Fred Teeven is een incompetente, gevoelsarme leugenaar

Wanneer is het godverdomme nu eens afgelopen met die Teeven?? Mensen plegen zelfmoord ten  gevolge van enorme fouten onder zijn verantwoordelijkheid, worden onrechtmatig uitgezet onder zijn verantwoordelijkheid, worden mishandeld onder zijn verantwoordelijkheid, kinderen worden doodziek uitgezet onder zijn verantwoordelijkheid, en nu blijkt hij ook gewoon keihard beloftes over het in kale isoleercellen opsluiten van hongerstakers, die hij reeds in 2011 deed aan de nationale ombudsman, niet na te komen. De man blijkt op zijn minst incompetent, lijkt volkomen gevoelsarm te zijn en nu waarschijnlijk dus ook gewoonweg onbetrouwbaar. Wat moet hij nog doen om wél gedwongen te worden op te flikkeren? Hoogstpersoonlijk een asielzoeker in elkaar slaan op werkbezoek of zo?

24 gedachten over “Fred Teeven is een incompetente, gevoelsarme leugenaar”

 1. Ff offtopic ontopic. Net weer tenenkrommende rechtsmensen horen zeggen dat links de pvda de schuld is van dit zogenaamde linkse kabinet….VVD de grootste partij…. Maar blijkbaar niet aan de macht. Mag ik nu rechts openlijk uitmaken voor subwezens want dat predikaat hebben ze aan zichzelf te danken ik kan daar als sociaal bewogenen niks aan doen. Krankzinnig zijn ze bij met name de VVD……

 2. @ 3 Geef eens een link a.u.b. ik kan dat effect niet googlen ik krijg allemaal niet ter zaken doende uhhh zaken. 🙂

 3. “die hij reeds in 2011 deed”

  Teeven deed wel vaker wat fout binnen z’n vele functies…(veel) eerder ook al. Zijn curriculum laat voor zich spreken.

  __

  @2, als je doelt op het stuk van Ed Sinke in de krant voor de echt keigoeie mensen [ http://www.volkskrant.nl/vk/nl/3184/opinie/article/detail/3492524/2013/08/15/VVD-laat-kabinet-en-Rutte-zo-snel-mogelijk-vallen.dhtml ] .. dan kan je uiteindelijk alleen maar lachen, om zo’n zoveelste “door ‘links’ getergde (zelfbenoemde) Liberaal van VVD huize”.

  Ik citeer Ed:
  “En dan is er nog de onbegrijpelijk slecht getimede beperking van de hypotheekrenteaftrek, die heeft geleid tot een complete stagnatie van de woningmarkt.”

  En dan…

  Ik bedoel maar, hoeveel debiele kortzichtigheid wil je hebben in één zin. Alle verdere factoren maken niet uit, links heeft ‘het’ uiteindelijk gedaan. Prachtig toch?!

 4. @ 5

  Ja dat en verder dit. Iemand was daar weer scherp op. Iemand die wel kennis van de geschiedenis heeft.

  Hier de opmerking

  “Maar ja, de VVD bezigde eerder ook maar al te graag ‘de puinhopen van Paars’ terwijl ze daar jaren mede het beleid bepaalden…. Stelletje hypocriete leugenaars zijn het. ”

  Hoe krijgen ze het toch weer verkocht die VVDers. Dan is de conclusie dat rechtsen minder begaaft zijn toch gewoon waar……

  Hier meneer een drol … 10 euro aub… “smak smak smak”…. BAH!
  Hier meneer weer een drol …. 100 euro aub “smak smak smak”…. BAH!

  etc….

 5. De voice van Ed Sinke ook beluisterd op Radio1, te triest voor woorden.
  Maar over Teeven wil ik natuurlijk wel een vraag stellen.

  Heeft iemand enig idee welke chantage dit slecht sprekende mannetje op zo’n hoge functie heeft gebracht?
  Wat weet hij dat wij niet weten en ook niet mogen horen?

  Normaal gesproken zou hij niet eens bij een rechtbank kunnen werken als koffiejuffrouw.
  Hoe komt ie dan waar ie zit?

 6. “Heeft iemand enig idee welke chantage dit slecht sprekende mannetje op zo’n hoge functie heeft gebracht?”

  Euh….Ik zelf niet, euh… maar wat ik wel weet is dat de staat Nederland het niet echt zo op heeft met klokkenluiders. Overigens niet alleen NL. Zet http://collateralmurder.com/ af tegen de rethoriek (blabla) rondom die Amerikaanse soldaat https://en.wikipedia.org/wiki/Bradley_Manning. Of dichterbij huis https://nl.wikipedia.org/wiki/Ad_Bos

  Sommige mensen hebben er blijkbaar nogal moeite mee dat bepaalde feiten ten alle tijde naar voren zullen komen. Wat zal Teeven zijn innerlijke stem eigenlijk zeggen? 😉

 7. We kunnen praten wat we willen maar de bijval voor rechts die ik lees is dat er andermaal een uiterst rechtse regering komt. En dan gaat het hard met sterfgevallen…..

 8. TEEVEN heeft in de IRT affaire bepaalde mensen uit de wind gehouden ,en weet donders goed waar en wie het geld wat er mee verdient is in zijn zak gestoken heeft .En dat waren niet het zogenaamde Konings koppel .Laat hij maar eens vertellen hoe het kon dat zijn vriendje JANSEN van de FIOD opeens uit die dienst stapte en eigen sportscholen begon na opheffing van het IRT .En zo zijn er nog wel enige uit die tijd bij zowel FIOD als justitie .En waarom houd hij een van de Caransa ontvoerders de hand boven het hoofd En waarom zorgde hij dat mink zijn deal werd blootgelegd .dat is maar een klein tipje van de sluier die zijn dubbelspel bloot geeft

 9. In dat artikel sorry voor the offtopic ontopic begint rechts wederom links de schuld te geven. En als links dan zegt ho ho gedeetelijke waar of niet waar (dat laatsten). Blijft rechts leugens te verkondigen dat linksen altijd rechts de schuld geven terwijl ze zelf zoals gewonelijk daarmee begonnen. Ik trek het niet meer….. Ik …. Mijn brein is hiervoor te klein….. En teeven moet ook in het gevang net als de rest..

 10. Laten we gewoon de waarheid zeggen. Het is een hele hele hele hele enge en zwaar foute meneer.

 11. Something is not right, rife with errors from top to bottom, leading to suspicion of motive. If the administration knew about the problems and chose not to prevent them, then clearly something is rotten in the state of the Netherlands.

 12. Millieu wat ook een mensen/dierenrecht is net als mensenrechten zoals een eerlijk process of gelijke kansen of gezondheidszorg….. Daar heeft rechts schijt aan tenzij je een rijke blanke hufter bent.

 13. @7
  Chantage – en wat voor – ja, als hij het zonder succes deed zat hij daar niet. Het zal wel niet alleen over cocaïnegebruik gaan.

 14. Ergens las ik een stukje van iemand die zei – en ik citeer even uit mijn hoofd – dat als die Schreibtischmörder (uitsluitend mijn kwalificatie) Teeven ‘een zwarte Afrikaanse dictator geweest was, hij nu in de Scheveningse gevangenis zou zitten’. En zo is het maar net.
  Hopen en er aan werken dat die dag heel gauw komt.

 15. Kan hufter Teeven mij uitleggen waarom een ziek meisje zonder pardon over de schutting wordt gegooid?

  Kan crimineel Teeven mij uitleggen waarom 2 hongerstakende mensen ” bei nacht und nebel ” worden uitgezet en in het grote niets verdwijnen?

  Kan grootsmoel Teeven mij uitleggen dat iemand binnen de kortste keren het Nederlanderschap verkrijgt als hij/zij toevallig heel hard kan lopen of kan verspringen?

  Kan heel verhufterd Nederland mij uitleggen waarom ik dominee’s – pastoors – rabbi’s – jehovagetuigen – de bruine bode – telegrof – gore geert – bert brussen – etc.etc. moet dulden terwijl zelfs het plan voor een Islamitisch centrum in 010 voldoende is voor een uitbraak van ingezonden brieven en andere uitingen van onverholen nazisme?

  Kan iemand mij uitleggen waarom de nazi’s wel de slag maar niet de oorlog verloren hebben? Omdat een groot gedeelte van de mensen niet in de gaten heeft dat ze misbruikt wordt door een schatrijke rechtse elite welke er geen enkel belang bij heeft dat mensen een normaal leven kunnen leiden? Omdat oorlog, haat, uitbuiting, misbruik en onderdrukking meer oplevert misschien? De Alfred Kruppjes, August Tysen’s, Henry Ford’s Rockefeller’s, Rothschild’s, etc.etc.gewoon de aanstichters en instandhouders van haat, oorlog, uitbuiting, onderdrukking en misbruik zijn? Zijn de gewone man/vrouw in de straat blind of gewoon te stom, kan natuurlijk ook, om zich zo te laten gebruiken? Of, en dat zou veel kwalijker zijn, hebben deze mannen/vrouwen ook een nazi-inslag!

 16. Ik heb het vermoeden dat Vetklep Teeven dankzij zijn positie iets te veel informatie tot zijn beschikking heeft over de misstanden binnen de VVD, PVV en onze royals.

  Hij zal dus eeuwige steun genieten binnen zijn graai-clubje.
  Nu is hij alleen nog maar bezig het veiligheidsapparaat over te leveren aan G4S onder het mom van bezuinigingen en marktwerking, en de rechtstaat te versoberen. Deze man was tijdens de IRT-affaire al een mislukking, maar wel 1 met de juiste vrindjes…

 17. Als je dit leest en tot je door laat dringen, rest ongeloof en een ongelooflijke, welhaast alles verblindende woede.
  Ik had het aanvankelijk een heel stuk krachtiger uitgedrukt maar dat is – terecht – door de redactie dezes niet in orde bevonden.
  Afijn, hier nog een keer het stuk:
  https://www.indymedia.nl/node/18567

 18. De PVDA heeft de VVD bij de ballen aldus de VVD haviken (The GOP hardliners). Daarom is inkomensafhankelijke zorg ook zo erg goed ontvangen en …. afgeketst in ruil voor kralen en knikkers (waar kennen we dat van rechts kolonialimse much ?)

  Ik zie dat in ieder geval nieuwe media rechtse factfree figuren niet erg helpt bij het verhullen van hun leugens wat in tijden van rook signalen en de postkoets nog wel kon.

 19. @20 Ja Ralph, ik herken je woede wel, maar onthou vooral dat het woede is om de onbeschaafdheid van dit alles.

 20. Mijn bloed kookt iedere dag. Kan ik niks aan doen want op elk medium is er iets te lezen over de misdaden van rechtsdenkenden. Graaien moord millieu you name it. Maar wat nog erger is mensen die uiteindelijk ook slachtoffer daarvan zullen zijn dat verdedigen vol angst en haat.

 21. Wientjes een andere VVDer roert ook zijn vuile smoeltje over pensioengelden. Die VVDers zijn public enemies #1

Reacties zijn gesloten.