Frisse koppies gewenst bij de Haagse heilige hermandad

De smerissen in actie hier, die even niet fotootjes op het net te zetten hadden van mensen die zij thuis kwamen ophalen, hebben in meerderheid kaalgeschoren koppen. Dit is uiteraard niet om een zekere politieke gezindheid uit te dragen, dat begrijpt u, maar gewoon omdat het lekker fris en echt Nederlands staat.
13 december 2012, Den Haag

5 gedachten over “Frisse koppies gewenst bij de Haagse heilige hermandad”

 1. @1. Welnee joh, normaal gesproken zijn politieagenten helemaal niet van die dommekrachten die zonder zich af te vragen wat de morele legitimiteit is van de bevelen die ze krijgen er maar op los knuppelen.
  Het zijn eigenlijk hele lieve, zachtaardige, gevoelige typjes met een zeer hoog moreel besef die niets liever doen verwaarloosde vrouwtjes uit vervuilde kamertjes halen. En daar natuurlijk uitgebreid op twitter een veer over in hun eigen reet steken.
  Flikker toch op, het is tuig van de richel wiens miserabele ego alleen maar gestreeld wordt door ‘Befehl ist Befehl’ want anders zijn ze helemaal compleet mislukt in het leven.

 2. @2 Sorry maar ik flikker niet op, het is erg triest om te zien hoe het niveau op deze site aan het kelderen. Moet je eens zien met wat voor felheid je reageert. Dan ben je zelf toch geen haar beter dan de mensen die jij zo verafschuw. Absoluut zitten er bij de politie rotte appels zoals ze overal zitten in de samenleving maar om nu haardracht daarmee te vergelijken is raar en voor het gemak worden 65000 agenten over 1 kam geschoren. Hou toch gewoon de eer aan jezelf en ga een inhoudelijke discussie aan over hoe dit (politieoptreden) te veranderen ipv zo te reageren.

 3. Er valt niks te veranderen aan het optreden zolang de wetgeving niet veranderd.
  Agenten mogen en kunnen niks, want elke handeling die ze doen moet in de detail op papier.
  doen ze het rustig aan worden er vraagtekens bij gezet en doen ze het wat ruiger ook.
  En wat die discussie aangaat ? laat maar . We kunnen discuseren wat we willen , heeft geen nut. wie luisterd er naar over hoe het zou kunnen gaan ? of wat er veranderd zou moeten worden .

 4. @4 Als we die discussie niet aangaan kunnen we net zo goed op ons rug gaan liggen met onze pootjes in de lucht.

Reacties zijn gesloten.