Gewelddadige staatssecretaris V & J echte Charlie

Je zou zeggen dat wanneer iemand politicus is, veel aan de weg ook timmert op social media en op een dag staatssecretaris of minister wordt, hij of zij wel tegen kritiek kan en lastige vragen niet ziet als iets om voor weg te lopen.
Mis. De man die joelde dat het Europees Hof te bemoeizuchtig is naar zijn zin en wel eens even flink gekortwiekt mag worden, blijkt een angstig schijtkonijntje te zijn. Hij zou zo in één fractie kunnen zitten met PVV’er Ahmed Marcouch die ook al zo’n ‘flinkerd’ is.

Marrek Boerema is een twitteraar die talloze politici en andere figuren die op twitter actief zijn vaak en effectief confronteert met hun eigen uitspraken en met hun – mijn kwalificatie – eigen ‘flinkheid.’
Nou en daar kan die flinke Klaas Dijkhoff niet tegen:

Dijkhoff VVD  blokkade

Een echte Charlie dus die Dijkhoff. Je vraagt je af hoe dat op zo’n ministerie dan toegaat. Ik neem aan dat daar ook wel eens mensen zijn die kritische vragen stellen aan de baas of zijn dat allemaal hielenlikkers en slijmballen die te schijterig zijn om voor hun opvattingen uit te komen?
Verder lijkt het me dat Dijkhoff ook niet iemand is waar vluchtelingen die zuchten in de hel op Aarde die zijn voorganger gecreëerd heeft veel illusies over hoeven te koesteren.
De man propageert – zie de hieronder door hem in zijn tijdlijn geplaatste afbeelding – geweld en wenst net als de ‘premier van alle Nederlanders’ jongelui dood.
Niet echt iemand die veel empathie aan de dag legt voor mensen die het wat minder getroffen hebben in het leven dan hij, denk ik dan.

VVD geweld