man Net als Rutte die twee kanten op spreekt

Reacties zijn gesloten.