Een geheel nieuwe dimensie voor NSB-land Nederland

Dat is wat Partij van plucheklevers no matter what v/h PvdA Tweede Kamerlid Jeroen Recourt wil met zijn pleidooi voor het inzetten van wat hij noemt ‘criminele advocaten’ als informant aldus een groot stuk dat gisteren verschenen is op de site Advocatenblad.nl.

Inmiddels heeft Cees Korvinus, strafrechtadvocaat, meer dan terecht de vloer aangeveegd met dit krankzinnige idee van het voor de inhoud gaande Kamerlid Jeroen Recourt.

Dat volkomen van de pot gerukte idee om advocaten als een soort Stasi Informelle Mitarbeiter te laten functioneren samen met het feit dat het het geteisem is van GeenStijl en de rest van de Telegraaf Media Groep dat bepaalt of iemand op proefverlof mag of niet zou bij iedereen die de rechtsstaat nog enigszins als belangrijk beschouwt en het land niet helemaal wil overgeleverd zien aan de schreeuwers met de grootste bek en de meest doortrapten met de minste scrupules alle alarmbellen moeten laten afgaan.

Welke beroepsgroep is de volgende van wie de kontlikkers van extreem rechts met een stel racistische hufters en schedelmeters in de eigen gelederen (ja Bart Schut, het massamoordverheerlijkertje  van ‘verschillige’ JOOP.nl, begin maar weer te joelen en te krijsen want ik doel inderdaad wederom o.a. op Lodewijk Asscher) verlangen dat ze een verlengstuk worden van een overheid die reeds enige tijd al angstwekkend veel op een politiestaat lijkt Jeroen Recourt?

Wie? Leraren? Buschauffeurs? Winkelpersoneel? Verplegend personeel? Schoonmakers? Wie?

Ook Jeroen Recourt kan beter de straat op geschopt worden. De dwangarbeid in van die frisse clubgenoot van hem Jetta Klijnsma.

2 gedachten over “Een geheel nieuwe dimensie voor NSB-land Nederland”

  1. Het link werkt niet en daardoor is het niet mogelijk de aangewezen artikel te lezen.

    Doch zal ik standpunt op de voorgestelde thema nemen omdat het van algemeen belang is.

    In een Politiestaat oftewel binnen de Dictatuur is er geen onderscheiding tussen de verschillende diensten. Iedereen spioneert op iedereen ten bate van een kleine groep plutocraten.

    Blijkbaar leeft deze kamerlid nog in 1984.

Reacties zijn gesloten.